Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkıp anlamsızca dalaşıcam sokak sokak park parkk tek başıma yanlız kalıp aglıcam offfffffffffffffffffffffffffff
bende aglamak istiyorum içimi boşaltmak istiyroum ya annem aradı benim için üzülüyor ailem hepsinin derdi ben
kötü giden evliligim vardı kızlar şükür şimdi çok güzel eşimde sözümden çıkmıyor ama işte eski yaşannalar yıkıyor insanı
kızkardeşim (eltim) herşeyi aileme anlatıyor ben saklıyorum üzülürler diye ama işte o ama kötülügümü istemiyor
onun çocugu var benim yok diye kaynanam ayrı muamele yapıyor ben önemsemiyorum ama beraber gidince görüyoor ve hemen anneme anlatıyor
yaradana yalvarıyorum çıglık atıyorum bir hayırlı evlat da bana versin yoksa halim kötü
ailem çok destek allah razı olsun onlardan maddi manevi
bulaşık yıkanacak mutfak soguk sen gitsin kardeşin üşür ona örgü yapar bana yok ona danışır bana danışmaz halbuki ben büyüyyügüm umursamıyorum ama kardeşimin zoruna gidiyor valla bıraktım kardeşimin ipini saldır dedim yandı kaynana ki ne yandı
bende aglamak istiyorum içimi boşaltmak istiyroum ya annem aradı benim için üzülüyor ailem hepsinin derdi ben
kötü giden evliligim vardı kızlar şükür şimdi çok güzel eşimde sözümden çıkmıyor ama işte eski yaşannalar yıkıyor insanı
kızkardeşim (eltim) herşeyi aileme anlatıyor ben saklıyorum üzülürler diye ama işte o ama kötülügümü istemiyor
onun çocugu var benim yok diye kaynanam ayrı muamele yapıyor ben önemsemiyorum ama beraber gidince görüyoor ve hemen anneme anlatıyor
yaradana yalvarıyorum çıglık atıyorum bir hayırlı evlat da bana versin yoksa halim kötü
ailem çok destek allah razı olsun onlardan maddi manevi
bulaşık yıkanacak mutfak soguk sen gitsin kardeşin üşür ona örgü yapar bana yok ona danışır bana danışmaz halbuki ben büyüyyügüm umursamıyorum ama kardeşimin zoruna gidiyor valla bıraktım kardeşimin ipini saldır dedim yandı kaynana ki ne yandı
noluyo size yaa.. açtırmayın bnm ağzımı ne bu herkes ağlıyo sızlıyo.. verende Rabbim alanda..O herşeyin en iyisini en güzelini bilir bize ne oluyo ki onun işine karışıyorz.. isyan ediyoruzz.. kimiz biz yaa aciz zavallı bi kull.. bizm işimz yanlızca ona ibadet etmek evlat verirse amenna ama vermezse isyan etmek yakışırmı yaratılmışa.. Valla öle bi verirki Rabbim şimdikinden daha çok üzülürüzz.. herşeyin hayırlısı onuda biz bilemeyiz sadece O bilir. vermiyo eğer vardır bildiği. biz üstümüze düşen görevi yapalımda Rabbim verir inşallahh.. biz hep Rabbim versin biz yatalım ohh ne güzell..hep bunu istiyorz. peki düşünelim biraz biz gereyince kulluk yapıyomuyuzz?? evlat istemeye yüzümüz bile yok ama Allah en cömert olandır karşılıksız verendir deyip istiyorz yinee.. ama istemesinide bilmemiz lazm isyan etmeden Rahmanı unutmadan isticezz...
noluyo size yaa.. Açtırmayın bnm ağzımı ne bu herkes ağlıyo sızlıyo.. Verende rabbim alanda..o herşeyin en iyisini en güzelini bilir bize ne oluyo ki onun işine karışıyorz.. Isyan ediyoruzz.. Kimiz biz yaa aciz zavallı bi kull.. Bizm işimz yanlızca ona ibadet etmek evlat verirse amenna ama vermezse isyan etmek yakışırmı yaratılmışa.. Valla öle bi verirki rabbim şimdikinden daha çok üzülürüzz.. Herşeyin hayırlısı onuda biz bilemeyiz sadece o bilir. Vermiyo eğer vardır bildiği. Biz üstümüze düşen görevi yapalımda rabbim verir inşallahh.. Biz hep rabbim versin biz yatalım ohh ne güzell..hep bunu istiyorz. Peki düşünelim biraz biz gereyince kulluk yapıyomuyuzz?? Evlat istemeye yüzümüz bile yok ama allah en cömert olandır karşılıksız verendir deyip istiyorz yinee.. Ama istemesinide bilmemiz lazm isyan etmeden rahmanı unutmadan isticezz...
isyan değil canım da dayanamıyorum çocuk hasretine işte
kızlar 70.000 ihlası duyan deniyen oldumu hiç aranızda .....
selam kızlarr.. yeni haftaya kötü başlamışızz.. iyi bitiririz inşallahh..
özgecim üzülme canm yaa hayırlısı olsun napalım bzmde imtihanımz bu
neyaz snde gtmişsin dr a valla ne diyeceğimi bilemeyiyorm böle durumlarda ne desem boş çünkü Allah sabır versin bize...
elif senden iyi haberler bekliyoruz neşemiz yerine gelsin birazz
bahar,burcu, giz ebirhim ve diğerleri:) siz nasılsınz canlarımm
ya topiklerin birinde okumuştum bir ara . 70.000 ihlas okudum çok faydasını gördüm falan diye yazmıştı birisi şimdi aklıma geldi. sorayım dedim. ne duysak yapıyoruz zaten. duadan zarar gelmez sonuçta
iyi olmaya çalışıyorum canım kurbanlık koyun gibi adet gününü bekliyorum acaba ne ile karşılaşacağım diye hayırlısı artık.Bugün herkeste bir moral bozukluğu almış başını gidiyor canım sıkıldı benimde yaa... ssz ssz
sorma canm yaa bnmde içimi sıktı bunlarr bnde kızdım onlara hava ne güzel bahar geldi elhamdullih neşeli olsanıza dimi ama
sinir stres yok valla gelip gitti eşim gelsinde biraz da onu yeyim benim alt kısım bayagı ıslaklık var acaba hayıtdan yada sogandan mı ya ben erken oluyorum belirtiler çoksanki hemen adet olacak gibi