bide ben bekarım.vajinal muayene yinede yapılırmı?
canım benim tüğlenme mesela beni yüzümde artmıştı son zamanda.yine göğüs ucunda göbekte göğüsün arasında kalan kısımda kollarda vs.anlıyacağın epilasyona başlayınca işim baya uzun sürüyor.sana alttan değilde karın bölgenden bakılır.işte her kadın doğum doktoru aynı bilgiye sahip değil herhalde.sende demi var yoksa yalnızca şüphemi.ya canım bşy sorcam.bende adet düzensizliği var ama ultrason ve tahlilde bşy çıkmadı.
tüylenme nasıl oluyor biraz bilgi verirmsin.
iyice endişeleniyorum artık.doktorlaradamı güvenemicez.nasıl yapıyorlarsa işlerini.benneyaptımki
canım benim tüğlenme yüzümde artmıştı son zamanda.yine göbeğimde göğüs ucunda göğüsün arasında kalan kısımda anlıyacağın işim zor epilasyona başlayınca.sana alttan değilde karın bölgenden bakarlar.düzensizlikmi var tüğlenmemi.ama tahlilinde bişi çıkmadıysa sorun yoktur canımya canım bşy sorcam.bende adet düzensizliği var ama ultrason ve tahlilde bşy çıkmadı.
tüylenme nasıl oluyor biraz bilgi verirmsin.
iyice endişeleniyorum artık.doktorlaradamı güvenemicez.nasıl yapıyorlarsa işlerini.benneyaptımki
tahlillerde falan sorun yok ise sen şanslısın.moralini bozma.düzensizlik varmı.uzun süreden beri
anlıyorum canım.bendede evlenmeden önce düzensizlik vardı.bir defa doktora gittim.düzenleyici ilaç vermişti.biraz yolunda gitti yine aynı oldu.öyle böyle derken evlendikten sonra bu rahatsızlık çıktı.sen tedavini bırakma adetini düzenlemeye çalış
ben sadece bir doktora gitmiştim düzensizlik var diye.
hormonlarad ve ultrasonda bşy çıkmadı.
doktor da bşy demedi.düzenleyici olarak da bşy vermememişti.
ondan sonra bir süre düzenli şekilde geldi.ama şimdi son bikaç aydır gecikmelerle geliyor.ben de şüpheleniyorum.bide bütün doktorların farkına varamadığını duyunca insan şüpheleniyor.