- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Gunbatimi1
Amin insallahhAl benden de o kadar Pkoluyum ve hamileyimmm diye başlık açıcam bende inşallah Allahım o günleri bize de göstersin hayırlısı ile tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahhAl benden de o kadar Pkoluyum ve hamileyimmm diye başlık açıcam bende inşallah Allahım o günleri bize de göstersin hayırlısı ile tabi
Allah yardımcın olsun canimooo hemde yillardir yaparim ara sira ama bi hafta yapip birakirdim gectigimiz aylerda yaptim uc defa birer hafta arayla 15 gun yaptim sonrasinda iste bitkileri yapiyorum simdi cok acayip agrilarim var gece uc dort defa uykudan uyaniyorum adet sancisindan beter varmidir bnim gibi butun bunlari yapip etkisini gormeyen
Amiiin sagolasin canim Allah hepimizin yardimcisi olsunAllah yardımcın olsun canim
Inşallah canım rabbim kimseyi bu duygudan alıkoymasınAmiiin sagolasin canim Allah hepimizin yardimcisi olsun
dusuk yasaniyosa vardir sebebi canim bnde cok agir pcosluyum ama ilk asilamada tuttu ve hic sikinti yasamadim gebeligimde bnde bi sene icinde 20 kilo alanlardanim hormonlarim bozuk insulin direnci var adet bile olmuyorum ama gebelikte riskim olmadi nedenini sordunmu doktoruna bi hormonun yukselmis filan olabilir
Doğal seleksiyon dedi doktor.dusuk yasaniyosa vardir sebebi canim bnde cok agir pcosluyum ama ilk asilamada tuttu ve hic sikinti yasamadim gebeligimde bnde bi sene icinde 20 kilo alanlardanim hormonlarim bozuk insulin direnci var adet bile olmuyorum ama gebelikte riskim olmadi nedenini sordunmu doktoruna bi hormonun yukselmis filan olabilir
pko ve insulin direnci iiiy valla biktim artik bu benide mahfeden ikiliden bi kurtulsak ya .Canim ona sans demeyelimde nasip degilmis diyelim vardir vakti zamani bi ornegimizde bn olayim onca zorluktan sonra oldu cocugum hepinize dua ediyorum hergunGenetik test falan yapıldı, sorun görülmedi. Eşim doktor, neredeyse bütün testlerimi her ay yeniliyor. Pko, insülin direnci dışında bir problemim yok. Düşükler için doktor doğal seleksiyon dedi. Yani sağlıklı gelişmeyen embiryoyu vücut kendiliğinden atıyormuş.
Ya benim ki tamamen şanssssss
canım selam nasılsınız ben gecenkı sonuç için ikinci kez gıttım doktora pazartesi gunu yumurtalıgımın bırı ıstedıgı buyuklugu gelmıs ve bana çatlatma ignesi verdi bugun sabah 9 da vuruldum sımdı beklicez sabırla allahım ınşallah olur dualarınızı eksık etmeyın allahım tüm herkese annelik duygusu yaşatsın hayırlısıyla hayırlı evlatlarla 36 saat sonra ilişki dedi şimdi saat sayıyoruz rabbim hayırlısını versın ınsSonucu mutlaka bildir
Cnm hamilemisinkızım şuan 8 yasında ikinci bebegimi istiyorum
bende pko nun ilahı vardı 5 aydır adet görmüyordum
doktor bana acıyan gözlerle bakıyordu
ama ikinci ay hamile kaldımm :))
Cnm hamilemisin
Ay canım hadi inşallah tutar bu sonucu da bildir bizlerecanım selam nasılsınız ben gecenkı sonuç için ikinci kez gıttım doktora pazartesi gunu yumurtalıgımın bırı ıstedıgı buyuklugu gelmıs ve bana çatlatma ignesi verdi bugun sabah 9 da vuruldum sımdı beklicez sabırla allahım ınşallah olur dualarınızı eksık etmeyın allahım tüm herkese annelik duygusu yaşatsın hayırlısıyla hayırlı evlatlarla 36 saat sonra ilişki dedi şimdi saat sayıyoruz rabbim hayırlısını versın ıns
İnşallah canım hamilesindir bekliyorum güzel haberleriniay kuzucum bu anlattıgım kızım
şimdi dr a gittim de rahim duvarı kalın ve yumurta görünmüyor dedi ya döllenmiş ya adet olucaksın dedi kanamam da 15 gün önce bitti
inşallah hamileyimdir
Ay canım hadi inşallah tutar bu sonucu da bildir bizlere
İnşallah canım hamilesindir bekliyorum güzel haberlerini
Canım 14. Günden sonra yapın diyorlar ondan önce yapma iğnenin etkisinden çift çizgi çıkabiliyormuş inşallah tutar rabbim bu mübarek günde duamizi kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hayirli kandillerinş bitanem inş allahtan hayırlısı ıns bı heycan bastı ıcımı bugunde öyle bır guzel gune denk geldıkı kandıl allahım ıns bu mübarek gunde dualarımızı kabul eder bu arada hepimizin kandılı mubarek olsun ıns ben sımdı bu asıdan sonra acaba nezaman test yapmam lazım doktorumla ogun baya konustuk ama bırdaha gelımmı asıdan sonra veya nezaman test yapım dıye sormayı unuttum sızın bı fıkrınız varmı
Canım 14. Günden sonra yapın diyorlar ondan önce yapma iğnenin etkisinden çift çizgi çıkabiliyormuş inşallah tutar rabbim bu mübarek günde duamizi kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hayirli kandiller
Allah bağışlasın, sağlıkla huzurla büyüt. Duaların için sağol gerçekten olmayan herkesin ihtiyacı varpko ve insulin direnci iiiy valla biktim artik bu benide mahfeden ikiliden bi kurtulsak ya .Canim ona sans demeyelimde nasip degilmis diyelim vardir vakti zamani bi ornegimizde bn olayim onca zorluktan sonra oldu cocugum hepinize dua ediyorum hergun
Amiin insaAllah canim .Evet aynen oyle blli olmaz kimin duasi kabul olur birbirimize dua etmemiz en guzeli hepimiz kardesizAllah bağışlasın, sağlıkla huzurla büyüt. Duaların için sağol gerçekten olmayan herkesin ihtiyacı var
Ay canım hadi inşallah tutar bu sonucu da bildir bizlere