- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
çarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim 1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm