Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtaların gelişmesine bağlı canım eğer iki tane yumurtan gelişip çatlama derecesine gelirse ikizin olur...
okuduğum kadarıyla kimsede bi değişiklik yok sanırım.ama olsun ben martın 30 unda içime doğuyo hamile olduığumu öğrencem.nedense taktım martın 30una.işyerinde de martın 30u kurcam topuzu diye gezip duruyom.bu gün iş arkadaşlarım da itiraf etti senin gibi delisi gelmez bu fakülteye diye.sanırım artık tescilli deli oldum .:)
merhaba bengisu hoşgeldin.ilgilenmediğimizi düşünme diye yazıyorum canım.kürler konusunda ben bişey bilmiyorum giz bu konuda lokman hekimimizdir.o sana yazar bir reçete merak etme canım.
giz gelince bana msj atabilirmi acabaa burdan yazarsa göremeyebilirimde :26: valla ilgilenirse benimlede çok sevinirim
merhaba bengisu hoşgeldin.ilgilenmediğimizi düşünme diye yazıyorum canım.kürler konusunda ben bişey bilmiyorum giz bu konuda lokman hekimimizdir.o sana yazar bir reçete merak etme canım.
slm canım bu topigin delisi burcu işte bende giz merhaba tatlım
1 cisi inciri 21 gün kullanıp 7 gün ara verip tekrar başlıyacaksın incir hem adet yönünden hemde kalite yönünden yararlı
adet oluyorum demişsin ama saraçoglu diyorki pco lular mutlaka sogan uygulasın adetine 10 gün kala 10 gün sogan uygula arkasında incir böyle devam et ,,
birde prolaktin degerin nedir fsh bunları yazsana
eşinde sorun yok galiba bal tarçın çörek otu bunları birer kaşık karıştır sabah aç karnına ye tatlım
soracagın olursada sor
slm canım bu topigin delisi burcu işte bende giz merhaba tatlım
1 cisi inciri 21 gün kullanıp 7 gün ara verip tekrar başlıyacaksın incir hem adet yönünden hemde kalite yönünden yararlı
adet oluyorum demişsin ama saraçoglu diyorki pco lular mutlaka sogan uygulasın adetine 10 gün kala 10 gün sogan uygula arkasında incir böyle devam et ,,
birde prolaktin degerin nedir fsh bunları yazsana
eşinde sorun yok galiba bal tarçın çörek otu bunları birer kaşık karıştır sabah aç karnına ye tatlım
soracagın olursada sor
Ayy canım benim neoldu kız ben geliyorum yazıyorum bazen son günlerde baktım kimse yazdıklarıma cvp vermiyor bende girmedim topiğe Allah razı olsun beni unutmadığın için vefalı dostum benimSenin niye sinirlerin bozuk bakalım haklısın valla ben görmedende onları stres yapıyorum senin yanındalarsa haliyle yaparsınBoşver stresi mitresi bak ben geçen aydan beri çok stresliyim neoldu hiç tiroitlerim yüksek çıkmazdı yükseldi sanada diyorum stres etmeeeeeeee senide üzmlerine izin vermeeeeeeee ne geliyorsa başımıza cahil insanlardan geliyor.selam kızlar küstüm bn size kimse bnm yokluğumun farkında değilll bnde arkadaşın evini temizlemeye gittim doğum yapmıştı ya geçen oraya yoruldm valla kemiklerim ağrıyo( sinirlerimde çok bozukk sonra bana sinir stres yapma diyolar.. insanın başında kaynana kayınpeder olurda stres yapmaz mı
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza bengisu prolaktin yüksekse incir kürü yapmayın dedi saraçoğlu geneldede pcoluların yüksek.. soğan kürünü yap bnde yapcam bu ay inşallah.. bebeğe hiç bi zararı yokmuş adetine 15 gün kala başlıyosun 15 gün yapcan bidaha ki aylardada adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün yapcaksın.. şifa Allahtan...
Canım benim çok teşekkür ederim bende tam küsmüştimki geri vazgeçtim küsmektenAyy geliyorum yazıyorum tınlanmayınca çıkıyorum bende napayim canımŞarkın içinde teşkkürler çok hoşuma gitti bundan sonra gündüzleride gelirim canım sen merak etmeBu arada duphaston kullanıyorum bugün başladım adet olmadım çünkü duphastona 5 gün sabah akşamda içiliyormuş adet gelsin diye doğrumu? Sen naptın nasılsın bak cidden diyorum bebek istiyorsan stres yok tamammıbaharrrr nerelerdesin canm yaa özledim senii.. geceleri geliyosn konuşamıyorz hçç.. ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalın vayy vayy bak sana şarkı bile söledim bu sesimlee
Ayy canım benim neoldu kız ben geliyorum yazıyorum bazen son günlerde baktım kimse yazdıklarıma cvp vermiyor bende girmedim topiğe Allah razı olsun beni unutmadığın için vefalı dostum benimSenin niye sinirlerin bozuk bakalım haklısın valla ben görmedende onları stres yapıyorum senin yanındalarsa haliyle yaparsınBoşver stresi mitresi bak ben geçen aydan beri çok stresliyim neoldu hiç tiroitlerim yüksek çıkmazdı yükseldi sanada diyorum stres etmeeeeeeee senide üzmlerine izin vermeeeeeeee ne geliyorsa başımıza cahil insanlardan geliyor.
Canım benim çok teşekkür ederim bende tam küsmüştimki geri vazgeçtim küsmektenAyy geliyorum yazıyorum tınlanmayınca çıkıyorum bende napayim canımŞarkın içinde teşkkürler çok hoşuma gitti bundan sonra gündüzleride gelirim canım sen merak etmeBu arada duphaston kullanıyorum bugün başladım adet olmadım çünkü duphastona 5 gün sabah akşamda içiliyormuş adet gelsin diye doğrumu? Sen naptın nasılsın bak cidden diyorum bebek istiyorsan stres yok tamammı
ebirhim beni mi gözetliyosun sen.gitçem dedin saklanmışsın oraya hıh