- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
gizciğim hayırlısı olsun.geçmiş olsun.inşallah allah hepimizin dileklerini dualarını kabul eder bir gün.
hakseverciğim senin adına da sevindim böyle ilgili doktorlar falan çok zor bu zamanda inan özel hastaneler bile bitmiş bu konuda.ama neresi bilelim de belki biz de oraya gideriz.
bursa üniversite hastanesi
slm arkadaşlar.Bende tedavi sürecindeyim Allah olmayan herkese çocuk nasip eyler inşallah bende dahil.Ne garip değilmi insanların çoğu çocuk istemezken biz mumla arıyoruz Yarın ikinci tedavim başlıyo bu sefer tutar inşallah(
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
slm kızlar,ben de pko olduğumu öğrendikten sonra endokrine gittim ve insülin direncim olduğunu öğrendim.bu ikisi birbirini tetiklermiş,ve kilo veremez ve yumurtlayamazmışım.yumurtlasam da çatlayamazmış ve en kolay tedavisi kilo vermekmiş.ağırlığımın %10unu vermeden tedaviye başlamayalım dedi doktorum.tabi ben bunu doktoru değiştirince öğrendim,e mübarek dr.3 yıldır bana nede hormon testleri yapmadan bana 2 tüp bebek yaptırttın?arkadaşlar,önce endokrine gidin,herşeyiniz normalse tüp bebeğe başlayın..benim ilk denemem 5 haftalıkken şeker düzensizliğ ve kan pıhtılaşmasından düştü,çünkü hiçbirine bakılmadan yapıldı..Rabbim,hepimizin yüzünü güldürsün,kucağını doldursun inşallah bu mğbarek aylar yüzü hürmetine...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhabalar kızlarb bende az once geldım ewe doktordan pco ıle alakalı doktor yumurtalıklrndn bırı cok buyuk nyumurtalıkların cok buyuk dedı pco olabılır bnde adet dzenszlgm yok tuylenmm yok hıcbıseyım dedım goruntusu olabılır dedı kan tahlılı yaptrdı adetıme 8 gun wardı 1 20 cıktı we kanamam basladı 8 gun one geldı yanı baska bı doktor baktı aynı yerde tıpık bır polkstk goruntussuuuu degıl dedı adetlıykn baktı alttan adetn 4 gunu gel dedı nıye erken geldı dedım kıstmı war ole bısey yok normal dedı
bebişin hemen gelir inşallah
bıktım artık.aileme ne zaman gitsem iş yapma kendine dikkat et doktora gittin mi...sürekli aynı şeyler.öyle kendimi yorduğum da yok aslında .ama çok sıkılıyorum.zor durumda kaldığımı , ezik kaldığımı hissediyorum.
33. günüm ama adetim 34-37 gün arasında oluyor.bir hafta önce test yaptım negatifti.
adet olacak mıyım
ne olacak sabırsızlanıyorum.
sürekli aklımda bu konu.
belkide yıllarca çocuk olmayacak yıllarca bu ifadeleri,tutumları mı göreceğim.
bu çekilecek şey mi.
haksızlık değil mi bu.
6 ay boyunca çatlatma iğnesi ilaç buna rağmen olmadı şimdi nasıl olsun ki diyorum kendi kendime.hsg den sonra şans artar dediler diye biraz heyecanlandım bu ay ama gerçekten çok zor.
ha bir de bir şey duydum pozitif düşünme ile ilgili.
secret kitabında yazıyormuş.
hayal ettiğiniz istediğiniz şeyle ilgili bir şey almak veya evde yer açmak önemliymiş.
mesela çocuk istiyoruz ama evde çocuk odası yok veya evlenmek istiyorsak bir gelin ayakkabısı almak...vb.
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
anlıyorum ama tesellisi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk