canım bende gelmiyorum fazla yoğunum bu arrlar kaynımın nişanı var bgn temizlik fln filan.. öle işte elitimde gelcek doğurur artık benden önce
bende iyi haberler yok canm hormon tahlili yaptırmıştm işte sonuçlar iyi fena değil bi lh yüksek 14 çıktı yanlış hatırlamıyosam.. doktorum dedi ya 3 aşılama hakkını kullancaz yada uğraşmak istemiyosan tüp bebeğe yönlendireyim seni dedi... eşim bekliyelim biraz dedi.. bende doktora öle dedim... kafam çok karışık araştırdım biraz tüp bebeği çok yourucu bi dönem hastane bana uzakkk napcam bilmiyorum. burda özelde aşılama yaptırsam devlette geçerli olmuyomuş die duydum.. bide ben şimdi zeynep kamile gitsem 3 aşılama yapmadan tüp bebek yaparmıki bana.... ayy hçç bilmiyorum napcam ben yaaa
hayıt tohumu suyu içicem 3 ay sonra bakalım Allah büyüktür.. eşimde işten çıkıyo bu ay herşey üstüste geldi Rabbim deniyo bizi..ayy içini karattım he seninde:))
ee sende ne var ne yok güzel haberler verde biraz neşemiz gelsin gizden o güzel haber gelcek inşallah çok ihtiyacımz var valla.. öpüyorum seni canm kib
ablacım hayırlı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz senden yorma kendini yat dinlen bol bol.. bi ara müsait oluncada bana bilgi versene tüp bebek hakkında 3 aşılama şartı mı mesela hangi aşamalardan geçiyosun..
neyazcım sen nasılsın tedavin ne durumda neler yapıyosunn