- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
annesine fln yolla gitsin dışarı alışveriş fln yapsın gezsin kahveye gittinn
bugün kedi çekti parasını ayarlaıdıı tır alcaktı hataydan adam söz verdi başkasına satcakmış galba kırmızı görmüş boğa gb:44::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annesine fln yolla gitsin dışarı alışveriş fln yapsın gezsin kahveye gittinn
Ben sıkı diyetteyim ve hergün spor yapıyorum ama bugün canım istemiyor pek yinede yaparım biraz bogazım agrıyor grip olucam gibi.Pkonun en büyük düşmanı kilo oyüzden dedigin şimdi şimdi cefa sonrada sefaYinede saglıklı beslenmek en iyisi
İnşallah bundan sonra olur haksever hayat bu hiç belli olmaz bende herkezle samimi olmam zaten samimi oldugum 1 2 kişidir.Senin zor zamanında yanında olan arkadaştır.Güzel gün değil kötü gün dostu lazım insana.
<======<< aynı ben gb hahaaaaaaa
selam arkadaşlar bende pkoluyum bu ay takip yaptırdım ve öyle öğrendim ve bugün 18. Günüm ancak yumurtam büyümedi bu ay klomende kulllandım üstelik 3,5 evliyim ve en başından beri istiyoruz ama tedaviye başlayalı bir yıl oldu sayılır ara vererk ama bu sefer devamı gelecek inş.
Eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. Bende prolaktin yüksekti 47den 3 e düştü şükür bu ay takibi kendim istedim dr umdan preseed aldım yumurtam olduğu gün kullanmak için ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım..
Geçen sene de takip yaptırmıştım ve yumurtam çatlamıştı dr um polikisitik over var ama çok büyük değil korkulacak bişe yok demişti. Bu sene büyümüş kistler dedi.. Bidahaki ay klomeni ikişer tane kullanalım bide çatlatma iğnesi olursun dedi ben bunun dışında kürler ugulamayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz.
evet canım kesinlikle sağlıklı beslenmek geçmiş olsun kendine dikkat et canımm
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa Hayıt suyu soğan suyu felan dene canım ayrıca
Ben çıkıyorum bayyyyyyyyy:18:
evet canım kesinlikle sağlıklı beslenmek geçmiş olsun kendine dikkat et canımm
canm sen tedavini istanbulda hangi merkezde yapıyosunn
selam arkadaşlar bende pkoluyum bu ay takip yaptırdım ve öyle öğrendim ve bugün 18. günüm ancak yumurtam büyümedi bu ay klomende kulllandım üstelik 3,5 evliyim ve en başından beri istiyoruz ama tedaviye başlayalı bir yıl oldu sayılır ara vererk ama bu sefer devamı gelecek inş.
eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. bende prolaktin yüksekti 47den 3 e düştü şükür bu ay takibi kendim istedim dr umdan preseed aldım yumurtam olduğu gün kullanmak için ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım..
geçen sene de takip yaptırmıştım ve yumurtam çatlamıştı dr um polikisitik over var ama çok büyük değil korkulacak bişe yok demişti. bu sene büyümüş kistler dedi.. bidahaki ay klomeni ikişer tane kullanalım bide çatlatma iğnesi olursun dedi ben bunun dışında kürler ugulamayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz.
selam arkadaşlar bende pkoluyum bu ay takip yaptırdım ve öyle öğrendim ve bugün 18. günüm ancak yumurtam büyümedi bu ay klomende kulllandım üstelik 3,5 evliyim ve en başından beri istiyoruz ama tedaviye başlayalı bir yıl oldu sayılır ara vererk ama bu sefer devamı gelecek inş.
eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. bende prolaktin yüksekti 47den 3 e düştü şükür bu ay takibi kendim istedim dr umdan preseed aldım yumurtam olduğu gün kullanmak için ama hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım..
geçen sene de takip yaptırmıştım ve yumurtam çatlamıştı dr um polikisitik over var ama çok büyük değil korkulacak bişe yok demişti. bu sene büyümüş kistler dedi.. bidahaki ay klomeni ikişer tane kullanalım bide çatlatma iğnesi olursun dedi ben bunun dışında kürler ugulamayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz.
hoşbulduk canım bu hayıt suyuna ve soğan suyuna ne zaman başlanıyor......
çıkmışsın gelince cevap yaz olurmu.
arkadaşlar bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum..........
A.s canım hoşgeldin aramıza.Geçmiş olsun öncelikle.Metformin verdimi doktor kullanmıyorsan ondan kullanmanı tavsiye derim doktoruna sorarsın.Ben hayıt tohumu kullanıyorum sadece kadın hastalıklarına kiste vs.iyi geldiğini okudum.Ama birden çok kürü birlikte yapma vücudunun dengesini bozarsın ben hayıtı tavsiye ederim canım.
A.s canım hoşgeldin aramıza.Geçmiş olsun öncelikle.Metformin verdimi doktor kullanmıyorsan ondan kullanmanı tavsiye derim doktoruna sorarsın.Ben hayıt tohumu kullanıyorum sadece kadın hastalıklarına kiste vs.iyi geldiğini okudum.Ama birden çok kürü birlikte yapma vücudunun dengesini bozarsın ben hayıtı tavsiye ederim canım.
hoşbulduk canım bu hayıt suyuna ve soğan suyuna ne zaman başlanıyor......
çıkmışsın gelince cevap yaz olurmu.
arkadaşlar bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum..........
ya şu metformin ne ilacı banada şimdiye kadar hç bi dr vermedii
Canım pkolularda insülin direncini kırıp zamanla adet düzenleme yumurtlatma ve zayıflatma etkisi var.Senin kilon yoktu sveh belki buyüzden vermemiş olabilir.Ama yinede sen gidince doktora bana glucuphonege(metformin)hakkında bilgi verirmisiniz bende kullanmak istiyorum bu ilacı de.Bakalım nediyecek?