Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebirhim sana öbür topikte bişey yazdım bi bakarmısın canım
hoşgeldin canım kilo verebilmen çok güzel bendeki pko insülin direncinede sebep olduğu için sporda yapsam diyette yapsam kilo veremiyorum doktorun dediği gibi kilo verdikçe pko düzeliyormuş gliforda çok faydalı biz pko lular için bende glikofen kullanıyorum inşallah en kısa sürede sende bebeğine kavuşursun canım
kız hemen kaçıp buraya gelmişsin sen kullanmıyomusun progestan bide diyorum ki doktor kendiside düşünmüştür heralde ama hem progestan kullandırıyorum hem test istiyorum diye
evet bende çok kiloaldım bu meret yüzünden 55 kg evledindiğim kilo 1 ay öncesinde 75 kilo olmuştum şimdi 4 kg gitti darısı 10 kiloya daha insülin ilaçlaeı ile sporda yapınca çabuk kilo verdiriyomuş yoksa bende 2 ay spor yapıp diyet yapıp 2 kg verdiğim zamanları hatırlıyom şimdi çok azmettim madem kilolar bebişim önünde engel ben o engelleri kaldıracam diye inş hepimiz en en yakın zamanda hamiş oluruz..
yok canım progesteron kullanmıyorum şu an kan testinde hamile olduğum çıkarsa o zaman kullancam hep o şekilde kullanıyorum çünki
kimsecikler yok ebirhim cim sen ben bide neyaz o kadar[/QUOT
elifciğim ben şu anda folbiol ve coraspin kullanıyorum günde 1 tane
kimsecikler yok ebirhim cim sen ben bide neyaz o kadar[/QUOT
elifciğim ben şu anda folbiol ve coraspin kullanıyorum günde 1 tane
geldim canım folbiol bende içiyorumda coraspin vermedi bana ama gidince söyliycem kullanıyım mı diye
geldim canım folbiol bende içiyorumda coraspin vermedi bana ama gidince söyliycem kullanıyım mı diye
progestan içiyormusun peki
NİYE KULLANIYORSUNUZ NEYE YARIYOR BANA SÖYLESİN BİDE PROGES Mİ NEY DİYODUNUZ O NE
progestan içiyormusun peki
evet içiyorum canım benim doktor iğne vurulduktan 3-4 gün sonra başlatıyo progestana
evet içiyorum canım benim doktor iğne vurulduktan 3-4 gün sonra başlatıyo progestana
PROGESTANA NEY BEN BUNDAN HİÇ KULLANMADIM NEYE YARIYOR
PROGESTANA NEY BEN BUNDAN HİÇ KULLANMADIM NEYE YARIYOR
progestan düşük önleyici ilaç canım gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını sağlıyor , yada düşmesini önlüyorda diyebiliriz