Pkolu olup hamile kalan varmi

Canım direk soğan suyu iç birebir diye duyuyorum hep yillarca olmayip sogan kuru yaptigi ay hamile kalan var
tatlım evet bunu bana çok söylüyolar ama yapmıyorum üşengeçlikten sanırım ama mutlaka denicem sanırım 15 gün yapılıyo bu kür peki bu ilaçları kullandım ve kullanıyorum ya herhangi bir farklı etki yaratırmı ilaçları alıyoken

Sanmıyorum canım sonuçta soğan yenen bişey yani mutlaka denemelisin ben de diğer ay yapacağım adet bitiminden 2 gün sonra başlayacağım 1 hafta veya 15 gün artık ne kadar içebilirsem

Sanmıyorum canım sonuçta soğan yenen bişey yani mutlaka denemelisin ben de diğer ay yapacağım adet bitiminden 2 gün sonra başlayacağım 1 hafta veya 15 gün artık ne kadar içebilirsem
peki ben bu zaman başlasam olurmu adetim 17 sında bitti 1 hafta oldu biteli zaten 5 gün femara içmiştim oda bıttı ıste kontrol yukarda dedıgım gıbı cıktı hayırlısyla ıns pazartesi tekrar gıdıcem bakalım bu sefer ne dıcek doktorum ıns guzel sonuçlar söyler cok kafaya takıyorum rabbım yardımcımız olsun allahım hayırlısıyla hayırlı evlatlar versın hepmıze ıns

Canım diaformin şeker ilacı insülin direnci için vermiştir oda yardımcı olur yumurtalıkların için inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kendimibildigim bileli adetlerim çok düzensiz bekarken altı ayda bir olurdum evlenince ilk ay 30 gün gecikti ikinci ay 5gün geçikti üçüncü ay hamile kaldım çok şükür oglum oldu 1,5sene eşim korundu sonra tekrar bebek istedik ben hemen olacak sandım korunmayı birakınca düzene giren adetim coştu iki ayda adet olmaya başladım doktora gitti hormon tahlili yaptı pko varmış ama bebeğe engel değil dedi bi sonraki ay başka doktora gittim yumurta takibi yaptı sonuç yumurtlamıyormuşum o ay soğan kürü ve baş çörekotu tarçın kürü yaptım doktor adet olunca gel tedavi başlayalım dedi yine 58.gün adet oldum kendiliğinden doktoru aradım klomen başlayalım istersen bi kaç ay dene dedi bende gitmedim doktora glifor ve inofolic combi aldım ovu testleriyle takip ettim 16. Gün ovulasyon oldu bugün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirdik eşim yurtdışına çıkmak zorundaydı öncesinde yoktu hiç umudum yokken kurban olduğumun Allahım yumurtLamanın 14. Günü meraktan ovu testi yaptım kopkoyu çift çizgi akşamına da gebelik testi yaptim vevgüzel haberi aldım keseyi gördük yarında nasipse kalp atışını duyarız inşallah nasip oldumu hepsi boş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen tüm arkadaslarıma da tez zaman da bu güzel duyguyu tattırsın inşallah

tamam yarın dan itibaren sogan kürüne başlıyım doktor sonrası sonucu mutlaka bildiririm bu arada sogan suyunu günde 2 defamı yapmalıyım sabah aksam aç tok farkediyomu
Evet canım bi öğleden önce bir de öğleden sonra yapın diyor saracoğlu bir videosunda

Canım bu infolic ne ise yarıyor simdi ben glifor ve gyno ferro sanol kullanıyorum bunların yerine onu mu kullansam acaba
İnofolic folik asit canım içeriğinde bi madde daha var inozitol diye yumurtlamaya yardımcı oliyo kaliteli yumurta oluşmasına destek yani

meraba arkadasim bnde agir pcosluyum senin gibi yumurtaliklarim ilacla bile buyumezdi en son femarayla adetime bi hafta kala bitane zorla buyumustu ama femara nin yani sira hurma bitki kurleri tarcin corek otu polen hepsini kullanmistim snrasinda asilama ile oldu bebisim.Halada pcoyla ugrasiyorum acayip dertliyim hic adet olamiyorum dogumdan iki yil snra adet oldum ilacla tabiki kistler baskiliyomus uc senedir iki defa adet oldum uc aydir filanda sogan kuruyle basladim bitkilere gectim yinede adet olamiyorum

Inşallah çok heyecanlandım peki şimdi kullansam hemen adetine 5 6 gün var bi sorun olur mu bir de galiba toz olanı ve kapsul olanı varmış hangisini tevsiye edersin
Yok canim adetin bittikten hemen sonra kullanmaya başlasan daha iyi olur. Benim snaa söylediğim inofolic combi kapsul olan ben bunu kullandım sana da bunu tavsiye ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…