- 4 Mart 2011
- 594
- 18
- 46
...................................................................................................................................
sabah kaltım iki gündür karnımdan elini çekmeyen eşim elini karnıma koydu ve tamam kız olsun dedi zeynebimiz olsun sen istiyosunya kız olsun annesii dedi adet olmadım hep erken geldiya 2 aydır adam ümitli......................... içim kapkara oldu o an korku degil,üzüntü değil.ölsem yeri o an ............kahvalt yaptık yani eşim yedi ben yiyemedim bişi saglık ocana gitcektim çünkü............ sonra o gitti işleri vardı onalrı halletmeye bende hazırlandım 2 dakkalık yolu sanki ömrümden ömür giderek yürüdüm ...saglık ocana girdim.......... dönmek istedim hemşire gördü döneemdim daha onu görünce sü<üldü yaşlar gözümden 2 senedir görmüyorum kadını ama 2 sene önce beni çarmış komşulardan haber yollamış gitmiştim konuşmuştuk olmadını biliyo beni gördü hemen yanıma geldi noldu özge varmı dedi ''bilmiyorum'' dedim geçtimi dedi ''eve'' dedim bakalım dedi....bakamayalım dedim......bkaalım canım dedi vazgectim dedim gidicem olmaz bakalım sende ona göre içini rahat bırakırsın dedi.... testi yaptık ben gidicem yok dedim dur 5 dakkka dedi zorla oturtttu...ama kriz geldi bi kere yaşlar süzülüyo mu kovalarca mı boşalıyo anlamadım ...................yok bitanem dedi... biliyorum.......dedim..............sonra çıktım evin yolunu bulamadım nerelere gelmişim bilmiyodum dolaa dolana eve geldim çok kötüyüm ben ben dayanamıyorum allahım dayanamıyorum......................
canım idrarda yaptırdıysan erken diye çıkmamıştır belki bu kadar yıpratma bi tanem kendini güçlü ol lütfen birgün birgün olacak bak göreceksin sen güçlü ol ayakta dimdik dur.