ya canm bnde soğanı yapıyorum 5 gün fln oldu ama hçç akıntım fln yokk bende işemi yaramıyo ne
bnde öyle akıntı falan olmadı ıslaklık oluyor ama o herzaman genelde kafaya takma yap sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya canm bnde soğanı yapıyorum 5 gün fln oldu ama hçç akıntım fln yokk bende işemi yaramıyo ne
gız nasılsın bal çörekotu tarçın karışımını ne zaman başlamamız lazım bide incir kürüne
hayıt tohumunu süreklimi kullanmamız lazım bilgi verirmisin
daha önce çok söylemiştin ama kullanmayacam diye dikkatimi çekmemişti şimdi düşünüyorum da yardım edersen sevinirim
...................................................................................................................................
sabah kaltım iki gündür karnımdan elini çekmeyen eşim elini karnıma koydu ve tamam kız olsun dedi zeynebimiz olsun sen istiyosunya kız olsun annesii dedi adet olmadım hep erken geldiya 2 aydır adam ümitli......................... içim kapkara oldu o an korku degil,üzüntü değil.ölsem yeri o an ............kahvalt yaptık yani eşim yedi ben yiyemedim bişi saglık ocana gitcektim çünkü............ sonra o gitti işleri vardı onalrı halletmeye bende hazırlandım 2 dakkalık yolu sanki ömrümden ömür giderek yürüdüm ...saglık ocana girdim.......... dönmek istedim hemşire gördü döneemdim daha onu görünce sü<üldü yaşlar gözümden 2 senedir görmüyorum kadını ama 2 sene önce beni çarmış komşulardan haber yollamış gitmiştim konuşmuştuk olmadını biliyo beni gördü hemen yanıma geldi noldu özge varmı dedi ''bilmiyorum'' dedim geçtimi dedi ''eve'' dedim bakalım dedi....bakamayalım dedim......bkaalım canım dedi vazgectim dedim gidicem olmaz bakalım sende ona göre içini rahat bırakırsın dedi.... testi yaptık ben gidicem yok dedim dur 5 dakkka dedi zorla oturtttu...ama kriz geldi bi kere yaşlar süzülüyo mu kovalarca mı boşalıyo anlamadım ...................yok bitanem dedi... biliyorum.......dedim..............sonra çıktım evin yolunu bulamadım nerelere gelmişim bilmiyodum dolaa dolana eve geldim çok kötüyüm ben ben dayanamıyorum allahım dayanamıyorum......................
günaydın kızlar korkmayın şu rahim filminden 5 dk iş anesteziye bile gerek yok gerçekten uzman bi dr ise
kesinlikle katılıyorum canım
ben de anestesiz çektirdim üstelik doktorum yalnız çekti
evet acı oldu ama 10 sürdü bitti gitti
o kadar kısa bir zman için anestezi alamayın vücudunuza
benım doktorum anesteziyi anmadı bile
Allah yardımcınız olsun
kızlar meraba...bugün üstümde bi umutsuzluk var.5 dk otursam umutsuzluk sarıor etrafımı.düşünmemek için deli gibi temizlik yaptım bugün.şimdi oturdum.galiba artık yıpranıorum.benden sonra evlenenler doğurdu bile.onların sevincine ortak olmaya çalışıorum ama bi yöndende imrenti duyuyorum.etrafımdakiler sağolsunlar bana çok destekler.herkes bişiler okuyup üflüo bana iş yaptırmıolar.biri ayağına terlik giy diye bağırır biri o ağır sen taşıma diye.o kadar çok üstüme düşüolarki sanki onlara karşı mahçupluk duyuyorum.ben çok bunaldım ya.kendini bilmezlerin soruları bıktırdı beni.kimi niye yapmıon bebek olmuyomu yoksa dio.tedavi gördümü bilenlerde ne aşamadayım diye didiklio.resmen çekip gidesim var artık.evet çok istiorum şöle boklu bezlerini temizlicem bi bebeğim olmasını.ama kurban olduğum allah vermezse elimden ne gelir.rabbim için bu çok kolayyyyy.bizide yoktan var eden o değilmi.bu benim sınavım biliorum.allahıma çok şükürkü bu derdimde vesile oldu ibadetime dahada düştüm.allahım kabul etsin.çok üzülüorum ama biliorumki bundada var bi hayır.herşeyin vakti saati belli.ne kadar kendimizi yıpratsakta en güzel karar allahın.allah bizlere hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin
