- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
Canım ne yaptın nasıl gidiyor
Bekle bakalım test yaptığında yaz mutlaka inşallah hamilesindirDaha beklemedeyim kuşum ama bilmiyorum ya içimden bi ses artık test yap diyo bi yanımda bırazdaha bekle diyo ama umutlanmak ıstemıyorum aslında bugun 13 gün oldu rabbım hayırlısını versın ıns dualarımızı kabul etsin inşallah kasıklarımda bu ara agrı var belımde cok agrıyo adetlerım duzensızya nezaman hasta olucagımıda bılmıyorum gecen ay farlusalla adet oldum kasımın 12 sınde telefonumdan reglı takvımı var ona oldugum zamanları yazıyodum takvımın yonlendırmesıne gore bugun olmam gerekıyodu ama bu hafta beklicem rabbım sabır versın bakalım hayırlısı artık
Bekle bakalım test yaptığında yaz mutlaka inşallah hamilesindir
amin canımYazıcam canım mutlaka haber vericem inşallah rabbim sesini duysun inşallah olumludur
Valla benimkinin yanında normal geldi seninki pek anlamam benim LH 37 idi geçen ay 22. Gün yumurtlama oldu canım hayıt suyuna devam et çok faydalı gerçekten ovulasyon testi yap birdeKızlar ekimde adetimin 3. Günü test yaptırdım
Estradiol 35
Fsh 3.89
Lh 7,93
Kasım ayında da klomen kullandım ve yumurtlama günündeyim hayıt suyu içiyorum sizce sonuçlarım çok mu kötü
Endokrin doktoru tam pcos sayılmazsın diyor kadın doğum doktoru tam inatçı pcos un diyor anlamadım gitti
Teşekkür ederim test alıcam ama kadın Doğum doktoru yumurtalamann yok denecek kadar az ve yavaş dedi ondan almadımValla benimkinin yanında normal geldi seninki pek anlamam benim LH 37 idi geçen ay 22. Gün yumurtlama oldu canım hayıt suyuna devam et çok faydalı gerçekten ovulasyon testi yap birde
Benim de yumurtlamam yavaş bu ay inofolic combi aldım kullaniyorum ovulasyon testi de yapıyorum arada hayıt suyu da içiyorum bakalım ne olacak inşallah güzel sonuçlar aliriz rabbim kucagimizi doldursunTeşekkür ederim test alıcam ama kadın Doğum doktoru yumurtalamann yok denecek kadar az ve yavaş dedi ondan almadım
Benim de yumurtlamam yavaş bu ay inofolic combi aldım kullaniyorum ovulasyon testi de yapıyorum arada hayıt suyu da içiyorum bakalım ne olacak inşallah güzel sonuçlar aliriz rabbim kucagimizi doldursun
Ben de pko olduğumu bilmeden önce kimyasal geçirdim evlendiğin 2. Ay biraz da düşünmemek gerek aslındaAmin canım inş benim bir düşüğüm oldu yumurtan hiç büyümemiş dediği ayda ama öğrendikten 3 gün sonra düştü şimdi inş sağlıklı bebeklere hamile kalırız kucağımız boş kalmaz
Ben de pko olduğumu bilmeden önce kimyasal geçirdim evlendiğin 2. Ay biraz da düşünmemek gerek aslında
Aynen öyle oluyor ama başka çaremiz de yok gibi bekleyelim allah ne zaman isterse artık o zaman olur eskisi gibi düşmüyorum o kadar sıkıldım ki ilacımı bile düzenli almıyorum ovulasyon testi yapmaya üşeniyorum geçen ay kasik agrım olmuştu kendimi dinledim test yaptım ve yumurtlamıştım hatta ertesi gün de çatlamıştı ama malesef eşim yoktu bu ay da öyle yapacam kendi haline bıraktımElde değil ki sürekli aklımda sürekli kendimi dinliyorum her seferinde de hüsran
Aynen öyle oluyor ama başka çaremiz de yok gibi bekleyelim allah ne zaman isterse artık o zaman olur eskisi gibi düşmüyorum o kadar sıkıldım ki ilacımı bile düzenli almıyorum ovulasyon testi yapmaya üşeniyorum geçen ay kasik agrım olmuştu kendimi dinledim test yaptım ve yumurtlamıştım hatta ertesi gün de çatlamıştı ama malesef eşim yoktu bu ay da öyle yapacam kendi haline bıraktım
Canım şişede olan hazır hayıt suyu var çay bardağının çeyreğine kadar doldurup gerisini suyla tamamlıyorum aklıma geldikçe içiyorum ovulasyon testini de internetten den sipariş verdim laboquick marka 30 adet ovulasyon 5 adet de gebelik testi var içinde 34 küsürdu tavsiye ederimEn ğüzeli kafamızı rahat tutmamız lazım Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. Bir şey sorucam canım hayıt suyunu nasıl kullanıyorsun ben yumurtlama günlerimde kullanıyorum ne kadar zaman kullanmam lazım kafama göre kullandım bir de hangi marka ovülasyon testi kullanıyorsun
laboquick ovülasyon İyi diyorlar
Canım şişede olan hazır hayıt suyu var çay bardağının çeyreğine kadar doldurup gerisini suyla tamamlıyorum aklıma geldikçe içiyorum ovulasyon testini de internetten den sipariş verdim laboquick marka 30 adet ovulasyon 5 adet de gebelik testi var içinde 34 küsürdu tavsiye ederim
Yazıcam canım mutlaka haber vericem inşallah rabbim sesini duysun inşallah olumludur
Bekle bakalım test yaptığında yaz mutlaka inşallah hamilesindir
Canim pko hic aorun olmayan birsey. Muhtemelen yumurtaliklarin da insulin direnci var. Sen duzgun bir doktor bul ve ona glifor kullanabilirmiyim diye sor. Glifor yumurtaliklardan sekeri atan bir hap. Ve vok da zararsiz. Pko olmak bebek sahibi olmaya engel degil Allah in izniyle. Yurmrtaliklarin fazla seker tutmasindan kaynaklanan fazla yumurtlama durumu. Fazla yumurtlayan yumurtaliklar yumurtalari catlatamiyor cunku yer yetmiyor ve sıkışıp ici su dolu kist gorunumu alan bir problem oluyor. Biraz yediklerine dikkat edip vucuttan seker atan bir ilac kullanirsan baskada problemin yoksa tiroid yada hotmon dengesizligi gibi inan Allah in izniyle hemen hamile kalirsin. Doktoruna danis derim. Bende kendimi bildim bileli pkoluyum ve Allah in izniyle cozumu boyle buldum. Tabiki doktorda onemli.Kizlar bi düsugum oldu 8ay korundum 5aydir korunmayı bıraktım adetler duzensizlesti doktora gittik pko dedı tarlusal verdi bide folikasit içtim bitti adet olmadım 2 ay oldu.çok kafayı taktım bekarken hep düzenliydi.doktor zayıfla dedi başka nwyapilabilir kızlar böyle olan varmı hamile olmak istiyorum artık evlendiğim ay olmuştum ilk dusugumdeanadolu yakasındAteşi bu konuyla ilgilenen doktor varmı ayrıca
Yaaaa üzüldüncanım bu sabah regli oldum malesefallahtan hayırlısı vardır bir bildigi napalım sabır edıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?