- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
meraba arkadasim bnde agir pcosluyum senin gibi yumurtaliklarim ilacla bile buyumezdi en son femarayla adetime bi hafta kala bitane zorla buyumustu ama femara nin yani sira hurma bitki kurleri tarcin corek otu polen hepsini kullanmistim snrasinda asilama ile oldu bebisim.Halada pcoyla ugrasiyorum acayip dertliyim hic adet olamiyorum dogumdan iki yil snra adet oldum ilacla tabiki kistler baskiliyomus uc senedir iki defa adet oldum uc aydir filanda sogan kuruyle basladim bitkilere gectim yinede adet olamiyorum
merhaba arkadaşım femarayı kullandıktan nekadar sonra bebişin oldu ben femarayı ıctım dedıgım gıbı dun gıttım buyume yok dedı ve pazartesi tekrar gıdıcem bakalım nolucak sende femara sonrası ne olduktan ve nekadar bi zaman sonra asılama oldun ve ben arada diaformın ılac kullanıcam senın yaptıgın bıtkı kurlerını nezaman yapmalıyım mesele bu bitkileri nasıl kullandın benı aydınlatırmısın bu konuda strese girmek kafaya takmak istemıyorum senı cok ıyı anlıyabılıyorum ama allahıma şükür en azından bi bebeşin olmuş allah size bagışlasın allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.