Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of kızlar valla fenalık geldi bana herkes kendine gelsin yeter ya bunalım stres yok bebek var bebekkkkkkkk
beebkde stresli anne umutsuz anne istemez mücade
genel olarak cevap vereyim :18::18:
dr kilo ver diyorsa önce kilo arkadaşım sonra tedavi kilo vermen yüzdelik şansını ikiye katlıyor unutma hadi bakalım dogru spor salonuna
bende devlet has. sıramı oda ne günmü atıyorlar aaaaaaaaaaaaaa asla kan ultras.sonuç hepsi aynı gün sanki özele gitmiş gibiyim zekai tahir ankara
yumoşlar büyüdükçe harekete dikkat edin agır kaldırmayınnn
canım tamam vereyımde ben yumurtalarımın buyudugunu bıle anlayamıyorum bak 40. gun adet olmadım adet sokturucu alıp ıcmek ıstıyorum emın olamıyorum bu stres benım basımdan hıc gıtmıyor ben doguda kucuk bı ılcede calısıyorum doktor ve spor salonu ımkanım yok cok caresız hıssedıyorum bazen kendımı....
peki iznin yokmu canım ankara gelsen birgörünsen burdaki dr ssk kada vardır eminim
adet olamıyorsan yumurtada yoktur yada düzenli yumurtalamıyorsun demek
önce adet olmak lazım kiloda bunun düşmanı
şeker hapı kullanıyormusun özellikle pco ve kilolular kullanıyor kiloda verdiriyor
hayıt tohumu al canım birde aktara söyle adet söktürücün versin vardır herhalde aktarcı
gittigim has. hakkari diyarbakır mersinden gelenler var bebek istiyorsan mücadele
yaş kaçtı pardon
canım ogretmenım ben temmuzdan sonra musaıtım oluyorum esımın ıznıde agustosda ben 26 yasındayım son 5 aydır asırı duzensızlıgım oldu ve ınanılmaz hızlı kılo aldım ama ben bekarken bole sıkıntılarım yoktu hıc
sagol cok haklisin hayirlisi herseyin ben doktoruma cok kiziyorum onun yuzunden ne kadar zor durumda kaldimneyse napalim vardi bundada bir hayir.bu arada ablamda pko luydu hemde o 2 ayda bir bile adet gormuyodu bazen yumurtasi catlamiyodu erkeklik hormanu yuksekti ama 2.catlatma ignsiyle allahinda izniyle tabiki hamile kaldi simdi kizi 4.yasina girdi bu bana teselli ve umut veriyo herseyin dogru zamani var sadece biz zamana kadar sabredemiyoz allahin herseyi hayirlisii verecegin kanaat getirebilsek hersey daha kolay gelir insallah:)
of kızlar valla fenalık geldi bana herkes kendine gelsin yeter ya bunalım stres yok bebek var bebekkkkkkkk
dr kilo ver diyorsa önce kilo arkadaşım sonra tedavi kilo vermen yüzdelik şansını ikiye katlıyor unutma hadi bakalım dogru spor salonuna
bende devlet has. sıramı oda ne günmü atıyorlar aaaaaaaaaaaaaa asla kan ultras.sonuç hepsi aynı gün sanki özele gitmiş gibiyim zekai tahir ankara
ıstanbulda abım var canım aslında orada bır defa doktora gıttım oda bana glukofen verdı ama kullanmadım benım skerım yokkı ... canım yasım ıı gıbı gorunuyo ama daha doguda 2 yıl gorevımız var ıyıce ılerleyecek ozamn yasım soledıgını aktardan sorarım zaten bır tane kutu gıbı bır aktar var orda olmazsa aılemden ısterım gonderırler... tesekkur ederım canım
ıstanbulda abım var canım aslında orada bır defa doktora gıttım oda bana glukofen verdı ama kullanmadım benım skerım yokkı ... canım yasım ıı gıbı gorunuyo ama daha doguda 2 yıl gorevımız var ıyıce ılerleyecek ozamn yasım soledıgını aktardan sorarım zaten bır tane kutu gıbı bır aktar var orda olmazsa aılemden ısterım gonderırler... tesekkur ederım canım
bak dr gibi kadınım ilacı vermiş sana zaten o ilacı mutlaka ama mutlaka kullan iştahını kesecek adetin düzene girecek
başlarda bulantın olacak dr söylemiştir sana ne kadar alacagını bulantıı okul saatine getirme yemek arasında içmeye ve yatarken içmeye gayret göster telinde satini ayarla hiç unutma
bak sen 6 ay bir devam et nasıl herşey güzel olacak
ailene hemeen cik ara göndersinler kargoyla hayıtı birde adet söktürücü bitkisel ot var onuda söyle
canım o adet sokturucu otun adını bılıomusun ben sımdı tarlusala baslayayım mı hamıle oldugumu sanmıyorum cunku ya cok soruyorum ama kendı kendımın doktoru olmaya calısıyorum ılacla ılgılı birsey demedı sadece sabah aksam ıc dedı tamam bunu dısıplınle uygulayacam adet olmayı beklememe gerek yok degılmı?
canım bende zekai tahir gidiorum.ayşe şahin benim drum ve çok memnunum.biraz kalabalık oluyor ama dediğin gibi aynı gün bütün sonuçlar çıkıor.bu ay 3 hafta hergün ordaydım.mutlaka karşılaşmışızdır senle
canım sen ama aşılama bölümün desindir ben tüp bebek mayıs 11 de ordamısın
canım bulamadım