- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Amin canım Allah yardımcımız olsun kötülüklerden korusun hepimiziTeşekkür ederim canım ben iyiyim bebekde iyidir inşallah bir sıkıntımız yok çok şükür tatlım. Böyle olumsuz gelişmeler olunca tedirgin oluyorum ister istemez benimde başıma gelmişti elifin başına gelenler Allah'ım birdaha bana da elife de yaşatmasın.Kimseye yaşatmasın inşallah...
Aminnn canım hepimizin duaları kabul olur inşallahGünaydın canlarım,hepimize hayırlı cumalar.Cuma hürmetine Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah,açılan eller boş çevrilmesin...
Evet canım herşeyin hayırlısını istemek en doğrusu hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Allah yardımcısı olsun çok zor bir durumöglen sonunu merakla bekliyecegim canım hayırlısı olsun
bir müşterimle konuştum bilmiyordum bilsem sorarmıyım yalnızmısınız dedim yok canım eşim annem babam oglum hepsi trafik kazasında öldü dedi
çocuktan bahseince konu buraya geldi dedim benim yok henüz deyince kadın allahtan hayırlısı dile dedi 45 yaşında yalnız ögretmen çalışıyor allahtan sabır verin
o yüzden yaradandan sizler içinden de kendim içinde hem hayırlısı diliyorum cuma gününün yüzü gözü hürmetine
Aminn canımAllah düşmanıma bile böyle bişey yaşatmasın yaşayanada dağ gibi sabırlar versin çok kötü bişey Allah hepimize en hayırlısını versin inşallah bu mübarek gün
Aminn canım Allah hepimize nasip eder inşallah.Sende kendini üzme yeniden sağlıklı olarak anne olursun umarımcanım benim bitanem bende sizleri çok seviyorum iyiki sizler varsınız en yakınlarım bile sizin kadar anlamıyor beni inşallah Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Hadi hayırlısı olsun tatlım. Eşin ile birliktelikte 2 saat önce eşine türk kahvesi içirmeyi unutma canım (sen içme ama)sperm hareketini hızlandırıyor.Keçiboynuzu pekmezi yedir mutlaka sende kuru incir ye havuç ye bol bol eşinde yesin havuç
Havuç patates ve incir pkolular için pek önerilmiyor.İnsülin direncini artırdığı için havucu pek önermiyorlar.İncirde prolaktini yüksek olanlara önerilmiyor.Oyüzden ben havuç patates incir tüketmiyorum nerdeyse.Patatesi çok nadir kullanıyorumhavuç bayan için yararlı canım