- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
selam kızlar nasılsınz görüşmeyeli giremiyorum nete eşim işten çıktı evde foruma girmeme izin vermiyo ama ben yazmasamda takip ediyorum sizi sürekli
beni sorarsanız ben iyiyimm Allaha şükür Allah bu günlerimizi aratmasın..tedaviyi bıraktım para yok hemde çok stres yapmıştm kafa dinleyeyim dedimm.. dün akşama kadarda gayet iyidimm.... neyse sizi bişi anlatmak için geldim.. Rabbimin mucizesine büyüklüğüne bi kere daha şahit oldum dün akşamm.. eğer bebeklerimiz gelmiyosa vardır zamanı Rabbim herşeyi en iyi bilen onun için hiçç imkansız bişi yokk.. neyse uzatmadan anlatayımm..
bnm en yakın arkadaşım 1 yıllık evli çocuğu olmuyodu miyomun var ama engel değil dediler rahim filmi istediler oda çekildi geçiş var amma çok dar dedi dr. miyomu alalım kanallarada bakalım açarız belki dedi. 1.5 ay önce ameliyat oldu ameliyattan çıktı kendine geldi doktor yanına geldi.. dedi ameliyat güzeldi ama KANALLARIN TAMAMEN KAPALI SENİN ÇOCUĞUN OLMAZ TÜP BEBEĞE GİDİN HEMEN dedi.. tabi bnm arkadaşım öyle çokkk ağladı üzüldüki neyse zorla teselli verdik. maddi durumlarıda hiçç yok dedik bitkisel bişiler yaparız.. neyse dktor 1.5 ay ilişki yasak 3 ayda korun rahim toparlansın dedi... veee arkadaşım nasılsa tüplerim tıkalı olmaz die korunmamış adeti 10 gün geçti ama hiçç düşünmüyo hamileyim die neyse zorla test aldırdım dün akşam yapmış hemen beni aradıı HAMİLEymişim die öle çok sevinmişki bi mucize gerçekleşti dioo..bende çok sevindim tabii. ama telefonu kapadım öle ağlıyorumki saatlerce ağladım... üzüldüğümden kıskandığımdan değil.. çünkü arkadaşımı çok seviyorumm çokta dua etmişimdir ona ama farklı bi duygu bu... şimdi çevremizdekiler hep acıyarak bakcak bana üzülme seninde olur dicekler.. onun karnı yavaş yavaş büyücek ben günden güne ericem.. Ya Rabbim sen şu aciz kulunada hayırlı bi evlat ver ve tüm isteyenlerede..AMİNN
öle işte kızlar hem çok sevindim bi okadarda hüzünlüyüm.. vardır zamanı diyorumm Allaha tevekkül ediyorum elden ne gelirki O istemedikten sonra.. neyse ben çıkıyorum Allaha emanet olunnn
öle iyi anlıyorum ki seni anlatıncada sen kıskanıyosun senin ondan olmuyo takıksın diyolar içimizden gelen bi duygu klıskanmak değil bu başka bişi özenmek diyin istmek deyin ama kısklanmak değil kıskansan kimsede olmasın bende olsun dersin ama biz öle demiyoruz herkezin olsun rabbim isteyen herkeze versin okurken bile agladımçünkü ben bunları yaşıyorum görümcemin cocugu daha 2bucuk yasında yine bebegi oldu ikiside erkek daha onun şokunu atlatamadan hala kzıı hamile ufugun yakınımızda oturuyo bide msj atıyo sanki cok lazım bana sinir oluyorum bunaldım sıkıldım hiçbişi yapamıyorum sadece 2-3 komşum var iyi anlaştıgım onlarda omazasa hiç çıkmam evden hiç bişi canım istemiyoooooooooooooooooooooooooooooooo offfffffff