bu arada beni de listeye yazabilirsin6 defa klomen 2 defa aşılama yaptırdım.negatif sonuçlu hepsi.
harikasın canım:))
ama bundan sonra herkez sadece kendi bilgilerini yazsın listeyi ben güncelliyeyim böle olursa herkez liste paylaşırsa sayfalarca liste olur bi liste olsun herkez msj olarak kendi bilgisini paylassın bende hep aynı msjı güncelliyeyim hadi kızlar nerdesinizzzzzzzz
tamam tatlım:))))))))))
daha iki kişimiyiz kızlar nerdesinizzzzzzzz listemiz uzasın hamişler çoğalsınnnnnnnnnnnnn
sude gercek adını ve nereden geldinide yaz canım rabbim kolaylık versin hoşgeldina ramızaaa
haksever daha test yaptırmadım yaptıramıyorum çünkü adetin 3 günü tahlil istiyorlar işte o noktada zurnanın zırt dediği yer benim için...
kızlar akşam baktım benim sağ göğüm acayip büyümüş sarkmış resmen, içinde taş gibi bir kitle var ayyy korkuyorum ultrasonda temiz çıkmıştı ama o taş gibi kitle ne
kız sen oynama memeişlerle ondan şişiyodur o
kızlarr bendeee.. adım sümeyye 21 yaşındayım. 3 senelik evliyim.. yarım bırakılmışş çookk takibim var ama bu sefer hamiş kalana kadarr devam inşallahh:))
şimdi geldim doktordan bn günde bi tane içtim klomen kist oluşmasın die doktor iki yumurtan oluşmuş biri 16 biri 14 cm veya mm olmuşbi tane klomene ii bi sonuç daha büyür bu dedi günde mm büyüyomuş.. ctesi ptesi ilişki verdi
kızlarr bendeee.. adım sümeyye 21 yaşındayım. 3 senelik evliyim.. yarım bırakılmışş çookk takibim var ama bu sefer hamiş kalana kadarr devam inşallahh:))
şimdi geldim doktordan bn günde bi tane içtim klomen kist oluşmasın die doktor iki yumurtan oluşmuş biri 16 biri 14 cm veya mm olmuşbi tane klomene ii bi sonuç daha büyür bu dedi günde 2 mm büyüyomuş.. ctesi ptesi ilişki verdi
merhaba kızlar ben bırsey sorucam ben pkoluyum 18 yasındayım adet duzenszlığı için dr.um bana d.kontrol hapı verdi duzene gırsın dıe3 ay kullandım ilaçı bırkalı 1 ay oldu gecen ay ayın 14.adet oldum ve bbttıkten 13 gun sonra ayın 27.snde tekrar 3 gunluk kanamam oldu ve gelelm soruma benm yarın adet gnm ve bır kacgun önce 2 gunluk damla seklınde kanamam oldu neden olabilir
Haksevercik benide eklermisin listeye? Bahar 27: 29 yaşındayım metformin kullanıyorum 2 yıllık evliyim henüz çocuk tedavisine geçmedim ve pkoluyum
kız mm o:))bu arada hayırlı olsun yumoşları büyüsünler çatlasınalrda bebiş olsunlar inşallah
bu arada yapın şeyi
kociş gewldi yarın eklicem olar mı:18::18::18:
selam kızlar çooooooooooook mutluyum.
gelelm ban neden çoooooooook mutluyum Rabbime sonsuz şükürler olsunki bugün doktora gittim veeeeeeee
sağ yumurtam 17 mm olmuş cumartesi mutlaka çatlar dedi olmazsa çatlatma iğnesi verecek doktor hala inanamıyorum
eşime dedim ki yumurtam büyüdü diye bu kadar seviniyorsam bide hamiş olsam ne olur dedim gülüyo...........
kızlar bu ay hiç umudum yoktu çok şükürki büyüdü inş cumartesi daha da büyür ve preseed de var
kız mm o:))bu arada hayırlı olsun yumoşları büyüsünler çatlasınalrda bebiş olsunlar inşallah
bu arada yapın şeyi