günaydınlar gökçemix bugünmü test günün ya
neyazım sende yaptırıyorsun bekliyorum heyecanla
slm cnm malesef olmadı 2.39 cıktı ben 12 gun yaptırdım testı bugun tekrar gıdıcem ama olmadı ıns sızlerın olmstur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar gökçemix bugünmü test günün ya
neyazım sende yaptırıyorsun bekliyorum heyecanla
slm cnm malesef olmadı 2.39 cıktı ben 12 gun yaptırdım testı bugun tekrar gıdıcem ama olmadı ıns sızlerın olmstur
arkadaslar lutfen kullanın göreceksınız faydasını adetın ılk gunu baslayın umudunuzu kaybetmeyın :)) benım gıbı yarabbım sızınde yuzunuzu guldursun anadolu saglık merkezınde prof dr aydın arıcının allah razı olsun bana bunu kullan bakalım adet oluncada rahım fılmı cektırız dedı ben bebe aspırınını kullanamaya basladım ıkı ıkı ıctım hergun rahım fılmı ıcınde yer arastırıyordum cekılcegım merkeze kolay karar veemedım derken 3ay gectı buldugum mrkzde bazı tarıhler bana uymamaıstı bır sonrakı aya ertelemiştikki ben hamıle kalmısım beklıyorum beklıyorum kanamam olmuyor dr gıttım anlamadı bana adet sokturucu verdı ıctım yıne yok basladım hıskınmeye annem anladı bır test çift çizgi yokcanım dedık bır test daha çiftçizgi yok yok dıyoruz bır test daha çift çizgi olmadı kan testi ordada sonuc pozıtıf dr dr ultrasonda görduk kalp atısını duyduk hem sevıncden gözyaslarına boguldum dr gıdene kadar yok canım yok dıye umutlanmamak ıcın kendıme telkın verdım
ıkıncı oglumda esımle kararlastıgımız tarıhten ıtıbaren basladım 3ay adet gordum 4yok bır test çift çizgi bebeısım 15gunluktu dogru hataneye kan testı yaptırdık 2haftalık dedı dr ertesın gunu kanamam oldu yıne hastane ılac kullandım 1ay yatak tedavısı gordum suan ılk oğlum 27aylık ıkıncı oğlum 3aylık oldu darısı basınıza deneyın bana dua edeceksınız
nee kaybedersınız kı baska hıc ılac kullanmadım bunuda bılın 3 cocugum ıcınde bu yöntemı deneyecem burda sıze yıne yazarım kızlar ılk cocumdada yazmıstım burdan
Giz canım bişey soracam şimdi hamilelik değeri 5 üstü benim ki 6.85 çıktı bunun yükselmesi gerekirken neden düştü yada düşmüş olabilir kaç günde hemen 2.31 düşer pazartesi - cumartesi bi gündemi yoksa bu arada zaman zaman hergün mü düşüyo
cuma günü dışarıda idim arkadaş kediden korkmuş nasıl bağırdı bende korktum onun sesini duyunca böyle hopladım içim bişekil oldu ondan olmuş olabilirmi
yada daha önce ev taşıma da yorulduğumdan kafayı yiyecem yaaa neden olmuştur
öncekiler hadi kan pırtısından diyorduk bu sefer aksatmadan o iğneleri vurundum
cevap verirsen detaylı şekilde çok sevinirim
Elif hoşgeldin nerelerdesin sen çok merak ettik seni özledikte valla
ebirhim sende hoşgeldin
hoşbulduk bitanem nasılsın bende sizleri çok özledim biraz bebek fikrinden uzaklaşmak kafamı boşaltmak için girmiyim dedim ama yine duramadım sizleri merak ettim sen nasılsın canım ne var ne yok görüşmeyeli
Giz canım bişey soracam şimdi hamilelik değeri 5 üstü benim ki 6.85 çıktı bunun yükselmesi gerekirken neden düştü yada düşmüş olabilir kaç günde hemen 2.31 düşer pazartesi - cumartesi bi gündemi yoksa bu arada zaman zaman hergün mü düşüyo
cuma günü dışarıda idim arkadaş kediden korkmuş nasıl bağırdı bende korktum onun sesini duyunca böyle hopladım içim bişekil oldu ondan olmuş olabilirmi
yada daha önce ev taşıma da yorulduğumdan kafayı yiyecem yaaa neden olmuştur
öncekiler hadi kan pırtısından diyorduk bu sefer aksatmadan o iğneleri vurundum
cevap verirsen detaylı şekilde çok sevinirim
iyi olmaya çalışıyorum işte canım geçen pazartesi kan testi yaptırdık adet günümde gelmemişti 6.85 çıktı sevindik tutunma aşamasında yenile dediler umutlandık yükselir dedik değer düştü üzüldüm cumartesi gününden beri kötüyüm ama genede şükür diyorum rabbim sabrınıda ver diyom işte
seni özledik yaa hepimiz merak ettik seni şimdi nasılsın toparlaya bildinmi kendini tedavi aşaması ne durumda
canım benim bizim bizden başka kimimiz varki
Elifim hoşgeldin canım nerelerdesin sen ya nasılsın ne var ne yok özledik seni bende fazla giremiyorum arada kendimi iyi hissedersem girebiliyorum ...
ebirhim sen nasılsın canım ? nasıl gidiyor hamilelik
elifim kürtaj mı oldun kendi mi düştü canım
3 ayı geçti heralde senin dimi canım yavaş yavaş geçer artık bulantıların yok güzelim kendi düştü bide kürtajla falan uğraşmadım çok şükür
elifim hg canım kendini toplamışsındır eminim tekrar dönmene sevindim
yüksel burcu haksever bahar nerelerdesiniz
neyaz arkadaşda açıklamış senle alakası yok sakın takma kafana zaten deger azdı tutunamamış canım kimyasal
ama şunu unutmahamile kalabiliyorsun inş. birdahakine hamileyim diye bagıracaksın
hoplma zıplama bunlarla ne alaksı var kendini yıpratacak yermi arıyorsun geliyor oklava