- 22 Kasım 2017
- 44
- 21
- 8
- 36
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
meraba arkadasim bnde agir pcosluyum senin gibi yumurtaliklarim ilacla bile buyumezdi en son femarayla adetime bi hafta kala bitane zorla buyumustu ama femara nin yani sira hurma bitki kurleri tarcin corek otu polen hepsini kullanmistim snrasinda asilama ile oldu bebisim.Halada pcoyla ugrasiyorum acayip dertliyim hic adet olamiyorum dogumdan iki yil snra adet oldum ilacla tabiki kistler baskiliyomus uc senedir iki defa adet oldum uc aydir filanda sogan kuruyle basladim bitkilere gectim yinede adet olamiyorum
Rabbim tum isteyenlere hepinize nasip etsin hayirli evlatlar insaAllah.Ben bikac deda klomen kullandim onlar ise yaramadi vucudum zaten cok yipranmisti doktorum bide femara deneyelim demisti kullanmaya basladim ozamanlar yine ayni yumurtam gelismiuodu yumurta takibinin son gunlerine gelmistik muayene olmustum yine buyumemis dedi doktorum bi gun snra tekrar gel bakalim olmadi tedaviyi sonlandircaz dedi agir tembellik pcos var dedi igne tedavisinide kabul etmemistim maliyetli diye bi bucuk gun vaktim vardi eve geldim netten arastirdim ne olur nasil olur yumurta buyur diye esimi hemen aktara yolladim en iyisinden hurma al dedi ari poleni aldirdim tarcin corek otu bal sevmedigim icin katmadim corek otunu ezdim tarcinla karistirdim suyla ictim bal seviyosan ucunu karistir ilac dahil bunlarin hepsini kullandim takip gunume kadar ilac iciyodum bi iki saat snra aslan pencesi civan percemi hayir tohumu uclusunu demleyip ictim bi zaman sonra tarcin corek otunu karistirip ictim hurma yedim aksam sabah poleni yemeye calistim inanarak hepside tabiki bol duayla uyguladim hepsini takip gununde doktorun hic umudu yoktu bi muayene etti bitane kaliteli yumurtan olusmus dedi okadar seyden sonra bitanecik yumurtam olmus hemen gecesine igne yazdi gece 12 de ignemi vurundum ertesi gunde oglene dogru asilamam oldu canimmerhaba arkadaşım femarayı kullandıktan nekadar sonra bebişin oldu ben femarayı ıctım dedıgım gıbı dun gıttım buyume yok dedı ve pazartesi tekrar gıdıcem bakalım nolucak sende femara sonrası ne olduktan ve nekadar bi zaman sonra asılama oldun ve ben arada diaformın ılac kullanıcam senın yaptıgın bıtkı kurlerını nezaman yapmalıyım mesele bu bitkileri nasıl kullandın benı aydınlatırmısın bu konuda strese girmek kafaya takmak istemıyorum senı cok ıyı anlıyabılıyorum ama allahıma şükür en azından bi bebeşin olmuş allah size bagışlasın allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
Rabbim tum isteyenlere hepinize nasip etsin hayirli evlatlar insaAllah.Ben bikac deda klomen kullandim onlar ise yaramadi vucudum zaten cok yipranmisti doktorum bide femara deneyelim demisti kullanmaya basladim ozamanlar yine ayni yumurtam gelismiuodu yumurta takibinin son gunlerine gelmistik muayene olmustum yine buyumemis dedi doktorum bi gun snra tekrar gel bakalim olmadi tedaviyi sonlandircaz dedi agir tembellik pcos var dedi igne tedavisinide kabul etmemistim maliyetli diye bi bucuk gun vaktim vardi eve geldim netten arastirdim ne olur nasil olur yumurta buyur diye esimi hemen aktara yolladim en iyisinden hurma al dedi ari poleni aldirdim tarcin corek otu bal sevmedigim icin katmadim corek otunu ezdim tarcinla karistirdim suyla ictim bal seviyosan ucunu karistir ilac dahil bunlarin hepsini kullandim takip gunume kadar ilac iciyodum bi iki saat snra aslan pencesi civan percemi hayir tohumu uclusunu demleyip ictim bi zaman sonra tarcin corek otunu karistirip ictim hurma yedim aksam sabah poleni yemeye calistim inanarak hepside tabiki bol duayla uyguladim hepsini takip gununde doktorun hic umudu yoktu bi muayene etti bitane kaliteli yumurtan olusmus dedi okadar seyden sonra bitanecik yumurtam olmus hemen gecesine igne yazdi gece 12 de ignemi vurundum ertesi gunde oglene dogru asilamam oldu canim
Hoşgeldin canım iste nerde pko görsem ben de ümit arıyorum kendime bi hamile haberi alınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorumkonularda pco gorunce ben .Ahanda bnde geldim
Tamam canım sağol deneyeyim bakalımYok canim adetin bittikten hemen sonra kullanmaya başlasan daha iyi olur. Benim snaa söylediğim inofolic combi kapsul olan ben bunu kullandım sana da bunu tavsiye ederm.
