Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlamıştım tedaviye olmayınca ara verdim ay sonu tekrar baslicamKızlar merhaba, pkoluyum ve iki senedir gebe kalamadım. Bu ay hasta olunca tedaviye başlıycam aranızda benim gibi olan varsa süreci beraber değerlendirip birbirimize yardımcı olalım![]()
Hiç ilaç vs kullandın mı canimBende bidahaki ay tedaviye başlıcam bakalım nasıl olucak ☺
Tedaviye ara vermemek lazımmış canimBen başlamıştım tedaviye olmayınca ara verdim ay sonu tekrar baslicam
Bende adet düzensizliği ve kıllanma yaptı canimKızlar pko yum bende çarşamba günü aşılama oldun bekliyorum şimdi. .
Pko bana çok sivilce yaptı. Kıllama çok yok kilo yok
Sizin nasıl etki yaptı
Bide benim pko sonra dan çıktı çoğunlukla ay da bir adet oluyor dum sonra sonra ara ara 2-3 ay da bir oldum oda baya sıkıntı yaptı bana
Yakınımda iki akrabam tedavinin 7. Ayında hamile kaldı pes etme tedavine devam et canımben 3 aydır dr gidiyorum pcoluyum ama hala tedavıye cevap vermiyor galiba
Klomen veya femera kullandırıp yumurtlamayı takip ediyorlar canimBende pkoluyum ama dr gitmeden soğan kürü ve yağlar ile son şansım deniyorum ilaç vs ile mi başlıyorlar önce
İnşallah aşılaman tutar canim kaç yumurtan geliştiKızlar pko yum bende çarşamba günü aşılama oldun bekliyorum şimdi. .
Pko bana çok sivilce yaptı. Kıllama çok yok kilo yok
Sizin nasıl etki yaptı
Bide benim pko sonra dan çıktı çoğunlukla ay da bir adet oluyor dum sonra sonra ara ara 2-3 ay da bir oldum oda baya sıkıntı yaptı bana
Bende adet düzensizliği ve kıllanma yaptı canim
Valla pko nun hormon sıkıntıları zor oluyor yaşayan bilir bide tarihler karıştı hepİnşallah aşılaman tutar canim kaç yumurtan gelişti
bende yumurta oluşmuyor canım sorunum o yumurta olmuyoYakınımda iki akrabam tedavinin 7. Ayında hamile kaldı pes etme tedavine devam et canım
ben hem klmen hem femara kullanıyorum ama sonuc olmuyo yumurta gelişmiyoKlomen veya femera kullandırıp yumurtlamayı takip ediyorlar canim
Sonucunu bizede söyle inşallah olmuştur canimValla pko nun hormon sıkıntıları zor oluyor yaşayan bilir bide tarihler karıştı hep
Amin canım bekliyorum bakalım 12 gün teste
2 yumurtam büyüdu klomen ile
Ozaman vakit kaybetmeden iğne tedavisine geç canimben hem klmen hem femara kullanıyorum ama sonuc olmuyo yumurta gelişmiyo
İnşaallah bacım söylerimSonucunu bizede söyle inşallah olmuştur canim
Ordan nasıl anlaşılıyormuş yaİnşaallah bacım söylerim
Çarşamba progestan testi ne çağırdı doktor ordan da gebelik anlaşılır mis ınsaallah![]()