merhaba kızlar ben bu ay perogon göbekten yapılan iğne kullandım 6 tane yumurtalarım yeterli miktarda büyüdü ayın 8 inde catlatma iğnemi vuruldum 9 undan beride deniyoruz yani bugün daha 9 gün oldu ama benim bugün çok az kanamam oldu hastalanmama daha neredeyse 15 gün var ve bugüne kadar hiçbir zaman erken hastalanmadım hep gecikirdi hastalanmam.kızlar sizce neden kanamam oldu bilenler lütfen cevap yazsın çok tedirginim acaba hastalanıyormuyum yoksa hamilekaldım da onunla ilgili birşey mi bu kadar erken kan gelmesi normal mi?yarın doktorumu arayıp soracagım ama içim içimi yiyor hastalanmış olma ihtimaline karsı.lütfen bilen biri varsa bana yardım etsin (((
canım sen yarın hemen druna git.adet gününe daha çok varmış.hamile olabilirsin.kendine dikkat etmiomusun.bak eğer aşılaman tuttuysa ilk zamanlar çok riskli.yaptığın işlere çok dikkat et.annem bana kavanozun kapağını bile açtırmıodu düşün artık.çok sıcak suyla falan duş alma.ayyyy ben panik oldum ya senin yerine.hadi hamileysen.sen yarın hemen doktora git.bizede haber ver