- 4 Mart 2011
- 594
- 18
- 46
hadi hadi güzel haberlerinizi alcz inşallahh
inşallah canım inşallah hep beraber güzel haberler veririz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hadi güzel haberlerinizi alcz inşallahh
bende öyleyim sitres yok, acaba oldumu olmadımı diye takmıyorum kafaya, gayet sakinim nedense, dediğin gibi inşallah son günler yaklaşıncada böyle sakin sitressiz oluruz tatlım...
kendin mi yaptınn bn kendim fln yapamam yaa neyseki koldan iyimiş göbekten hç yaptıramam neyse şu ay bi geçsede yaptrsam hayırlısıyla
inşallah yaptırırsın sende canım hep beraber güzel haberler veririz burdan ...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız herkese hayırlı günler fıstıklarım [
günaydın canım seni burda gördük günümüz aydın oldu canım bizler iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız herkese hayırlı günler fıstıklarım [
günaydın canım seni burda gördük günümüz aydın oldu canım bizler iyiyiz sen nasılsın
canım benim ya çok saol bende iyiyim çok şükür
Elif canımmm adetinin 21.-22.-23.günlerinden birinde progesteronuna baktır 10 ve üstü çıkarsa yumurtan çatlamış demektir.Takibini ona görede yapabilirsin benim 21.günüm pazara denk geliyor o yüzden 22.gün yani 12 martta baktırıcam bakalım herşey yolunda gidiyormu malüm bir düşükten sonra dikkat etmem gerek...
neyaz senin bat ne zamandı canım şu anda ilaç falan bişey kullanıyomusun ?
kız ne gözetlemesi saat 17:15 te kapattım bilgisayarımı ve çıktım evde zaten açmıyorum canım neye dayanarak öyle dedin anlamadım yavv...
bu sbhta açılışı ben yapayım dedim sizin için uyumadm sevildiğinizi bilin
sadece sabah akşam iki kere şeker ilacı kullanıyorum başka bişey vermedi işte bu aralar kontrole gidecem
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız herkese hayırlı günler fıstıklarım
anladım canım şeker ilacını bende kullanıyorum çok faydalıymış pko hastaları için hatta benim abla sadece onunla hamile kaldı
burcu hoşgeldin canım naberrr
bende doktoro kızıyordum sürekli bunu veriyor diye ablandamı vardı pko benim kuzendede vardı maşallah oo ilk çocuğunu tedavisiz doğurdu iki ve üç de tedavi gördü ama bu kadar uzun görmedi adeti de iyiii ama o zayıf bide küçük yaşta evlendi benim rahim duvarını inceltmiş doktor hasta olamadım söktürücü kullanıyım dedim sonrada sormadan kullanmayım dedim
hoşbulduk elifcim napayım işte ya iyiyim. çalışmalara başlamak üzere enerji depoluyorum