Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım senin kanama düzenin pek normal değil bence. kistin falan mı var? yada rahimde yara türü bir şey. bence sen öncelikle bu sorununu hallet. Allah korusun kist ya da yara gibi birşeyse biran önce tedavi edilmeli ki daha da ilerlemesin. halsiz olunca spor yapmak zor tabi. ama bu halsizliğinde sanırım kanamayı tetikleyen problemden kaynaklanıyor olabilir. canım senin sağlığın herşeyden önemli. gerekirse amirine durumu anlat. olumlu karşılanmayacak diye sağlığını tehlikeye atma. kim ne düşünürse düşünsün boşver. bence zaman geçirme. gerekirse özele git. çünkü özeller 8 e kadar falan açık oluyor. tahlil film falan isterse devlette yaptırırsın. doktorun senin sorununa çözüm bulamıyorsa gerekirse doktorunu değiştir. tek doktorla yetinme. kilolarını zamanla verirsin ama sen şu kanama problemini bir an önce hallet bence. geçmiş olsun canım.

TEBRİKLER ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM.

İŞTE ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA OLUYO.ÇOK SEVİNDİM.ALLAH KUCAINA ALMAYIDA NASİP ETSİN.

yapraknilcim ilgilendiğin için sağol.önce şunu söyleyeyim bursada yaşıyormuşsun herhalde.bende bursaya gelin oldum ama orada yaşamıyorum.kayınvalidemler orda.yaza inşallah oraları gezmeye geleceğiz.bugün sağlık ocağına gittim.yarın aç karnına kan tahlili yaptıracağım.doktor gebelik varmı dedi ama ben sanmıyorum bu kadar kanamanın arasında olsun.kan değerlerine baktırıcam.daha önce özele gittim endişelenme ara kanama dediler.ortası başı kalmadı valla.acaba kötü bişeyler mi var.korkuyorum.

canım senin çok iyi bir kontrolden geçmen lazım. ve dalında iyi bir uzman bulmaya çalış. gerekirse yazın bursaya geldiğinde buradaki doktorlarda bir kontrol etsin. çünkü burası büyük şehir olduğu için çok doktor var ve iyi doktor bulabilmen daha kolay olur. ama bence sen şu kanamalarının bir çaresini bul derim.benim kanamalarımda çok düzensizdi. ama benimki seninkinin tersine çok gecikiyordu bazen 40 bazen 45 hatta 50 günü bulduğu bile oluyordu. bende zamanında tedavisini yaptırmış olsaydım şimdi belki bir çocuğum olurdu ve gebe kalmak için bu kadar uğraşmazdım. buna rağmen yine de gebe kalabildim ama düşük yaptım bu da benim için bir umut. o yüzden canım ihmal etme. tedavini ol. geçmiş olsun.

doktorumla telefonda konuştum.progestan bitmedimi daha dedi.günde 2 defa içiyorum öyle yazmıştınız dedim.3 defa içecektin demez miKötü Kazen şimdi de içme ilacı geçer diyo.çok kızdımmmmm.of.glukofende kilo felan verdirtmedi dahasenağlama sinir küpü oldum valla.şurdan öğrendiklerimle ben bile onun kadar doktor olurum.hıh:dilcikar:

canım dediğim gibi bence sen doktorunu biran önce değiştir. ilacı bir iç bir içme çocuk oyuncağı değil bu işler. insanın sağlığı söz konusu. sonradan pişman olmaktansa en kısa zamanda daha iyi bir doktora muayne ol. tahlillerini falan tekrar yaptır ve sorunlarından kurtul. tekrar geçmiş olsun.

buarada soğan suyuna ve ısırgan otu suyuna başaldım bugünnn bi yararı olurmu acaba?? çok iştahım açık kızlar ya

canım sen bu pko ile ilgili doktora gittin sanırım ki pko lu olduğun tahlillerle ve ultrasonda saptanmıştır. peki doktorun sana herhangi bir ilaç verdimi? örneğin birçok pko luya doktor insülin direnci için metmorfin içeren glikofen, glikofaj. vs gibi ilaçlar veriyor senin doktorun bu tip bişey verdimi? ayrıca bu hastalık birçok kadında var ve kontrol altına alınırsa o kadar kötü sonuçlar doğuracağını sanmıyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım. bitkisel tedavi için de bu sitede birçok konu başlığında bulabilirsin zaten mesela özellikle hayıt tohumu veya hayıt suyu pko lularda hormonları dengelediği için çok faydalı olduğu söyleniyor. ben henüz kullanmadım ama başlamak istiyorum. adaçayı, civan perçemi gibi otlarda faydalı imiş. ama gebelik düşünenlerin bu bitkileri yumurtlama günlerinden sonra içmemesi gerekiyor sitede bu bitkiler ve pko hakkında çok bilgi var canım onlarıda okumanı tavsiye ederim.

