- 23 Eylül 2008
- 721
- 10
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasılsınız.bugün saat 10 da 2. Aşılamam oldu. Fakat doktor spermleri beğenmedi.yeterli bulmadı. çünkü bize aşılamadan önce iki gün de de ilişki önerdi haliyle 3. Gün yani aşılama günü spermler düşük çıktı. Sizce hiçmi şansım yok beni rahatlatın lütfen.
olmaz olurmu burcucuğum şans ümit her zaman vardır rabbim kuru ağaçlara can vermiyormu
doğru diyosun neyazcım da spermler ilk aşılamada 85 milyonken olmadı da şimdi mi olcak diyorum kendi kendime yani bilmiyorum kafam çok bozuk
slm fıstıklar naber bakalım neyazım seni dimdik ayakta gördüm afein sana kuzum
hayat bir çocuktan ibareet degil canlarım kendinizi bu kadar hırpalamayın bakın ben 4 sene yi bitirdim iki tüp bir aşılama oldu yok yok ne yapayım öldürüyümmü kendimi demekki yaradan böyle görnüş
inanıyorum yaradan bizler için en hayırlısını verecektir vermiyorsada sebebi vardır isyan etmeyin
ne olur
siz elinizden gelen bütün yöntemleri deneyin gerisi allaha kalmış
bende bu arada kasımda 3 tüp bebek olacak inş.
özelde mi devlette mi
ben özelde yaptırdım
arkadaşlar daha önce hakkımda bilgi vermiştim ..
kısaca adet düzensizliğim vardı . 4 yıllık evliydim. cocuk sahibi olamamıştımmm......v.s.
ocak ayından beri tedavioluyorduk 2 ay ara vermişti doktor ....,
günlerden perşembe ve ben dün doktora gittim 3 denememizde hamile olduğumu öğrendim allah versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze versinnnn.
ya 10günlük çiçeği burnunda hamileyimmmmm
kaç lira giidiyor
arkadaşlar daha önce hakkımda bilgi vermiştim ..
kısaca adet düzensizliğim vardı . 4 yıllık evliydim. cocuk sahibi olamamıştımmm......v.s.
ocak ayından beri tedavioluyorduk 2 ay ara vermişti doktor ....,
günlerden perşembe ve ben dün doktora gittim 3 denememizde hamile olduğumu öğrendim allah versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze versinnnn.
ya 10günlük çiçeği burnunda hamileyimmmmm
çoçuk için nelerden fedakarlık yaptığınızı ben bilirim.
benim çektiklerimi sizde çekmeyin.