Canım hayırlısı olsun kilo problemin varsa vermen gerekiyor ben diyetisyene gidiyorum spor ve diyet yapıyprum hem sağlık çaısından hemde pko için çok önemli kilo vermek.İnşallah güzel gelişmlerle gelirsingünaydın kızlar evet cumartesi günü gittim sabahın köründe doktor gelmemiş adet olamadım 2 aydır dedim kan testi yaptın mı dedi hemşiresi yok dedim aşağıdan tahlil yaptır dedi kanı vermeye indim orda hamile bayan gördüm başladım ağlamaya neyse taa öğlene muayene oldum bizim dr böyle (yoğundur sağolsun ulaşmak zor) girdim dr yanına hamile değilsin dedi ağrım çok dedim yalandada muayene etti adet söktürücü ve şeker ilacı verdi zayıflayacaksın dedi adetin 2 günü gel çatlatma iğneleri vereceğim dedi işte böyle çok kötüyüm ben yaptırmadığım kadar varmış demi bizde şans olsa
Hayıt tohumunu internetten araştırdım ben hormon düzensizliklerine yumurtlama bozukluklarına adet düzensizliği kısaca kadın hastalıkları ve birçok hastalığa iyi geliyor bende kullanıyordum şuan tiroit ilacı kullandığım için bıraktım.Ama tekrar düşünüyorum kullanmayı.Sabah akşam 1 tatlı kşığı hayıt tohumunu kaynamış sıcak suya atıyorsun 5 10 dk demlemeye bırak ılık olarak iç.Allah şifa versin hepimizehayıt tohumu ve civanperçemi aldım hayıt tohumunun tadını sevmedim acı bunlar ne işe yarıyo du unuttum ben
attarcı hayıt tohumunu kaynat dedi öylemi yapılıyo
baharcığım hoşgeldin canım nasılsın gündüz pek rastlaşamıyoruz seninle
Canım kusura bakma sabah bir girdim çok kalamadım evi toparlayıp günüm vardı arkadaşıma gittim görseydim yazını yazardım canımkız nereye kaybodun hemen bahaarrrrr
Canım lütfen kendini böyle üzme sende derdin teselli ederdin sen niye şimdi böyle ağladın bakimKendini üzerek kendine zarar veriyorsun içinden zorda olsa belli bir müddet şu bebek olayını çıkar kafandan bir kendine gel.Bak Bursadayız istersen görüşürüz gezeriz kafanı dağıtırsın.Hep aklında bebek olduğu için böyle oluyor.Allah'a bırakmak en güzeli.Ozman bak nasıl mükafatını alırsın emin ol.Rabbim büyüktür kimseye kaldıramıyacağı yükü vermezmiş.Üzme tatlı canını sen bir an önce fakülteye git psikolojik olarak rahatlarsn en azından...................................................................................................................................
sabah kaltım iki gündür karnımdan elini çekmeyen eşim elini karnıma koydu ve tamam kız olsun dedi zeynebimiz olsun sen istiyosunya kız olsun annesii dedi adet olmadım hep erken geldiya 2 aydır adam ümitli......................... içim kapkara oldu o an korku degil,üzüntü değil.ölsem yeri o an ............kahvalt yaptık yani eşim yedi ben yiyemedim bişi saglık ocana gitcektim çünkü............ sonra o gitti işleri vardı onalrı halletmeye bende hazırlandım 2 dakkalık yolu sanki ömrümden ömür giderek yürüdüm ...saglık ocana girdim.......... dönmek istedim hemşire gördü döneemdim daha onu görünce sü<üldü yaşlar gözümden 2 senedir görmüyorum kadını ama 2 sene önce beni çarmış komşulardan haber yollamış gitmiştim konuşmuştuk olmadını biliyo beni gördü hemen yanıma geldi noldu özge varmı dedi ''bilmiyorum'' dedim geçtimi dedi ''eve'' dedim bakalım dedi....bakamayalım dedim......bkaalım canım dedi vazgectim dedim gidicem olmaz bakalım sende ona göre içini rahat bırakırsın dedi.... testi yaptık ben gidicem yok dedim dur 5 dakkka dedi zorla oturtttu...ama kriz geldi bi kere yaşlar süzülüyo mu kovalarca mı boşalıyo anlamadım ...................yok bitanem dedi... biliyorum.......dedim..............sonra çıktım evin yolunu bulamadım nerelere gelmişim bilmiyodum dolaa dolana eve geldim çok kötüyüm ben ben dayanamıyorum allahım dayanamıyorum......................
Canım benim teşkler iyi diyelim iyi olalım.Ben bugün günüm vardı oaraya gittim.Bide oriflame satış temsilcisiyim ürün siparişi alıyorum gittiğim yerlrden.Bebek konusunu çok kafama takıntı haline getirmiyorum.Allah'tan herşey Rabbim bilir nasip ederse hertürlü oluyor zatenSen nasılsın canım iyimisin?selam kızlarr.. yeni haftaya kötü başlamışızz.. iyi bitiririz inşallahh..