Hayıt suyunu denedin mi canım su şeklinde olanını denemeni isterimmeraba arkadasim bnde agir pcosluyum senin gibi yumurtaliklarim ilacla bile buyumezdi en son femarayla adetime bi hafta kala bitane zorla buyumustu ama femara nin yani sira hurma bitki kurleri tarcin corek otu polen hepsini kullanmistim snrasinda asilama ile oldu bebisim.Halada pcoyla ugrasiyorum acayip dertliyim hic adet olamiyorum dogumdan iki yil snra adet oldum ilacla tabiki kistler baskiliyomus uc senedir iki defa adet oldum uc aydir filanda sogan kuruyle basladim bitkilere gectim yinede adet olamiyorum
yillardir ara ara uclu sekilde tohumunu katip iciyordum ogun aktardan istedim prolaktinim yuksek oldugu icin vermediHayıt suyunu denedin mi canım su şeklinde olanını denemeni isterim
hosbulduk canim bende pco konusu gorunce hemen bakiyorum bebisim oldu ama gittikce agirlasiyo pcosum doktorum korkuttu hatta dahada gitmez oldumHoşgeldin canım iste nerde pko görsem ben de ümit arıyorum kendime bi hamile haberi alınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum
Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sogan kuru yaptinmihosbulduk canim bende pco konusu gorunce hemen bakiyorum bebisim oldu ama gittikce agirlasiyo pcosum doktorum korkuttu hatta dahada gitmez oldum
ooo hemde yillardir yaparim ara sira ama bi hafta yapip birakirdim gectigimiz aylerda yaptim uc defa birer hafta arayla 15 gun yaptim sonrasinda iste bitkileri yapiyorum simdi cok acayip agrilarim var gece uc dort defa uykudan uyaniyorum adet sancisindan beter varmidir bnim gibi butun bunlari yapip etkisini gormeyenKorkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sogan kuru yaptinmi
yani sogan kurunu toplamda 45 gun yptimooo hemde yillardir yaparim ara sira ama bi hafta yapip birakirdim gectigimiz aylerda yaptim uc defa birer hafta arayla 15 gun yaptim sonrasinda iste bitkileri yapiyorum simdi cok acayip agrilarim var gece uc dort defa uykudan uyaniyorum adet sancisindan beter varmidir bnim gibi butun bunlari yapip etkisini gormeyen
Canim bu dusuklerin sebebi yalnzca pco mu onun icin arastirma yapildimi dusugun altinda yatan nedenleri arastrip ona gore iyi bi doktordn bilgi alabilirsin belkide yalnzca pco degildir gecmis olsun allah sanada sifa versin bir gelisme olursa paylaş doktor degstrdkce hersy basa donuyor diymiPko lafı geçince cinnet geçiriyorum artık. 2,5 yıl önce düşük yaptım, tam 1,5 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sonuç yine düşük. Sonrasında femara kulllandım tam 6 ay olmadı. 6 aydır da puregon kullanıyorum yine olmadı.
Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hastaneye gitmekten yoruldum, kilo verememekten sıkıldım.
Allahım hepimize şifa versin.
dusuk yasaniyosa vardir sebebi canim bnde cok agir pcosluyum ama ilk asilamada tuttu ve hic sikinti yasamadim gebeligimde bnde bi sene icinde 20 kilo alanlardanim hormonlarim bozuk insulin direnci var adet bile olmuyorum ama gebelikte riskim olmadi nedenini sordunmu doktoruna bi hormonun yukselmis filan olabilirPko lafı geçince cinnet geçiriyorum artık. 2,5 yıl önce düşük yaptım, tam 1,5 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sonuç yine düşük. Sonrasında femara kulllandım tam 6 ay olmadı. 6 aydır da puregon kullanıyorum yine olmadı.
Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hastaneye gitmekten yoruldum, kilo verememekten sıkıldım.
Allahım hepimize şifa versin.
Hoşgeldin canım iste nerde pko görsem ben de ümit arıyorum kendime bi hamile haberi alınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum
InsaAllah kizlar rabbim sizlerede yasatsin o guzel gunleri rabbim oncesi ve simdi vermiyosa vardir bi sebebi hayirlisi olsun biraz sabir sadece...Al benden de o kadarPkoluyum ve hamileyimmm diye başlık açıcam bende inşallah Allahım o günleri bize de göstersin hayırlısı ile tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?