ilaçları kullanıyorum da benim yine kanamam başladı.bak şimdi: mart 22,nisan 1,nisan 13 sence bu normal mi.vallahi bıktım.kan kaybından öleceğim.:a015: bu ne ya.sen diyorsun spor yap.kılımı kıpırdatacak halim kalmadı.artık doktora da gitmek istemiyorum.çalışanlar için sürekli sevk almak pek olumlu karşılanmıyor.:çok üzgünüm:
arkadaşlar bende de pko vardı
dr um bir yıl korunmasız ilişki olmadan tedaviye başlamam dedi
2 aydır korunmuyorduk vee bugün öğrendim hamileyimmm
hala şoktayım şaka gibi geliyor bana
rabbim nasip etti binlerce şükürler olsun
inşallah sizlerinde olacak arkadaşlar
pko da neymiş rabbim nasip ettikten sonra
umudunuzu hiç kaybetmeyin olur mua.s.
kızlar hala inanamıyorum. şoktayım.
hormonlarım çok kötü çık mıştı. bir sürü kistim vardı. üstelik bu ay yumurtam bile oluşmamıştı. adet olur olmaz tedaviye başlıcaktık. ama ben adet olamadım. 2 hafta gecikti. dr gittik. adet söktürücü yazdı. yine de bi test yapalım dedi. sonucu aldığımda gözlerime inanamadımmmm hamileymişimmmmm
yumurta bize küçük bir oyun oynamış ve geç oluşmuş. bebişim de geç gelmiş.
siz de moralinizi bozmayın sakın.
bakın en ümitsiz anımda, en imkansız denen zamanda geldi işte mucize. darısı inşallah sizlerin de başına. dualarım sizinle...
yapraknilcim ilgilendiğin için sağol.önce şunu söyleyeyim bursada yaşıyormuşsun herhalde.bende bursaya gelin oldum ama orada yaşamıyorum.kayınvalidemler orda.yaza inşallah oraları gezmeye geleceğiz.bugün sağlık ocağına gittim.yarın aç karnına kan tahlili yaptıracağım.doktor gebelik varmı dedi ama ben sanmıyorum bu kadar kanamanın arasında olsun.kan değerlerine baktırıcam.daha önce özele gittim endişelenme ara kanama dediler.ortası başı kalmadı valla.acaba kötü bişeyler mi var.korkuyorum.
canım senin çok iyi bir kontrolden geçmen lazım. ve dalında iyi bir uzman bulmaya çalış. gerekirse yazın bursaya geldiğinde buradaki doktorlarda bir kontrol etsin. çünkü burası büyük şehir olduğu için çok doktor var ve iyi doktor bulabilmen daha kolay olur. ama bence sen şu kanamalarının bir çaresini bul derim.benim kanamalarımda çok düzensizdi. ama benimki seninkinin tersine çok gecikiyordu bazen 40 bazen 45 hatta 50 günü bulduğu bile oluyordu. bende zamanında tedavisini yaptırmış olsaydım şimdi belki bir çocuğum olurdu ve gebe kalmak için bu kadar uğraşmazdım. buna rağmen yine de gebe kalabildim ama düşük yaptım bu da benim için bir umut. o yüzden canım ihmal etme. tedavini ol. geçmiş olsun.
doktorumla telefonda konuştum.progestan bitmedimi daha dedi.günde 2 defa içiyorum öyle yazmıştınız dedim.3 defa içecektin demez miKötü Kazen şimdi de içme ilacı geçer diyo.çok kızdımmmmm.of.glukofende kilo felan verdirtmedi dahasenağlama sinir küpü oldum valla.şurdan öğrendiklerimle ben bile onun kadar doktor olurum.hıh:dilcikar:
buarada soğan suyuna ve ısırgan otu suyuna başaldım bugünnn bi yararı olurmu acaba?? çok iştahım açık kızlar ya
valla bende görünürde pko belırtısı yok adetlerım cok duzenlı yumurtlama sorunum yok hormonlar cok ıyı ama ultrasyonda gozuktu 2.5 yıldır olmuyo doktor zayıfla dıyo zayıfladım ama gene kılo aldım hayırlısı bakalım
arkadaşlar benimde bir sorum var.yardımcı olursanız çok sevineceğim..benim adetlerim düzenli hormaonlarımda normal değerlerde çıktı.fakat sağ yumurtalığımda kist var.doktorum hiç bir tedavi uygulamadı.bu ne anlama geliyor.bende pko luyom diye korkuyorum.
bugün kadın aile sağlığı merkezine gittim senede bir muayene olurum daha önce buraya yazmıştım vajinamda elime küçük beze geliyor diye meğer pkoymuşum ne olduğunu neden olduğunu vs anlatmadılar kadın doğuma yada cerrahiye gidip aldırmam lazımmış çok kötüyüm moralim berbat oldu kızlar akıl verin cok korkuyorum ben