Günaydın neyaz nasılsın canım
günaydın canım ben durgunum bu aralar biraz işte kafa karışık oldu olacak ne olacak derken sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın neyaz nasılsın canım
canım ablamın ilk çocuğu tedaviyle olmuştu onda nasıl bi tedavi oldu hatırlamıyorumda şimdi 2. oldu 1 yaşında kızı var oğlundan sonra 3 sene kendi korunda sonra istedi ama 6 sene olmadı doktora gitti yumurtalıkların polikistik yapıda demiş doktor şeker ilacını vermiş ilacı kullandığı ay hamile kaldı canım şeker ilacı mı rahim duvarını inceltmiş onu anlamadım
canım ablamın ilk çocuğu tedaviyle olmuştu onda nasıl bi tedavi oldu hatırlamıyorumda şimdi 2. oldu 1 yaşında kızı var oğlundan sonra 3 sene kendi korunda sonra istedi ama 6 sene olmadı doktora gitti yumurtalıkların polikistik yapıda demiş doktor şeker ilacını vermiş ilacı kullandığı ay hamile kaldı canım şeker ilacı mı rahim duvarını inceltmiş onu anlamadım
yok laporoskopi operasyonunda doktor inceltmiş öyle dedi kendiliğinden olur dedi ama ne çoçuk var ne de hastalandım sağ kasığımda yara gibi arada ağrılar oluyo bide çok bulanıyorum bu aralar
inşallah yaptırırsın sende canım hep beraber güzel haberler veririz burdan ...
Ebirhim sen daha önce hamile kalmıştın demi ilk test yaptım negatif çıktı demiştin yaa net şekildemi çıkmıştı bide belirtileri ne göbek altı iz belirirmiş gögüs ucları kararırmış kiprikler toplanırmış bunlar hemen ilk aylardamı belirir yaa şuan ben göbek altında çizgimi görebiliyorum test yaptım yok çıktı ama ameliyattan sonramı kaldı o iz o zaman diye düşündüm
bide ben tedavi iğne ilaç kullanırken işte test yaptığım da bazen net çekilde tek çizgi çıkar bazende diğer çizgi silik şekilde belli olurdu son zamanlarda iyice diğer çizgi silik çıkardı bu sefer yaptığımda net tek çizgi çıktı sen rahim filmi çektirmedin demi laporoskopi felan olmadın senin kanallar açıkmı benim sağ kanalım kapalı imiş ve doğru olduğunu şimdi biliyorum iltihap için fitil kullanırdım geri kusardı dışa verirdi bende bilmem ya demekki böyle oluyor derdim şimdi kullandım fitili yuttu valla hiç dışa vermedi eskiden spermde çok dışa verirdi şimdi az veriyor
canım benim bildiğim kadarıyla o söylediğin belirtiler biraz ileri zamanlarda oluyor yani 2-3 aylıkken canım senin adetin geçti mi ne zaman adet olucaksın canım birde idrar testine güvenme sakın benim kardeşimin eşi 1 aylık hamileymiş çıkmadı idrar testinde
neee bir aylıkken çıkmadı öylemi alllah allah gerçektenmi inanamadım yaa
ben 17 ocak laporoskopi oldum 17 şubat sadece o akşam azıcık oldum daha da hiç adet olmadım
ne bilem bide net şekilde çıkınca
elifçiğim iyiki varsın yaaa bi sen cevap veriyorsun diğerleri nerdeyse oooooo
Ebirhim sen daha önce hamile kalmıştın demi ilk test yaptım negatif çıktı demiştin yaa net şekildemi çıkmıştı bide belirtileri ne göbek altı iz belirirmiş gögüs ucları kararırmış kiprikler toplanırmış bunlar hemen ilk aylardamı belirir yaa şuan ben göbek altında çizgimi görebiliyorum test yaptım yok çıktı ama ameliyattan sonramı kaldı o iz o zaman diye düşündüm
bide ben tedavi iğne ilaç kullanırken işte test yaptığım da bazen net çekilde tek çizgi çıkar bazende diğer çizgi silik şekilde belli olurdu son zamanlarda iyice diğer çizgi silik çıkardı bu sefer yaptığımda net tek çizgi çıktı sen rahim filmi çektirmedin demi laporoskopi felan olmadın senin kanallar açıkmı benim sağ kanalım kapalı imiş ve doğru olduğunu şimdi biliyorum iltihap için fitil kullanırdım geri kusardı dışa verirdi bende bilmem ya demekki böyle oluyor derdim şimdi kullandım fitili yuttu valla hiç dışa vermedi eskiden spermde çok dışa verirdi şimdi az veriyor
evet canım ben kanda baktırmıştım idrarda da değil.o saydıkların hamilelik kesinleştikten sonra ortaya çıkıyor canım hemen değil eğer çatlatma iğnesini kullanıp 15 gün geçmeden baktıysan çıkar çünki çatlatma iğnesinin içinde b hcg var canım...
elifçiğim iyiki varsın yaaa bi sen cevap veriyorsun diğerleri nerdeyse oooooo
kızlar bişi sorcam size bnm boyum 1.64 kilom 52 eskiden pek iştahım yoktu ama bu aralar çokk yiyorum sizce birz kilo alayımmı yoksa frenleyeyimmi kendimi. eşim kilo al çok zayıfsın dio. ama kiloda pconun düşmanı napayım sizce..
2-3 Kilo alsan bi zararı olmaz bence canım
kızlar bişi sorcam size bnm boyum 1.64 kilom 52 eskiden pek iştahım yoktu ama bu aralar çokk yiyorum sizce birz kilo alayımmı yoksa frenleyeyimmi kendimi. eşim kilo al çok zayıfsın dio. ama kiloda pconun düşmanı napayım sizce..
boyun 1.64 ise kilon en fazla 54 olmalı canım bilidğim kadarıyla orantı bu. boy ile kilo arasında ki fark 10 olmalı
uyudum birzcık geldimm:) ya neyz tatlım yanlış anlama ama bence sen çocuk konusunu çok kafana takıyosun kaç yaşındasın sen kaç senelik evlisin nezamandr bebek istiyosnn[/QUOTE
güzellik uykusuna mı yattın şekerim ne uykusu bu saatte akşam oldu neredeyse gece uyutmadımı kocan seni...
uyudum birzcık geldimm:) ya neyz tatlım yanlış anlama ama bence sen çocuk konusunu çok kafana takıyosun kaç yaşındasın sen kaç senelik evlisin nezamandr bebek istiyosnn
uyudum birzcık geldimm:) ya neyz tatlım yanlış anlama ama bence sen çocuk konusunu çok kafana takıyosun kaç yaşındasın sen kaç senelik evlisin nezamandr bebek istiyosnn