özgecim üzülme canm yaa hayırlısı olsun napalım bzmde imtihanımz bu
neyaz snde gtmişsin dr a valla ne diyeceğimi bilemeyiyorm böle durumlarda ne desem boş çünkü Allah sabır versin bize...
elif senden iyi haberler bekliyoruz neşemiz yerine gelsin birazz
bahar,burcu, giz ebirhim ve diğerleri:) siz nasılsınz canlarımm
Psikolojik olabilirmi bu?kızlar bnm elimde aşırı terleme var ve ameliyat olmayı düşünüyorum narkoz yiyince hormonlarım yumurtalıklarım fln etkilenr mi. hemn randevu alıp olmayı düşünüyorum. doktoruma sormam gerekir mii
Nerdesin bende geleyim ağlamak yokkkkkkkk ağlarsanda sevinçten ağlarsın inşallahhhhhhhhçıkıp anlamsızca dalaşıcam sokak sokak park parkk tek başıma yanlız kalıp aglıcam offfffffffffffffffffffffffffff
Canım Allah yardımcın olsun karşındaki olgun olsa tam tersi seni kırmamak için elinden geleni yapar.Allah'tan korkan bu hareketleri yapmaz.Kendi bilir boşver sen kendini üzme Allah'a o hesabını verecek.Ama kendinide ezdirme mesafeli ol.Hep küçüklerden bekleniyor büyükte büyüklüğünü bilsin Allah'tan korksun.bende aglamak istiyorum içimi boşaltmak istiyroum ya annem aradı benim için üzülüyor ailem hepsinin derdi ben
kötü giden evliligim vardı kızlar şükür şimdi çok güzel eşimde sözümden çıkmıyor ama işte eski yaşannalar yıkıyor insanı
kızkardeşim (eltim) herşeyi aileme anlatıyor ben saklıyorum üzülürler diye ama işte o ama kötülügümü istemiyor
onun çocugu var benim yok diye kaynanam ayrı muamele yapıyor ben önemsemiyorum ama beraber gidince görüyoor ve hemen anneme anlatıyor
yaradana yalvarıyorum çıglık atıyorum bir hayırlı evlat da bana versin yoksa halim kötü
ailem çok destek allah razı olsun onlardan maddi manevi
bulaşık yıkanacak mutfak soguk sen gitsin kardeşin üşür ona örgü yapar bana yok ona danışır bana danışmaz halbuki ben büyüyyügüm umursamıyorum ama kardeşimin zoruna gidiyor valla bıraktım kardeşimin ipini saldır dedim yandı kaynana ki ne yandı
noluyo size yaa.. açtırmayın bnm ağzımı ne bu herkes ağlıyo sızlıyo.. verende Rabbim alanda..O herşeyin en iyisini en güzelini bilir bize ne oluyo ki onun işine karışıyorz.. isyan ediyoruzz.. kimiz biz yaa aciz zavallı bi kull.. bizm işimz yanlızca ona ibadet etmek evlat verirse amenna ama vermezse isyan etmek yakışırmı yaratılmışa.. Valla öle bi verirki Rabbim şimdikinden daha çok üzülürüzz.. herşeyin hayırlısı onuda biz bilemeyiz sadece O bilir. vermiyo eğer vardır bildiği. biz üstümüze düşen görevi yapalımda Rabbim verir inşallahh.. biz hep Rabbim versin biz yatalım ohh ne güzell..hep bunu istiyorz. peki düşünelim biraz biz gereyince kulluk yapıyomuyuzz?? evlat istemeye yüzümüz bile yok ama Allah en cömert olandır karşılıksız verendir deyip istiyorz yinee.. ama istemesinide bilmemiz lazm isyan etmeden Rahmanı unutmadan isticezz...
merhaba kızlar ben bu ay perogon göbekten yapılan iğne kullandım 6 tane yumurtalarım yeterli miktarda büyüdü ayın 8 inde catlatma iğnemi vuruldum 9 undan beride deniyoruz yani bugün daha 9 gün oldu ama benim bugün çok az kanamam oldu hastalanmama daha neredeyse 15 gün var ve bugüne kadar hiçbir zaman erken hastalanmadım hep gecikirdi hastalanmam.kızlar sizce neden kanamam oldu bilenler lütfen cevap yazsın çok tedirginim acaba hastalanıyormuyum yoksa hamilekaldım da onunla ilgili birşey mi bu kadar erken kan gelmesi normal mi?yarın doktorumu arayıp soracagım ama içim içimi yiyor hastalanmış olma ihtimaline karsı.lütfen bilen biri varsa bana yardım etsin (((
Günaydın kızlar güzel, umutlu bir gün olsun inşallah
elif dün herkes o kadar umutsuzdu ki inşallah bugün senin güzel haberinle herkes, hepimiz umutlarımıza kavuşuruz sen umut olursun bize
elif dün herkes o kadar umutsuzdu ki inşallah bugün senin güzel haberinle herkes, hepimiz umutlarımıza kavuşuruz sen umut olursun bize [/QU
günaydın ebirhim evet elif nerde sonucu ne zaman alacaksa sabırsızlanıyorum
günaydın canım ve günaydın diğer güzel anne adayları amin canım inşallah inşallah sen ne zaman yaptırıcaksın test hadi sende yaptır artık
günaydın elif nasılsın ne zaman alacaksın sonucu
günaydın kızlar. benimde belim ağrımaya başladı adet belirtisi.ölsem de kurtulsam şu dertten yada boşansam da kurtulsam .şimdi herkes teselli etmeye çalışıyocak .ama doğru değilmi kızlar en az bir kere düşünmüyomusunuz sizde böyle.bıktım artık ben .sanırım dayanamıycam.
Günaydın canım aramıza hoşgeldin. İnşallah çoookkkkk güzel bir gün olur bu gün elifin güzel haberini alırız inşallahhhh...