- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
benim ağrım falan kalmadı canım sadece karnımın altında böyle tuhaf bişey var sızı gibi bugün adet günüm bakalım hayırlısı artık
ay hadi cnm inşallah gelmz kırmızılarda böle olursnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ağrım falan kalmadı canım sadece karnımın altında böyle tuhaf bişey var sızı gibi bugün adet günüm bakalım hayırlısı artık
bomba gibiyimm:)) her an patlayabilirim ehehe sn naslsn tatlım kaç gün kaldı test yapmana
oh oh ne güzel tatlım zinde kal hep böyle Bende iyiym canım pazartesi yapmayı düşünüyorum ama bakalım eşimde erken olur günün geçsin diyor 22 sinde yapıcam herhalde canım
günaydın kızlar valal bende süper uyandım ama birzdan fırtına kopacak eşimin son sigarasını yürüttüm haaaaaaaaaaaa
bu ay hamilemiyim die düşünmüyorm ya çok rahatımm valla eşini dinle bencede erkn die çıkmaz fln boşa üzülmeyelimm
günaydın kızlar valal bende süper uyandım ama birzdan fırtına kopacak eşimin son sigarasını yürüttüm haaaaaaaaaaaa
İnşallah olmazsın canım inşallah hamilesindir güzel haberlerle gelirsin buraya
sabah kalkınca yumurtalıklarım ağrıyo benim sanki hophop zıplıyorlar
ay hadi cnm inşallah gelmz kırmızılarda böle olursnn
inşallah hepimiz oluruz ya sürekli dua ediyorum bu mübarek cuma günü Rabbim tez zamanda gönderir bebişlerimizi inşallah
Hayırlı Cumalar dualarımız kabul olur inşallah Nasılsınız arkadaşlar?
ebirhim önceleri paket kullanıyorum kuzum 1 senedir günde 1 veya 2 bizimki daha farketmedi
neyaz ne gönlü kız aman uzak dursun iki gün yeter yaklaşıyor kovuyorum ya benim kocada tam tersi söylemez olsaydım adama bu günler önemli dedim çaktırmadan götürüyor öyle söylemiyorda canı istemiş
Neyaz bir idrar testi yaptırsana kendin hem digerinin üstünden zaman geçmiş eger yoksa bu seferde demekki stres hadi canım yaptır
turgut mu benim nafile hoca canım tüp bebegidemi orda yaptıracaksın
ailen ankarada nerde peki belkiş yakınız ne güzel olurdu