Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vy hepimiz burdayız aşagıda yeni birini görüyorum kimsin bakem
ebirhim inş. canım ya tüpe gerek kalmaz
kız seni tembel nevşehir demek ahacık kurbanım var benim oraya adak yani gelirsem kesin görüşürüz inş. hamiş kalsam adaklar adadım ya sen özele niye yazamıyon
ben geldim kimse yok agzım durmuyor habire birşey ler yiyorum elma kurusu koydum önüme yiyorum hiç yoktan bagırsaklar çalışıyor
fazla yeme bence kilo alırsın
benimde bu aralar bişey yediğim zaman için bulanıyo az önce kuru kayısı üzüm yedim kustum kusacam
(dipnot:kızmayın yarın gidiyom dr )
haksever, elizan06, yasminonder, sans3, giz1978, neyaz, burcu22+
Maşallah maşallah
neye maşallah çektin
toplanmışız die çektim çekmesemiydim
Nasılsınız kızlar topik sakin bu sabahBen şunu öğrenmek istiyorum sizlerden.Metformini ne kadardır kullanıyorsunuz ve faydasını görüyormusunuz yada gördünüzmü?Kaç mglık içiyorsunuz?:44:
nasılsınız kızlar topik sakin bu sabahben şunu öğrenmek istiyorum sizlerden.metformini ne kadardır kullanıyorsunuz ve faydasını görüyormusunuz yada gördünüzmü?kaç mglık içiyorsunuz?:44:
Kızlar ben de geleyim mi aranıza
Yıllardır bu bela hastalıkla uğraşıyorum.
mrb.ben glucophage kullanıyorum 850 lik günde 2 tane alıyorum yemek aralarında yada yemekten sonra başka şeyi bilmem ama adet düzensizliği için çok faydalı ben faydasını gördüm 6 ayda bir adet görürdüm şimdi her ay görüyorumNasılsınız kızlar topik sakin bu sabahBen şunu öğrenmek istiyorum sizlerden.Metformini ne kadardır kullanıyorsunuz ve faydasını görüyormusunuz yada gördünüzmü?Kaç mglık içiyorsunuz?:44:
Kızlar ben de geleyim mi aranıza
Yıllardır bu bela hastalıkla uğraşıyorum.
buyur canım hg din aramıza bela deme bak küser oda aileden biri o kadar cana yakınki peşimizi bırakmıyor
hoş geldiniz.dahada uğraşacak gibiyiz ölene kadar bizimle alıştık artık bizden biri
Hoş buldum. 1 tane çocuğum olsun da ondan sonra gitmesin umurumda değil.Bir şekilde ilaçlarla yaşamayı öğreniriz.
inş olur aşılamamı yaptırıyorsun tüp bebekmi??
Ben daha ilk aşılamamı yaptırıcam.4,5 yıllık evliyim 2 yıldır falan uğraşıyoruz ama öyle doktorlara çattım ki çok oyaladılar beni.
Bu doktorum yeni her şeyi en baştan yapıyor.Erken menopozdan şüphelenmişti ama bugün tahlillerimi yaptırdım çok şükür yok lh yüksek diğerleri normal.
Cumartesi rahim filmi sonra da aşılama. İlkinde tutması zor ama kısmet bakalım umut ediyoruz işte.
Sen ne durumdasın?
Ben daha ilk aşılamamı yaptırıcam.4,5 yıllık evliyim 2 yıldır falan uğraşıyoruz ama öyle doktorlara çattım ki çok oyaladılar beni.
Bu doktorum yeni her şeyi en baştan yapıyor.Erken menopozdan şüphelenmişti ama bugün tahlillerimi yaptırdım çok şükür yok lh yüksek diğerleri normal.
Cumartesi rahim filmi sonra da aşılama. İlkinde tutması zor ama kısmet bakalım umut ediyoruz işte.
Sen ne durumdasın?