Pkolu olup hamile kalan varmi

merhaba arkadaşım femarayı kullandıktan nekadar sonra bebişin oldu ben femarayı ıctım dedıgım gıbı dun gıttım buyume yok dedı ve pazartesi tekrar gıdıcem bakalım nolucak sende femara sonrası ne olduktan ve nekadar bi zaman sonra asılama oldun ve ben arada diaformın ılac kullanıcam senın yaptıgın bıtkı kurlerını nezaman yapmalıyım mesele bu bitkileri nasıl kullandın benı aydınlatırmısın bu konuda strese girmek kafaya takmak istemıyorum senı cok ıyı anlıyabılıyorum ama allahıma şükür en azından bi bebeşin olmuş allah size bagışlasın allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.

Ya benm 3ay duznli geldi iliskide duzenli oluyordu smdi adettm yine sapitti 40gun oldu gelmedi arada bole oluyor test yaptm sonuc negatif adet hala olamadm vücudum huzursuzlasti sogan kurune başlayacağım 6ay once gttgm doktor kistleri gordu ama kan degerlern normal dedi yolladi bilgilendrme 0 bende kendi haline birakmistm valla bole daha zor oluyor ya sinir bozucu baska doktora gdip artik femareden bahsedecgm vakit kaybi olsun istemiyrm

Rabbim tum isteyenlere hepinize nasip etsin hayirli evlatlar insaAllah.Ben bikac deda klomen kullandim onlar ise yaramadi vucudum zaten cok yipranmisti doktorum bide femara deneyelim demisti kullanmaya basladim ozamanlar yine ayni yumurtam gelismiuodu yumurta takibinin son gunlerine gelmistik muayene olmustum yine buyumemis dedi doktorum bi gun snra tekrar gel bakalim olmadi tedaviyi sonlandircaz dedi agir tembellik pcos var dedi igne tedavisinide kabul etmemistim maliyetli diye bi bucuk gun vaktim vardi eve geldim netten arastirdim ne olur nasil olur yumurta buyur diye esimi hemen aktara yolladim en iyisinden hurma al dedi ari poleni aldirdim tarcin corek otu bal sevmedigim icin katmadim corek otunu ezdim tarcinla karistirdim suyla ictim bal seviyosan ucunu karistir ilac dahil bunlarin hepsini kullandim takip gunume kadar ilac iciyodum bi iki saat snra aslan pencesi civan percemi hayir tohumu uclusunu demleyip ictim bi zaman sonra tarcin corek otunu karistirip ictim hurma yedim aksam sabah poleni yemeye calistim inanarak hepside tabiki bol duayla uyguladim hepsini takip gununde doktorun hic umudu yoktu bi muayene etti bitane kaliteli yumurtan olusmus dedi okadar seyden sonra bitanecik yumurtam olmus hemen gecesine igne yazdi gece 12 de ignemi vurundum ertesi gunde oglene dogru asilamam oldu canim

anladım canım cok saol bende denıcem allahım ıznıyle ıns bende senın gıbı bu güzel duyguyu yasarım er veya gec herşeyın başı dua allahtan umudumu hıc bır zaman yıtırmedım rabbım yardımcımız olsun ıns pekı bu ıgne tedavısının malıyetı nekadardıkı kabul etmedın benım doktrum femarayı vermeden once muayene etıgınde bana dogal yollarla hamıle kalman bıraz zor dedı 3 4 ay bu sekılde devam edıcez olmassa tüp bebege basvurucaz dedı rabbımden hayılısı artık sabır herseyın başı sabır ve dua beklıcez artık

aynen canim sabir gerek hic isyan etmedim hep sukrettim rabbim verdiyse vardir bi sebebi benimde hediyem bu kistlerim dedim hep umudumu hic kaybetmedim .Benim tedavi gordugum zaman 2014 de doktorum tanesi yuz lira demisti on gun kadar surcek demisti zaten tedaviye cok para gidiyodu ilaclar muayene aktardan cikmiyodum bide tahliller derken daha fazla masraf olmasin diye istememistim 2013 de asilama yapalim demisti doktorum bi kac daha deneyelim ilac tedavisi demistim tmm dedi ama vucutda yiprandigi icin ilac etki etmiyodu cok zor surecler bide bn insulin direnci ve prolaktin icinde ugrasiyordum pcosun buyun etkilerini tadiyorum tuy kilo yaglanma adet gorememe burda okadar konu okudum heralde bnim gibi yok galiba iki sene filan adet gormeyen uc defa sogan suyu uyguladim arka arkaya yinede adet olmuyorum neyse cok karistirdim kafam cok dolu

