- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
ne bilem böyle iki kasığımda ağrıyınca korkuyom bide karnımın şişi inmedi daha
o kasık ağrıları bende de var canım 3-4 gün öncesine kadar şişlikte çok vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bilem böyle iki kasığımda ağrıyınca korkuyom bide karnımın şişi inmedi daha
ebirhim bişey sorucam sana canım adetin 3. günü hormon tahlili yapılıyor ya o kan alınıp kana bakılıyor dimi
kızlarcumanız mubarek olsun bugün adet günüm şiştt ses etmeyin duymasın:18::18:
kızlarr nasılsınız.acayip üşütmüşüm çok hastayım.yarın bütün gün yatıcam galiba
ben geldim kimse yok agzım durmuyor habire birşey ler yiyorum elma kurusu koydum önüme yiyorum hiç yoktan bagırsaklar çalışıyor
h.g canım afiyet olsun
ben geldim kimse yok agzım durmuyor habire birşey ler yiyorum elma kurusu koydum önüme yiyorum hiç yoktan bagırsaklar çalışıyor
inş olmazsın hadi ya biriniz hamileyim deyinnnn yeter artık
elizan inş. görüşürüz belki o zamanakadar ben hamiş kalırım seni misafir ederim aslen nereleydin
inş olmazsın hadi ya biriniz hamileyim deyinnnn yeter artık
elizan inş. görüşürüz belki o zamanakadar ben hamiş kalırım seni misafir ederim aslen nereleydin
ya işte ca sıkıntısı şöyle koşturma bir işim olsa ah nerde
sen çalışıyormuydun pardon atlamışımdır
slm canım ben orda tüp bebek raporumu çıkardım bazı sebeplerden 6 ay erteledik şimdi nisanda başlıyorum inan o kadar güzel ilgi alaka varki çok hoşuma gitti birde para hırsları yok iki hakkım var ikisinide orda deneyecegim öncekini hş hakan şatıroglunda 5 milyar param gitti ordada ilgi alaka var ama benim gibi hastalar için uygun yer degil anladım
mamakdamı kayaş tarafı ailemde bogaziçinde benim hani şu yeni açılan metro ikea var ya orda ben farklı yerdetim tabi
yok kuzum ya ne çalışması yumurtalarımda benim gibi tembel işte
cumARTEsi pzar beklicem adet olmazsam pazartesi test yapıcam bu ay olmazsa bende fakülteye gidicem rapor için ugraşcam suan özele gidemem devletten yapıcam bakalım ne gerekiyosa off off inşallah bu ay olur bugün adet günüm üff umut bile yoruyo insanı offf:2::2::2:
h.b tşk ederim aslında eskiyim ama sohbetlere katılmadım hiçyenisin galiba hg canım aramıza
kızlarr nasılsınız.acayip üşütmüşüm çok hastayım.yarın bütün gün yatıcam galiba