- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
slm kızlariyi pazarlar
misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım
size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış :26:
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi:2: daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi
yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrr bugün gittim ebeye anam bi sosyetik bi sosyetikk kocaman lüks bi ev hizmetçisi bilem vardıı
bizde kayın valdemle bi süzüldük i süzüldük görmeyin
anlatıyorum:)))
tabi beni başbaşa odaya aldı yokladı oramı buramı:18: sonra giyindim konuştu uzun uzun kadın resmen profösör gbydi... küçük evlendiğim için rahmim küçük kalmış gelişmemiş,kistlerin var dedi:)) hadi canım dicektim:)) sonra çok intihabın var dedi akıntın var dedi dedim altı aydır mantarım ,nie doktora gitmedin dedi:)) fitil verdi merhem verdi yazdı yani aldım bugün kullanıcam:))) sonra şimdi şöle yapıcaz dedi önce mantaırın bi aksın sonra 12 tane iğne yazdı bu iğneler yumurtalarımı geliştircekmiş, sonra antibiyotik yazdı bu dedi kistlerini eritecek:)))sonra krem verdi:)) bide bi tane doğar ilaç verdi onu sadece bi eczane yapıyomuş ona gidicez yaptırıcaz bakalım ay çok umutlandırdı beni 4-5 aya olur dedi hiç bişiyin yok sadece rahmin küçük kalmış erken evlenmişsin ondan dedi bide mantar için papatya suyuyla yıkayın hep dedi misafirlikte bile lavabolara elleme toplu yerlerde bişeye elleme dedi bünyen hassas dikkat et dedi üşütme dedi hamur işi kızartma yeme kilo alma dedi baya bi konuştu bide 40 lira aldı:))
işte böle ama eve geldim çok mutluydum sanki hamilesin dedi
olucak olucak benimde bebeişim olucakkkkkkkkkkkk