- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Canım inşallah hamilesindir hayırlısı olsun senin içinsagol canım inşallah tutunmuştur çok korkuyorum öyle bi zamanda geldi ki hafta sonu ev taşıdım ister istemez yük taşıdım yoruldum bir gün sonrada test te çıktı ama değer düşük varmı yokmu yükselecekmi yükselmeyecekmi hiç birşey bilmiyom doğru dürüst sevinemedim
çatlatma iğnesinin iki ay etkisi var demişti dr um bana o yüzden bu ay bekle istersen
Canım değerlerin normalse ozman kilo vermeye bak diyet ve sporla beraber kilolar giderse inşallah yumurtlama düzene girer ve bebeğine kavuşursuncanım en son subat ayında baktırdım tum degerlerıme hıc bır sıkıntı yok dedıler ama gene ılk fırsatta yaptırırım tesekkur ederım onerılerın ıcın. :)
canım insallah dedğin gibi olur ben bır bucuk yıllık evlıyım 2 aydır korunmuyoruz doktor sadece kılo ver dedı tup bebek felan demedıler bana hıc
canım ınan bogazım sısınce bıle benden kan sekerıne , gizli şekere, troide falan hepsine baktırıo doktorlar kıloluyum ya akıllarına hemen onlar gelıo ama hep normal cıkıo
Bu arada herkese merhabalar canlarım neyaz ın haberini duyunca çoookkkk sevindim açılışı ona cevap vermekle yaptım. Nasılsın fıstıklar çok özledim sizleri yaaa şu mide bulantıları hala devam ediyor bir bitseydi hayırlısıyla sizlerle daha çok birlikte olacam inşallahBende durumlar iyi çok şükür bir sorun yok olmazda inşallah elif de görünmemiş uzun zamandır sanırım ne yapıyor nasıl acaba 10+3 haftalık olduk teyzeleri haftaya cuma günü kontrole gidicem, inşallah iyidir bebişim. Sakın umutsuzluğa düşmeyin canlarım benim başıma gelen onca şeyden sonra inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ,herşeyin bir vakti ,saati olduğuna inanıyorum ben.Hepiniz çoookkk seviyorum kendinize iyi bakın canlarım...
Merhaba canım iyi olmanıza sevindim hadi hayırlı haberler alırsın inşallah annesi