- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 34
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
Kizlar bi düsugum oldu 8ay korundum 5aydir korunmayı bıraktım adetler duzensizlesti doktora gittik pko dedı tarlusal verdi bide folikasit içtim bitti adet olmadım 2 ay oldu.çok kafayı taktım bekarken hep düzenliydi.doktor zayıfla dedi başka nwyapilabilir kızlar böyle olan varmı hamile olmak istiyorum artık evlendiğim ay olmuştum ilk dusugumdeanadolu yakasındAteşi bu konuyla ilgilenen doktor varmı ayrıca
Femera ne demek
Kizlarr umudunuzu yitirmeyin sakın. Pco tedavi edilebilir bi sorun. Bnde pcoluydum evlenmeden öncede düzensizdi regllerim hep korkardım bebeğim olmicak diye 15. Ayda öğrendim meleğimi femara nin vesilesiyle Rabbime binlerce sukurr.. insallah tez zamanda sizlerde bu duyguyu tadarsınizz
Yok canim femara kullandım bide glifor ve inofolic.Hayırlı olsun canım. Başka bieşy yaptın mı gebe kalmak için. ?
glifor bende kullanıyorm 2. ayımdayım. İnofolic şase mi kullandın canımYok canim femara kullandım bide glifor ve inofolic.
İnofolic combi ķullandim ben şase de kullandım. Ama çok önceglifor bende kullanıyorm 2. ayımdayım. İnofolic şase mi kullandın canım
İnofolic combi ķullandim ben şase de kullandım. Ama çok önce
Tabiki. Pcolular için birebir, denemekten ne çıkar ne demek canimAnladım canım teşekkürler. İnofolic almayı düşünüyorum bende. Oda işe yarıyormuş demek :)
Canım direk soğan suyu iç birebir diye duyuyorum hep yillarca olmayip sogan kuru yaptigi ay hamile kalan varmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pco luyum uzun yıllardır duzensız adet görüyorum genelde hep ilaçlarla oluyorum bende artık hayırlısıyla bi bebegim olsun istiyorum 2 hafta önce doktora gittim normalde benim bu durumumda hep ilk adetım düzene girsin öncelikle diye dogum kontrol ılacı veriyordu bu sefer doktorum femara kullanmamı istedı adetımın 5 gunu baslamamı ve 5 gun gunde 2 tane ıcıp bıtınce gıtmemı ıstedı femara 5 gun ıctım ve dün kontrole gıttım yumurtalıkların büyümedıgını söyledı pco lu oldugun ıcın yumurtaların bıraz zor buyur dedı dunden berı kafama taktım acaba sonuc goremezmıyım dıye ve haftaya pazarteşi tekrar gorüselim ozaman gel dedi bu aradada diaformın ilacı verdi ve ilk 10 gün günde 2 tane yarım almamı söyledi yanı banada burda içimi rahatlatıp yardımcı olurmusunuz yazdıklarımı bire bir yasayan yada konuyla ılgısı derin olan arkadaşlarım
Canım bu infolic ne ise yarıyor simdi ben glifor ve gyno ferro sanol kullanıyorum bunların yerine onu mu kullansam acabaTabiki. Pcolular için birebir, denemekten ne çıkar ne demek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?