- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
Yaaaa üzüldün olsun hayırlısı bakalım yılmak yok inşallah olacaktır umutsuzluğa kapılma hayırlı zamanı bekliyor demekki
canım hamilemisin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa üzüldün olsun hayırlısı bakalım yılmak yok inşallah olacaktır umutsuzluğa kapılma hayırlı zamanı bekliyor demekki
Kiz zeycan hamilemisinAynen öyle oluyor ama başka çaremiz de yok gibi bekleyelim allah ne zaman isterse artık o zaman olur eskisi gibi düşmüyorum o kadar sıkıldım ki ilacımı bile düzenli almıyorum ovulasyon testi yapmaya üşeniyorum geçen ay kasik agrım olmuştu kendimi dinledim test yaptım ve yumurtlamıştım hatta ertesi gün de çatlamıştı ama malesef eşim yoktu bu ay da öyle yapacam kendi haline bıraktım
Evet canım çok şükür hamileyim sen nerelerdesin ne yaptıncanım hamilemisin kuzum
Evet canım çok şükür ben bu topige yazmayı unutmusum ya o kadar çok pko olan yer görüp dalıyorum ki karıştırıyorum hep k bakmayınKiz zeycan hamilemisin
Cok sukur ya elhamdulillah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Yaa darisi basimiza ay bol bol dua et bizede nolursuuuunnnnnEvet canım çok şükür ben bu topige yazmayı unutmusum ya o kadar çok pko olan yer görüp dalıyorum ki karıştırıyorum hep k bakmayın
Allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda rabbim size de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinCok sukur ya elhamdulillah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Yaa darisi basimiza ay bol bol dua et bizede nolursuuuunnnnn
Evet canım çok şükür hamileyim sen nerelerdesin ne yaptın
Cok sukur ya elhamdulillah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Yaa darisi basimiza ay bol bol dua et bizede nolursuuuunnnnn
Cok sukur ya elhamdulillah. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Yaa darisi basimiza ay bol bol dua et bizede nolursuuuunnnnn
canımsın ya cok sevındım hakkında hayırlısı rabbim sagliklı bi şekilde kucagına almayıda nasip etsin inşallah senın adına cok mutlu oldum en son ne yapmıstın canım ben beklıyorum bılıyosun igneden sonra tutmadı adet oldum doktorum bıdahakı ay hasta olunca gel dedı bende ıste bu ay hasta olmayı beklıyorum tekrar femera kullanıcam sanırım kurban oldugum allahımdan hayırlısı artık rabbım ol derse olur ıns sabırla beklıcez
Insaallah... Rabbimiz sesimizi duyuyor zaten. Zamanini yakin etsin insaallah.canım bizim içinde bol bol dua et rabbım sesini duysun hayırlısıyla inşallah.
kuzum ozaman doktora gıttıgımde bana diaformin verişti onu kullanıyorum su bı haftadır bıraz aksattım ıcmıyodum ama 2 gundur ıcıorum gunde 2 tane 1000 mg 1.si inofolic combi kendımmı eczaneden gıdıp alım doktora sormadanmı ve hayut suyu nasıl onu nerden alıp nasıl kullanım ya aslında ben senınle sureklı ırtıbat halınde olsam ne guzel olurCanim hayır femera felan kullanma glifor kullanıyorsan yanında inofolic combi alabilirsen hemen al başla hayıt suyu da alabilirsen al aktardan ve de ovulasyon testi yap inşallah diğer ay hamilesin
rabbımden hayırlısı artık bıde ovulasyon testını nasıl yapıyoruz ya ben bu konularda pek gerıdeyım galıba senın yardımların sayesınde ıns allahım banada nasıp eder
canım ben günde 1 tane alıyordum glifor simdi inofolic combi ilaç değil zaten gıda takviyesi eczaneden kendin alabilirsin 38 buçuk tl günde 2 kere alacaksın sabah akşam tok karnına diaformini de akşam inofolic ile beraber tok karnına almanı tavsiye ediyorum günde 1 tane alman yeterli bence yumurtlamaya kadar böyle devam et ovulasyon testi yap mutlaka hayıt suyunu da aktardan alabilirsin şu şeklinde olanını rahat tüketebilirsin yumurtlama döneminde al ki hormonunu dengelesin çatlama problemi olmasın canım yumurtlama geçinde inofolic combiyi 1 e indirdim ben hamile olduğumu öğrenince de biraktimkuzum ozaman doktora gıttıgımde bana diaformin verişti onu kullanıyorum su bı haftadır bıraz aksattım ıcmıyodum ama 2 gundur ıcıorum gunde 2 tane 1000 mg 1.si inofolic combi kendımmı eczaneden gıdıp alım doktora sormadanmı ve hayut suyu nasıl onu nerden alıp nasıl kullanım ya aslında ben senınle sureklı ırtıbat halınde olsam ne guzel olur
canım ben günde 1 tane alıyordum glifor simdi inofolic combi ilaç değil zaten gıda takviyesi eczaneden kendin alabilirsin 38 buçuk tl günde 2 kere alacaksın sabah akşam tok karnına diaformini de akşam inofolic ile beraber tok karnına almanı tavsiye ediyorum günde 1 tane alman yeterli bence yumurtlamaya kadar böyle devam et ovulasyon testi yap mutlaka hayıt suyunu da aktardan alabilirsin şu şeklinde olanını rahat tüketebilirsin yumurtlama döneminde al ki hormonunu dengelesin çatlama problemi olmasın canım yumurtlama geçinde inofolic combiyi 1 e indirdim ben hamile olduğumu öğrenince de biraktim
Inofolic combiyi hemen al ama adet olana kadar günde 1 tane al olunca 2 ye çıkar sabah aksamanladım canım ben normalde gecen ay 14 de regli oldum suan telefonumdakı reglı takvımıne gore 3 gun var hasta olmama ama benım düzensiz oldugu ıcın nezaman olucagım tam tarıh bellı degıl ve genelde olunca 5 6 gun suruyo buna gore bu dedigin inofic combi ve hayut suyuna nezaman baslamalıyım adet oncesımı adet sonrası kacıncı gununde
Inofolic combiyi hemen al ama adet olana kadar günde 1 tane al olunca 2 ye çıkar sabah aksam
Canım adetten 8 9 gün sonra başlacanım ovulasyon testını nezaman yapmaya başlıyosun