meraba kızlar bu pko hastalığı çok ilginç bende aranıza katılan bi pkoluyum şuan daha tedavi görmüyorum ve napıcamı hangi doktora gitmem gerektiğini bilemiyorum

nancyyy,
arkadaşım bence sadece tüy olması pko olduğunu göstermez.Bence bi ultrasona girip baktırman lazım.Adetlerin düzenliyse hormonlarında düzgünse pko gibi görünmüyosun.fisfisfis

arkadaşlar benimde bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevineceğim..benim adetlerim düzenli hormaonlarımda normal değerlerde çıktı.fakat sağ yumurtalığımda kist var.doktorum hiç bir tedavi uygulamadı.bu ne anlama geliyor.bende pko luyom diye korkuyorum.

selam hanımlar, bende pko hastasıyım.6 ay önce tedaviye başladım son ayda göbekten iğne ile yumurtalarım büyüdü ama dr çatlatma iğnesi yapmadı veeeeeeeee hamile kaldım.. ama 4 gün önce 3 haftalık bebişimi düşürdüm...çok üzgünüm.herşey sil baştan yine dr yine tedavi allah hepimizin yardımcısı olsun........senağlamasenağlama

slm benımde senınkı gıbı pko ultrasyonda gözüküo bıde ılaclardan LH yukselmıstı dıane 35kulandm6ay boyunca kılomda 45 halada bebişmiz yok

pko LH ın yuksek olması gerekıo bıldıım kadarıyla doktorum demıstı bende tuylenmede yok fazla kılo da LH yuksek sadece doktorm pko sın dedi

knovv samırım seninkisi normal bir kist,bebiş istiyorsan ona göre uzman bi dr başvur.kafandaki bütün soruları onlara sor ve baştan önlemini al .sorun yoksa yumurtlama günlerini takip et ona göre allahın izniyle bebişin olur............... hepimizin...:CüvCüv:

ceydacım bu diane 35 ne ilacı çok merak ettim,ismi sanki doğum kontrol ilacına benziyor......açıklarsan sevinirim bide folic asit ve metformin kullanıyormusun.....

bugün kadın aile sağlığı merkezine gittim senede bir muayene olurum daha önce buraya yazmıştım vajinamda elime küçük beze geliyor diye meğer pkoymuşum ne olduğunu neden olduğunu vs anlatmadılar kadın doğuma yada cerrahiye gidip aldırmam lazımmış çok kötüyüm moralim berbat oldu kızlar akıl verin cok korkuyorum ben

CANIM PKO VAJİNADA DEĞİL YUMURTALIKLARDA OLUNUYO VE ALINMASI SÖZ KONUSU DEĞİL BİLDİĞİM KADARIYLA BENCE BAŞKA Bİ DOKTORA DAHA GÖRÜN.

CANIM PKO NE BİLMİYOSUN HERALDE.YUMURTALIKLARDA ÇOK SAYIDA GELİŞMEYEN YUMURTALARIN BİRİKMESİ OLARAK TANIMLANIR.ÇEŞİTLİ HORMON DENGESİZLİKLERİ VE ADET DÜZENSİZLİĞİ KİLO VEYA KILLANMA GİBİ ETKİLERİ OLABİLİR.AMA VAJİNADA BEZE OLMAZ BENDE PKO LUYUM 7 SENEDİR BİLİYORUM. HİÇ BÖLE BİŞE DUYMADIM MUHAKKAK BAŞKA DR A GİT.AYRICA PKO VAJİNAL ULTRASONDA GÖRÜLEBİLİR NET OLARAKKKK:1no2:

Ayrica pko korkulcak bi hastalik değil tam tersi sürekli kontrol altinda olduğundan herhangi kötü bi hastaliği erkenden öğrenebilirsin..

Canim durumun varsa özel bi hastanede bi dr a görün ii ce bi incalasin ayrica adetin 3ncü günü hormon tahlili yapilmasi lazimmm.. Bunlari mutlaka ciddiye al emi. Hadi korkma bişey yok hehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…