bende 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım. pco benimde başımın belası hemde 14-15 yaşlarımdan beri her adet zamanımda acile götürülürdüm sancılar gecikmeler o zamanda vardı hep başımın belasıydı üniv yıllarımda devlet hastanesinde doktor halime acıdı bana yasmin doğum kontrol hapını verdi hemde rapor çıkardı yoksa devlet karşılamıyormuş bende öğrenciyim diye acıdı halime
2-3 yıl aralıksız kullandım zayıfladım bütün düzenim herşeyim yerli yerindeydi şaşmazdı günüm hap kullanırken, evleneceğimde bi doktora gittim bana hiçbişeyin yok gayet iyisin hapı kullan bebek istedğinde bırak hemen olur dedi..
bende kullanmaya devam etttim 1,5 yıllk evliydik eşimle tatile gitme planı yaparken spor salonuna gidip biraz kilo vermeye karar verdik 2 ayda 10 kg verdim yaklaşık olarak ve tatile gittik geldiğimizde hapım bitti adet oldum sonra eşiminde istedi ile hapı bıraktım zaten tatilden geşdğimizin 2 günü dedem vefat etti cenazeye gidip gelmekten eşimle düzgün bi birliktelikte yaşamadık ama ilk aydan hamile kalmışım haberim yok tabi günüm geçmiş onuda unuttum eskiden hapı bırakırdım 7, günü olurdu hap içmeyim başka şeylerle ilgilenince farkına varmadım bi temizlik aşkı ile 2 gün işe gitmedim halı yıkadım astım taşıdım derken bi farkına vardım günüm geçmiş test yaptım 2. çizgi dilik çıktı şok oldum allahım çok şükür ben bu kadar kolay olacağına inanmıyordum dedim içimden şükürler ettim ama kan testi verdim 3 kez 1 ve 2 de değer yükseldi 3. testte değerim düşmeye başladı derken kürtaj olmadan düştü kendiliğinden çok üzüldüm olur dedi gittğim doktorlar ilk bebeği bünya kabul etmez kendi atabilir dediler annemle ablamdada olmuş bu bu olayın üstünden 19 ay geçti hala uğraşıyorum yapmadığım kür kullanmadığım ilaç kalmadı yumurtam en fazla 15mm oluyo sonra büyümüyo ne yapacağımı bilemedim 15-16 ay tedavi gördüm içtiğim ilaçlar çoook kiloaldırdı 59-60 kg iken 70-75 oldum ocak ayından beri gitmemiştim doktora spora başladık eşimel iş çıkışı akşam 1,5 saat salonda spor yapıyoruz 4 kg geri verdim glifır diye bi ilaç verdi doktor bana kilo verdiğimde pcos geçici olarak ortadan kayboluyormuş o zamanda bebek sahibi olabilirmişim boyumda 1,65 bu arada...
rabbim hepimize şifa versin bebeklerimize kavuştursun bizi inşallh... çlok uzun bi başlangıç oldu kusra bakmayın