- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar nasılsınzz durgun yine burası kimsecikler yok.. bn geldm dr dan 3 yumurtam varmış ama 2si işe yaramaz küçük dedi biri büyümüş yrn akşam çatlatma iğnemi olucam salı günüde aşılama inşallaahhhh
neyaz test yapmışmı hbr var mııı
aşılama deveresine geldin demek ne güzek canım ya hadi inş senide ugurluyalaım şurdan
neyazdan haber yok küstüm ona ben
ay inşallah canm yaa sırayla hamile kalırız topiğin adını değiştiririz azmettik kazandık topiği koyarızz
ya bişi sorcam özelden cvp verirsen sevinirim:)
neyazzzz........................
kusura bakmayın kan testi yaptırdım sonuç 2.31 düşmüş hiç iyi değildim ağlaya ağlaya bittim yeni evimi yerleştirdim temizledim kafam biyerlere gitsin diye ama evi gözyaşlarımla yıkadım işte yeni geldim gizi arayım dedim saat 10:00 olmuş ayıp olmasın bu saatte eşinden çekindim işte böyle nasip olmadı gene
kusura bakmayın kan testi yaptırdım sonuç 2.31 düşmüş hiç iyi değildim ağlaya ağlaya bittim yeni evimi yerleştirdim temizledim kafam biyerlere gitsin diye ama evi gözyaşlarımla yıkadım işte yeni geldim gizi arayım dedim saat 10:00 olmuş ayıp olmasın bu saatte eşinden çekindim işte böyle nasip olmadı gene
selam bayanlar nasılsınzz durgun yine burası kimsecikler yok.. bn geldm dr dan 3 yumurtam varmış ama 2si işe yaramaz küçük dedi biri büyümüş yrn akşam çatlatma iğnemi olucam salı günüde aşılama inşallaahhhh
neyaz test yapmışmı hbr var mııı
arkadaşlar çok sık takılamıyorum ama yorumlarınızı falan okuyorum.moralim çok bozuk.geçen ay yumurtlama tevasi gördüm.tedaviden önce iki kistim vardı.sonrasında çatlamamayan yumurtada 3. kist olarak bana hatıra kaldı.ayrıca diğer kistlerin büyüdüğünü gördüm.doktorum bu durumda tedaviye devam edemeyiz dedi ve doğum kontrol hapı vereceğini söyledi.ve birkaç ay sonra ameliyat olmam gerekeceğini söyledi.o anki üzüntümü anlatamam.doktorun karşısında ağlamamk için zor tuttum kendimi.çok istedim.ama olmadı.benim herkezin herşeyin üzerinde bir irada var.bunu unutmuştum ama hatırladım.mutsuzum ama kendimi toparlamaya çalışıyorum.Allahım isteyen herkeze haıylı sağlı çocuklar nasip etsin...benim umutlarım hayallerim başka bahara kaldı...
deryaak ben daha öncede bu kitlerden kurtulmak için 4-5 defa tedavi görüm her seferinde doğım kontrol hapı kullandım geçmedi.evlendim 1 yıl hiç aralıksız hap kullandım geçse şimdiye çooktaan geçmiş olurdu. en sonda 6 aydır takip edildi küçülme kaybolma yok. doktorum ameliyat dedi bakalım başka bi doktora daha gidicem ama bi kaç ay sonra. sinirlerim şu son bi kaç ayda çok yıprandı.
günaydınlar kızlar
neyazım hayırlısı olsun kuzum keşke arasaydın saat önemli degil inan eşim anlayışlı bu konuda sonuçta aynı durumdayım bende bebek hasreti
kist demişsiniz arkadaşlar boyutu nedir eger çok büyükse tabiki ameliyat nbende olmuştum ama benimkş patlama durumundaydı