- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
Bu ay ne kullandın canım
hiç bişey kulanmadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay ne kullandın canım
Canım inofolic combi kullan birde ovulasyon testi yap tavsiye ediyorum ben öyle kaldım çok şükür yoksa zor olur biraz ayrıca glifor da kullandım bir dene bişey kaybetmezsinhiç bişey kulanmadım canım
Canım inofolic combi kullan birde ovulasyon testi yap tavsiye ediyorum ben öyle kaldım çok şükür yoksa zor olur biraz ayrıca glifor da kullandım bir dene bişey kaybetmezsin
Inofolic combiyi alabilirsen al bugün başla canım gebeliğe zarar vermez gebe değilsen de adetini sökmeye yardımcı olur ben de adet olmadan başladım kullanmaya soktu ve sonra hamile kaldım son adetim inofolic le oldu yanitamam canım bunları alıcam ama bu arada ben hala hasta olmadım 12 gün geçti sanırım gene düzensizlikten cunku vücut olarak hıc bır degısılık veyabelırtı yok malesef allahtan hayırlısı artık
Canım hayit suyunu nasıl için anlatabilir misin?Benim de yumurtlamam yavaş bu ay inofolic combi aldım kullaniyorum ovulasyon testi de yapıyorum arada hayıt suyu da içiyorum bakalım ne olacak inşallah güzel sonuçlar aliriz rabbim kucagimizi doldursun
Canım hazır cam şişede satılan suyu var çay bardağının çeyreğine kadar koyuyorsun gerisini suyla tamamlayıp iciyorsun ben adet döneminde ve yumurtlama günlerimde içtim darısı da sana olsunCanım hayit suyunu nasıl için anlatabilir misin?
O zaman ben de bugun alayım hayit suyundan 10 gün içsem iyi olur gibi. Ay hadi inşallah burda yazılanları okuyunca heyecanlaniyorum. :)Canım hazır cam şişede satılan suyu var çay bardağının çeyreğine kadar koyuyorsun gerisini suyla tamamlayıp iciyorsun ben adet döneminde ve yumurtlama günlerimde içtim darısı da sana olsun
Canım ben sadece hayıt suyu içerek kalmadım inofolic combi ve ovulasyon testi de kullanmanı tavsiye ederim inofolic combi pko lılar için çok güzel bir takviyeO zaman ben de bugun alayım hayit suyundan 10 gün içsem iyi olur gibi. Ay hadi inşallah burda yazılanları okuyunca heyecanlaniyorum. :)
Amin canım sağol darısı sanaBu arada sen de sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah TemelinSafinazi
Evet canim surekli iceceksin. Bu pkonun tek tedavisi bu. Ama cok iyi geliyor. Ben surekli kullaniyorum. Cok iyi gununde adet oluyorum.Selam kizlar pende pkoluyum. Doktor dioformin verdi bu sebeple. Ama adet döneminde kullanılabiliyomu ? Bilgisi olan paylaşabilirmi? Sevgiler.
Çok teşekkür ederim . Dün gecen beri kafayı yiyodumEvet canim surekli iceceksin. Bu pkonun tek tedavisi bu. Ama cok iyi geliyor. Ben surekli kullaniyorum. Cok iyi gununde adet oluyorum.
Rica ederim canim. Ben artik ihtisas yaptim bu konuda. 3 aya kalmaz duzene girer insaallah. Yalniz seker ve sekerli yiycekelrdende biraz uzak durursan cok daha etkili olurÇok teşekkür ederim . Dün gecen beri kafayı yiyodum