- 23 Eylül 2008
- 721
- 10
- 40
ayy inşallahh inşallahh çok güzel bi moral olur bize valla
bi hamile kalayım. hep sizin için dua edicem söz veriyorum size.hamilelerin duası kabul olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallahh inşallahh çok güzel bi moral olur bize valla
ne.zaman.tahlil.yap.dedi.birşey.dedimi
carşamba.yada.perşembe.kan.tahlil.yaptırrsan.çıkar.birde.sakın.idrar.yapma.yanıltır.üzülürsün
eşine.verdinmi.müjdeyi.
ben.karışmam.ilk.tahlillere.ben.yorum.yaptım.inş.hamişsindirde.tatlımı.gönderirsin.çok.sevindim.inannnnnnnnnnnnnnnnnn
..............................................................................
.................................................................................................
..............................................................................................................
bi yandan da fazla kaptırmak istemiyorum da kendimi .diyorum belki klomen yüzünden böyle yüksek çıkmıştır burcu kapılma hemen :) sonra çünkük hayal kırıklığı çok zor.
inşalllaaahhh istediğin tatlı olsun canım benim. evet aslında ilk müjdeyi sen verdin bana.ne kadar ümitlenme desende ben ümitlenmiştim daha senin mesajı okuduğum gibi hayal kurmaya başlamıştım .çıkarmı canım perşembe ayy inşallah ben eşime 10 gün sonra dedim başımın etini yemesin diye.10 gün bekliycez regl olmazsam hamileymişim dedim.
yaa beklenirmi 10 gün 5 gün snra kanda baktır çıkar ztn varsa nie beklicenki on günn çatlarız ortadan ikiye
iyi.demişşsin.eşine
ben.senin.durumunla.ilgili.ssitelere.ggirdim.okudum.genelde.4.veya.5.gün.sonra.ögrenmişler
sen.cuma.günü.yaptır.gizlice.eşine.deme.saglık.ocagı.vrsa.çyakınlarda.aç.karnına.git.ögren
yada.özelde.taş.çatlasın.20.lira.eşine.söyleme.ama.
daha doktor bu cümleyi söyledi.ilk sen geldin aklıma vallahi yaa.31 aralık son adetim.doktor şimdi regl olmanı bekliycez olmazsan gel dedi.nasıl içim kıpır kıpır anlatamam size allahım en kısa zamanda isteyen herkesin kucağına melek koysun.
harika yaa ne güzel bir haber umarım kesinleşir...
kızlar size birsey danısmak istiyorum ben 8 aylık evliyim.. korunmayı bırakalı 3 ay olacak bu ay, pcosluyum bu yüzden evlenmeden önce uzun süre yasmin kullandım.. korunmayı bırakıp bebek düşünmeye basladığım zaman doktora gittim,folik asit verdi hormon tahlili yapıp sonuçların normal oldugunu söyledi.. 6 ay dene sonrasında gel dedi daha bir bucuk ay oldu ama ben beklemek istemiyorum kızlar..
okuduğum kadarıyla hiç problem olmayanlar bile uzun süre uğrasıp öyle bebek sahibi oluyorlar ki ben pcos luyum
şimdi çok başarılı bir doktor buldum ona muayene olayım diyorum ve tedavi süreci başlasın istiyorum.. sizce ne yapmalıyım beklenen adet tarihime 10 gün var ne zaman muayeneye gitmeliyim... adet sonrası mı, yoksa pazartesi gitsem mi... adetin 2. günü tekrar test yaptırmakta mantıklı geliyor ama adetliyken muayene olmaz napsam acaba fikirlerinizi bekliyorum
harika yaa ne güzel bir haber umarım kesinleşir...
kızlar size birsey danısmak istiyorum ben 8 aylık evliyim.. korunmayı bırakalı 3 ay olacak bu ay, pcosluyum bu yüzden evlenmeden önce uzun süre yasmin kullandım.. korunmayı bırakıp bebek düşünmeye basladığım zaman doktora gittim,folik asit verdi hormon tahlili yapıp sonuçların normal oldugunu söyledi.. 6 ay dene sonrasında gel dedi daha bir bucuk ay oldu ama ben beklemek istemiyorum kızlar..
okuduğum kadarıyla hiç problem olmayanlar bile uzun süre uğrasıp öyle bebek sahibi oluyorlar ki ben pcos luyum
şimdi çok başarılı bir doktor buldum ona muayene olayım diyorum ve tedavi süreci başlasın istiyorum.. sizce ne yapmalıyım beklenen adet tarihime 10 gün var ne zaman muayeneye gitmeliyim... adet sonrası mı, yoksa pazartesi gitsem mi... adetin 2. günü tekrar test yaptırmakta mantıklı geliyor ama adetliyken muayene olmaz napsam acaba fikirlerinizi bekliyorum
neyden 4 yada 5 gün sonra bu tahlildenmi canım
kızlar sağolun var olun, sonunda oldum rahatladım. İlk günden normal kanamam oldu ama rengi çok koyu ve o kadar geç olmasına rağmen ben fazla olur diyordum ama fazla değil normal seviyede.
testleri yaptırdım kızlar daha önceden diyabet merkezinde yaptırıyordum gene oraya gittim ama belediyeler de kazıkçı olmuş 50-60 tl beklediğim testlere 90 tl verdim :18:
sinir oldum ne farkı kaldı özelden, her yer soyguncu olmuş.... fazla para vermeyeyim diye erken davrandım inşallah sonuçlar yanlış çıkmaz, ordaki kız ne zaman uyandınız dedi 1 saat oldu dedim ama düşündüm 1 saat olmamıştı acaba etkisi olur mu, uyanmakla alakası ne anlamadım?
bu işler çok masraflıymış kızlar neyse sonuç alalım da önemli olan o
sonuçları pazartesi alıp doktoruma götüreceğim bakalım ne diyecek.
kızlar bir de ovilasyon testi almayı düşünüyorum kullanan var mı işe yarar mı sizce, bir de onun iki tipi varmış tükürükle ve idrarla bakılan hangisi mantıklı?
canım benim eşim evlendiğimde renoda calışıyodu ebvlenmeden öncede calışmış ama işi bıaktı 6ay önce baba meslegini yapıyo kalebodur fayans ustası :))aslında tıra lıp gemlikte nakliyat yapıcak o yüzden işten çıktı ama daha tır bulamadık bulmak için para lasım oda yok öle işte bi işten çıktgı tazminatı var bide kredi çekti onlarda yeterli olmuyo işte kısmet bende işi bıraktım oda zor bi süreç çok şükür hiç bana hissettirmiyo ama öle işte daha rayına koyamadık işlerimizi nasip canım evet senle benzer yanlarımız çok:)))