- 4 Mayıs 2020
- 11
- 9
- 6
- 31
- Konu Sahibi zeynepogrtmn
Kızlar herkese merhaba.. Sürekli sizlerin yorumlarını okuyarak acaba hamile miyim sorularına cevap buluyorum. Forumda yeniyim bir konu açmak istedim. Eminim benim gibi olan beni anlayabilecek olan çok hemcinsim vardır. Sizlerin cevapları benim için çok değerli.. sizlere hikayemi paylaşmak isterim.. 3 yıllık evliyim polikistik över hastasıyım adetlerim düzenli bazı aylar 3-4 gün gecikme yaşarım. 2019 Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filmim temiz çıktı. Ama düşük yaptıktan sonra tekrar hamile kalamadım. Gonalf tedavisi gördüm ohss oldum doktor değiştirdim yeni doktorum Konya’da çok başarılı bana şeker ilacı ile başarılı olabileceğimi tedavi olmadan hamile kalabileceğim konusunda ikna etti. Ben de ovulasyon testini denemek istedim ve bu ay 25.günümde ovulasyon testim pozitif oldu. Çok heyecanlıyım umarım bu ay meleğime kavuşurum Benim gibi pkolu olup ovulasyon testi ile başarılı olanların hikayesini dinlemek, şuan ovulasyon testi yapanlarla birbirimize destek olmak isterim.. cevaplarınızı bekliyorum sevgiler..