- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
tatlım evet bunu bana çok söylüyolar ama yapmıyorum üşengeçlikten sanırım ama mutlaka denicem sanırım 15 gün yapılıyo bu kür peki bu ilaçları kullandım ve kullanıyorum ya herhangi bir farklı etki yaratırmı ilaçları alıyokenCanım direk soğan suyu iç birebir diye duyuyorum hep yillarca olmayip sogan kuru yaptigi ay hamile kalan var
Sanmıyorum canım sonuçta soğan yenen bişey yani mutlaka denemelisin ben de diğer ay yapacağım adet bitiminden 2 gün sonra başlayacağım 1 hafta veya 15 gün artık ne kadar içebilirsemtatlım evet bunu bana çok söylüyolar ama yapmıyorum üşengeçlikten sanırım ama mutlaka denicem sanırım 15 gün yapılıyo bu kür peki bu ilaçları kullandım ve kullanıyorum ya herhangi bir farklı etki yaratırmı ilaçları alıyoken
peki ben bu zaman başlasam olurmu adetim 17 sında bitti 1 hafta oldu biteli zaten 5 gün femara içmiştim oda bıttı ıste kontrol yukarda dedıgım gıbı cıktı hayırlısyla ıns pazartesi tekrar gıdıcem bakalım bu sefer ne dıcek doktorum ıns guzel sonuçlar söyler cok kafaya takıyorum rabbım yardımcımız olsun allahım hayırlısıyla hayırlı evlatlar versın hepmıze ınsSanmıyorum canım sonuçta soğan yenen bişey yani mutlaka denemelisin ben de diğer ay yapacağım adet bitiminden 2 gün sonra başlayacağım 1 hafta veya 15 gün artık ne kadar içebilirsem
Canım diaformin şeker ilacı insülin direnci için vermiştir oda yardımcı olur yumurtalıkların için inşallah güzel sonuçlar alırsınmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pco luyum uzun yıllardır duzensız adet görüyorum genelde hep ilaçlarla oluyorum bende artık hayırlısıyla bi bebegim olsun istiyorum 2 hafta önce doktora gittim normalde benim bu durumumda hep ilk adetım düzene girsin öncelikle diye dogum kontrol ılacı veriyordu bu sefer doktorum femara kullanmamı istedı adetımın 5 gunu baslamamı ve 5 gun gunde 2 tane ıcıp bıtınce gıtmemı ıstedı femara 5 gun ıctım ve dün kontrole gıttım yumurtalıkların büyümedıgını söyledı pco lu oldugun ıcın yumurtaların bıraz zor buyur dedı dunden berı kafama taktım acaba sonuc goremezmıyım dıye ve haftaya pazarteşi tekrar gorüselim ozaman gel dedi bu aradada diaformın ilacı verdi ve ilk 10 gün günde 2 tane yarım almamı söyledi yanı banada burda içimi rahatlatıp yardımcı olurmusunuz yazdıklarımı bire bir yasayan yada konuyla ılgısı derin olan arkadaşlarım
tamam yarın dan itibaren sogan kürüne başlıyım doktor sonrası sonucu mutlaka bildiririm bu arada sogan suyunu günde 2 defamı yapmalıyım sabah aksam aç tok farkediyomuSonucu mutlaka bildir
inş canım inş allahım yardımcımız olsun ıns hayırlı olur herşey hepimiz içinCanım diaformin şeker ilacı insülin direnci için vermiştir oda yardımcı olur yumurtalıkların için inşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet canım bi öğleden önce bir de öğleden sonra yapın diyor saracoğlu bir videosundatamam yarın dan itibaren sogan kürüne başlıyım doktor sonrası sonucu mutlaka bildiririm bu arada sogan suyunu günde 2 defamı yapmalıyım sabah aksam aç tok farkediyomu
İnofolic folik asit canım içeriğinde bi madde daha var inozitol diye yumurtlamaya yardımcı oliyo kaliteli yumurta oluşmasına destek yaniCanım bu infolic ne ise yarıyor simdi ben glifor ve gyno ferro sanol kullanıyorum bunların yerine onu mu kullansam acaba
İnofolic folik asit canım içeriğinde bi madde daha var inozitol diye yumurtlamaya yardımcı oliyo kaliteli yumurta oluşmasına destek yani
İnofolic folik asit canım içeriğinde bi madde daha var inozitol diye yumurtlamaya yardımcı oliyo kaliteli yumurta oluşmasına destek yani
Glifor ile al tabi gliforu etkisi başka bunun başka bende glifor la birlikte kullandım tam adı inofolic combiCanım ben glifor ile alsam bunu sorun olur mu kendi folikasitimi yerine
Teşekkür ederim canım dr a danışmadan kullanacağım dışardan alıpGlifor ile al tabi gliforu etkisi başka bunun başka bende glifor la birlikte kullandım tam adı inofolic combi
Kullan canım bi zararı yok ki. Rica ederim inşallah faydası olurTeşekkür ederim canım dr a danışmadan kullanacağım dışardan alıp
Inşallah çok heyecanlandım peki şimdi kullansam hemen adetine 5 6 gün var bi sorun olur mu bir de galiba toz olanı ve kapsul olanı varmış hangisini tevsiye edersinKullan canım bi zararı yok ki. Rica ederim inşallah faydası olur
Selam bütün pkolular burda ben de geleyim dedim
meraba arkadasim bnde agir pcosluyum senin gibi yumurtaliklarim ilacla bile buyumezdi en son femarayla adetime bi hafta kala bitane zorla buyumustu ama femara nin yani sira hurma bitki kurleri tarcin corek otu polen hepsini kullanmistim snrasinda asilama ile oldu bebisim.Halada pcoyla ugrasiyorum acayip dertliyim hic adet olamiyorum dogumdan iki yil snra adet oldum ilacla tabiki kistler baskiliyomus uc senedir iki defa adet oldum uc aydir filanda sogan kuruyle basladim bitkilere gectim yinede adet olamiyorummerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pco luyum uzun yıllardır duzensız adet görüyorum genelde hep ilaçlarla oluyorum bende artık hayırlısıyla bi bebegim olsun istiyorum 2 hafta önce doktora gittim normalde benim bu durumumda hep ilk adetım düzene girsin öncelikle diye dogum kontrol ılacı veriyordu bu sefer doktorum femara kullanmamı istedı adetımın 5 gunu baslamamı ve 5 gun gunde 2 tane ıcıp bıtınce gıtmemı ıstedı femara 5 gun ıctım ve dün kontrole gıttım yumurtalıkların büyümedıgını söyledı pco lu oldugun ıcın yumurtaların bıraz zor buyur dedı dunden berı kafama taktım acaba sonuc goremezmıyım dıye ve haftaya pazarteşi tekrar gorüselim ozaman gel dedi bu aradada diaformın ilacı verdi ve ilk 10 gün günde 2 tane yarım almamı söyledi yanı banada burda içimi rahatlatıp yardımcı olurmusunuz yazdıklarımı bire bir yasayan yada konuyla ılgısı derin olan arkadaşlarım
Yok canim adetin bittikten hemen sonra kullanmaya başlasan daha iyi olur. Benim snaa söylediğim inofolic combi kapsul olan ben bunu kullandım sana da bunu tavsiye ederm.Inşallah çok heyecanlandım peki şimdi kullansam hemen adetine 5 6 gün var bi sorun olur mu bir de galiba toz olanı ve kapsul olanı varmış hangisini tevsiye edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?