Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kızlar merhaba, pkoluyum ve iki senedir gebe kalamadım. Bu ay hasta olunca tedaviye başlıycam aranızda benim gibi olan varsa süreci beraber değerlendirip birbirimize yardımcı olalım 😇

Kızlar merhaba, pkoluyum ve iki senedir gebe kalamadım. Bu ay hasta olunca tedaviye başlıycam aranızda benim gibi olan varsa süreci beraber değerlendirip birbirimize yardımcı olalım 😇
Ben başlamıştım tedaviye olmayınca ara verdim ay sonu tekrar baslicam

Kızlar pko yum bende çarşamba günü aşılama oldun bekliyorum şimdi. .
Pko bana çok sivilce yaptı. Kıllama çok yok kilo yok
Sizin nasıl etki yaptı
Bide benim pko sonra dan çıktı çoğunlukla ay da bir adet oluyor dum sonra sonra ara ara 2-3 ay da bir oldum oda baya sıkıntı yaptı bana

Bende pkoluyum ama dr gitmeden soğan kürü ve yağlar ile son şansım deniyorum ilaç vs ile mi başlıyorlar önce

Sizin nasıl etki yaptı
Bide benim pko sonra dan çıktı çoğunlukla ay da bir adet oluyor dum sonra sonra ara ara 2-3 ay da bir oldum oda baya sıkıntı yaptı bana
Bende adet düzensizliği ve kıllanma yaptı canim

Sizin nasıl etki yaptı
İnşallah aşılaman tutar canim kaç yumurtan gelişti

Bana sadece infolic combi verdi başka ne yapmam lazım bilmiyorum adette oluyorum kendiliğinden kis yok yumurtan fazla denemeye devam dedi hormon testine bakti pko hormonlarina cok yansimamis dedi baska doktora gorunmelimiyim mi acaba diyet yapmami istedi su an 60 kiloyum :(

İnşaallah bacım söylerim
Çarşamba progestan testi ne çağırdı doktor ordan da gebelik anlaşılır mis ınsaallah 😇😇😇😍
Ordan nasıl anlaşılıyormuş ya 🙈 Bende bu ay aşılama yapacaktım önce aşılama dediler sonra hastane kuralları gereği 3 ay ilaç kullanman lazım dediler tarlusal içtim bir kaç güne hasta olur bende giderim 😁

Back