Pkolu olup hamile kalan varmi

Ayy bende heyecanlandım simdi inşallah tutar ya ama hemen göğüs ağrısı felan olur mu ki kasik ağrısı olabilir de göğüs ağrısı hemen olur mu bilmiyorum kafanı çok takma stres yapma inşallah olur ben de adet olmayı bekliyorum hala olmadım 27 sinde olmam lazımdı 27 sinde test yaptım negatifti bir olsaydım bir daha deneyip eger o ayda olmazsa bende klomen çatlama iğnesine geçeceğim haberini yaz mutlaka

Kizlar merabalar vucudunuzu cok dinlemeyin elinizde degil biliyorum ama kendimizi dinledigimizde psikolojik olarak da olabiliyo o belirtiler.Ama sunu soyliyeyim bnim asilamam tuttuktan ne kadar sonraydi tm hatirlamiyorum goguslerim acayip sizliyodu belim ve kasiklarimin agrisindan duramamistim bide normalden daha sicak oluyo vucudunuz.InsaAllah tutmustur hayirli haberler olsun...

ıns senınde bı an once hayırlı habeını alırız kuzum rabbımden hayırlısı beklıcez artık ama canım ıgneyı vurdurdugumdan berı goguslerımde agrı var suan ucları cok acıyo nedendır bılmıyorum takmamaya calısıyorum ama hakkımızda hayırlısı tabıkı mutlaka haber verıcem tatlım sabırla beklıcez artık

inş canım aynen dedıgın cok dogru pskolojik olarakta ta kafaya takıp bekledıgımız ıcınde vucuttakı olanakları acaba mı dıye konusabılıyoruz oyuzden dedıgın gıbı cok fazla takmamak gerekıyo sanarım benım zaten daha yenı çarşamba gunu vuruldum ıgneyı 36 .saatte dun aksam oldu bırlıktelık benım daha 2 3 haftalık bekleme surem var sanırım bırde adet düzensizligi varya nezaman olurum onuda bılmıyorum

17 yaşımdan beri pkoluyum 26 yaşındayım 7 aylık evliyim temmuz ayında doktora gittim klomen şeker ilacı ve bir sürü vitamin verdi hepsini içtim Ağustos’un sonunda hamile olduğumu öğrendim. Öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım sağlıksız gebelik dediler. Şimdi doktora gitmeden daha önce nasıl kullandıysam ona göre klomen başladım vitamin almadım Rabbim nasip ederde inş bu sefer olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım bence bır doktora gorunup ona gore başlasaydın belkı dusuk yapmanın bır sebebı vardır dıye soyluyorum herseyde bı hayır vardır umudunu yıtırme ınşallah rabbım hayırlısını verır amın allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah

Düşükten sonra gittim sağlıksız gebelik dediler vücûd sağlıklı olmayan bebeği atıyormuş

oo cok yeni daha canim hic dinleme kendini akisina birak baska seylerle ugras igne ilac etkiside olabilir beklemek zor biliyorum biraz sabir tutmazsada vardir bi hayir pes etmek yok

oo cok yeni daha canim hic dinleme kendini akisina birak baska seylerle ugras igne ilac etkiside olabilir beklemek zor biliyorum biraz sabir tutmazsada vardir bi hayir pes etmek yok

aynen kuzum herşey allahtan biz umudumuzu hıc bır zaman yıtırmemelıyız beklıcez pes etmek yok aynen ne demiş atalarımız sabreden derviş muradına ermiş inşallah bizde hayırlısıyla muradımıza ulaşırız hepbirlikte.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

canım selam nasılsın naptın beklıyodun en son varmı ıyı bı haber
Canım ben adet oldum ayın 2 sinde ocak 2 yeni bat eşim görevden geldi 10 gündür de inofolic combi kullaniyorum bakalım ovulasyon testi de yapacağım inşallah bu ay olur umitliyim

Canım ben adet oldum ayın 2 sinde ocak 2 yeni bat eşim görevden geldi 10 gündür de inofolic combi kullaniyorum bakalım ovulasyon testi de yapacağım inşallah bu ay olur umitliyim

anladım canım hayırlısı olsun hakkında sakın moralını bozma rabbım hayırlısını versın ıns dualarını eksık etme hepımızın hakkında hayırlısı

Sen ne zaman test yapacaksin

benim bugun 9. gunum oldu beklıyorum bakalım normalde adetlerım duzensız ya nezaman olucagımı bılmıyorum beklıyorum bakalım bu ayın 20 sıne kadar veya ay sonuna kadar beklemeyı düşünüyorum rabbım hayırlısını versın cokta ümitlenmek istemiyoum aslında bugun doktorumu aradım sordum adetın gününün geçmesini bekle dedı sabırla beklıcez bakalım bu arada hıc bır belırtı tarzı bısey yok ama olabılecek bıseyler varmıdır acaba akıntı dısında ve ıdrarın koyulugu dısında suan bırseyde yok

Hadi bakalım sabırla bekleyelim inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…