- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
aynen aynen inşallah canım oluruz bizde anne eşlerimizde baba üzülüyorum vala adetim gecikti die bacak bacak üstüne attırmıyo bana düşün sıkışırmış bebek o öle yapınca nasıl üzülüyorum hemen yaşlanıyo gözlerim ama ama dio üzülüncede oda üzülüyo akşam zaten gerginim bi koptum bi küstüm sebebte yüzümde sivilce cıktı nasıl canım sıkkın hiç çıkmazdı bu hemşire iğne verdinden beri sivilce var ee ben zaten üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum elim hep yüzümde film izliyoduk feriha yı sen tut ben bakmıyoken fotorafımı çek telefonla ay bi kızdım bi moraim bozuldu gülyo bide oynama dio ay bi küstüm koca gece ugraştı sabah uğraştı barışam die bi gücüme gittiki üzüldüm çok ama sabah barıştık işe giderken
fakültede istedin doktora giremiyosunki kim denk gelirse birine muane olsan tahlilini baskasına gösteriyon nasıl olcak işler bilmem puff:44:
Valla bizim kadar kocalar da çekiyor.Benimki asabi karım diye seviyor beni artık.Adam ne yapsa hır çıkarıyorum Allah razı olsun gık demiyor.Seninki gibi alttan alıyor, haklıyken bile özür diliyor. Allah hepimize sabır, dayanma gücü versin.
Bak arkadaş dr adı vermiş belki denk gelir sana.Tüm imkanlarını kullan canım.Tüp bebek bölümü de varmış.Belki bu vesile olur bilemezsin.
Merhaba canım.Evet canım içeriği metformin olduğu için bu ve benzeri ilaçlar var metformin deniliyor.Peki adetin düzene girdimi yani söktürücü olmadan kendiliğindenmi oluyorsun?Ben nerdeyse 2 yıl olucak glucophage(metformin)kullnıyorum günde 2 defa 850 mglık.Ama adetlerimi düzene koymadı.Bu ilacın 1000 mglığı varmış napmalıyım sence doktora söyleyim diyorum gidince bu durumu
Hoşgeldin canım
Adetlerini söktürücü kullanmdan kendiliğindenmi oluyorsun.Ben 2 yıl olucak nerdeyse 850 mglık kullnıyorum günde 2 defa ama adetlerim düzene görmedi tam olarak.1000 mglığı varmış.Doktora gidince sorayım diyorum baya uzun süre oldu çünkü
Cnaım üzme kendini şart değil özele gitmek .Daha öncedende demiştim fakültede iyi bakıyor diye.Git canım fakülteye ihmal etme.İnşallh kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Hoş bulduk tatlım
Kızlar metforminle kilo verebildiniz mi? Ben kullanmaya başlayalı çok olmadı o yüzden adetimi düzene soktu mu bilemicem ama fena iştahımı kesiyor.Bugün hastanede koştururken ilacı birkaç saat geç aldım.O bile nasıl etkiledi sabahtan beri yemediğim kalmadı.
Başlarda midemi mahvediyordu benim.Çok halsiz oluyordum, elim kolum kalmıyordu, hep uyuyordum ama alıştım artık.Adetleri düzenlese de razıyım mide bulantısına.
Bir şey daha sorayım rahim filmlerinizi nasıl çektirdiniz.Dr'um bana illaki anestezili dedi.Herkeste farklı oluyor biri çok rahat geçirirken diğeri bayılıyor riske atma dedi.Ben de anestezili randevu aldım az biraz tırsağım galiba