- 4 Ocak 2012
- 22
- 0
kızlar merhaba...ben de polıkıstıkover magduruyum ıkı ay once adet gecıkmesı sıkayetıyle doktora gıttıgımde ögrendım...cocuk ıstegım olmasına ragmen dıane35 verıldı 1 kutu kullanıp bıraktım cunku adetım hap boyunca devam ettı bırakınca tekrar yogunlastı ve devam ettı...bu ay ılac kullanmıyorum doktorumu degıstırdım tedavıye rahım fılmınden sonra baslayacak fakat benım adetım bıttı ıkı gun sonra tekrar basladı...once leke seklındeydı sımdı bıraz daha yogun gelıyor...yarın yıne doktora gıdıcem(benım sıze sorum su..genelde pkolular adet gormez benımkısı bıtmek bılmıyor boyle bı durumda karsılasan var mı?adetım kesılmezse nasıl fılm cekılebılır kı..şaşırdım kaldım 2 aydır kanamasız gunum yok nerdeyse...butun psıkolojım alt ust oldu...bırseyler bılen varsa ve yazarsa cok sevınırım...
öncelikle çok geçmiş olsun ve allah şifalar versin bende pko luyum ve adet düzensizliğim vardı ve bir ara benim 16 gün kesintisiz adet görünce doktora koştum bunun basit bir düzensizlik olduğunu söyliyip doğum kontrol hapı vermişti ve geçti..kalıcı bir tedavi olmasada...
Ayrıca devlette pko görünmedi özele gidiyorum bebek te istediğimiz için adetimi didrogesteron ile düzene soktum!
Rahat ol allah beterinden saklasın !!!!