Hayıt suyunu denedin mi canım su şeklinde olanını denemeni isterim

Hoşgeldin canım iste nerde pko görsem ben de ümit arıyorum kendime bi hamile haberi alınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum
hosbulduk canim bende pco konusu gorunce hemen bakiyorum bebisim oldu ama gittikce agirlasiyo pcosum doktorum korkuttu hatta dahada gitmez oldum

Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sogan kuru yaptinmi
ooo hemde yillardir yaparim ara sira ama bi hafta yapip birakirdim gectigimiz aylerda yaptim uc defa birer hafta arayla 15 gun yaptim sonrasinda iste bitkileri yapiyorum simdi cok acayip agrilarim var gece uc dort defa uykudan uyaniyorum adet sancisindan beter varmidir bnim gibi butun bunlari yapip etkisini gormeyen

yani sogan kurunu toplamda 45 gun yptim

Pko lafı geçince cinnet geçiriyorum artık. 2,5 yıl önce düşük yaptım, tam 1,5 sene sonra tekrar hamile kaldım. Sonuç yine düşük. Sonrasında femara kulllandım tam 6 ay olmadı. 6 aydır da puregon kullanıyorum yine olmadı.
Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hastaneye gitmekten yoruldum, kilo verememekten sıkıldım.
Allahım hepimize şifa versin.

Canim bu dusuklerin sebebi yalnzca pco mu onun icin arastirma yapildimi dusugun altinda yatan nedenleri arastrip ona gore iyi bi doktordn bilgi alabilirsin belkide yalnzca pco degildir gecmis olsun allah sanada sifa versin bir gelisme olursa paylaş doktor degstrdkce hersy basa donuyor diymi

dusuk yasaniyosa vardir sebebi canim bnde cok agir pcosluyum ama ilk asilamada tuttu ve hic sikinti yasamadim gebeligimde bnde bi sene icinde 20 kilo alanlardanim hormonlarim bozuk insulin direnci var adet bile olmuyorum ama gebelikte riskim olmadi nedenini sordunmu doktoruna bi hormonun yukselmis filan olabilir

Hoşgeldin canım iste nerde pko görsem ben de ümit arıyorum kendime bi hamile haberi alınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum

Al benden de o kadar Pkoluyum ve hamileyimmm diye başlık açıcam bende inşallah Allahım o günleri bize de göstersin hayırlısı ile tabi

Al benden de o kadar Pkoluyum ve hamileyimmm diye başlık açıcam bende inşallah Allahım o günleri bize de göstersin hayırlısı ile tabi
InsaAllah kizlar rabbim sizlerede yasatsin o guzel gunleri rabbim oncesi ve simdi vermiyosa vardir bi sebebi hayirlisi olsun biraz sabir sadece...

17 yasindan beri pcoyla bogusmak ve korunurken hamile kalmak... ardindan kaybetmek... bir kac ay sonra sadece bir defa yasanan iliskiden yine hamile kalmak... inanin kafa rahatligi kadar onemli hicbirsey yok pcoda... hamdolsun evladim kucagimda benim, ya hamile kalmazsam kaygisini yasasaydim su an deli gibi doktorlarda gexiyor olurdum kesin hamile kalmak icin... ama hic kaygilanmadim olmaz diye dusunmedim aman cocuk mocuk olmaz daha ben keyfime bakayim dedim hoooop kucagimda:)

Rabbim herkese nasip etsin insallah

Allahım herkezin gönlüne göre versin herşeyin başı sabır sabredicez isyan etmicez rabbim elbet bizi de müfakatlandırıcak umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…