canım hayırlı olsun çok sevindim.allah bizede nasip eder inşallah.bende pkoluyum.ama bu rahatsızlığım için 2aydır glucophage kullanıyorum.adet olabilsem aşılama olacak.seninki nasıl oldu kendiliğinden miVay beee hamileymişim:sm_cool::sm_cool:
ben geçirdim o6ay klomeni ama sonuç olumsuz oldu{1yıl önce}canım hayırlı olsun çok sevindim.allah bizede nasip eder inşallah.bende pkoluyum.ama bu rahatsızlığım için 2aydır glucophage kullanıyorum.adet olabilsem aşılama olacak.seninki nasıl oldu kendiliğinden mi
merhaba demet.ileri derecedemiydi rahatsızlığın ameliyat oldun.şuan ilaç kullanıyormusun pekimerhaba ben demet bende pcos hastasıyım ameliyat geçirdim fakat hiç faydasını göremedim çocuk için tedavi olmak gerekiyor ve kilo almamak aynı zamanda şeker hapı kullanmak iyi geliyor
kızlar bende pko olabilirmiyim diye korkuyordum.Belirti olarak sadece göğüs ucunda kıllanma var.Doktor alttan muayne etti herşey normal dedi.Alttan muayneyle pko olup olmadığım belli olurmu olsaydım doktor o şekilde görebilirmiydi.Doktora hiçbişey sormadım herşey normal değince.
katıyorum size kızlar.benimde 3yıldan beri olmuyor.şuana kadar 4doktora gittim.en son gittiğim doktorum hariç kimse benim polikistik oluşumu anlamadı.oysaki ben bu rahatsızlığın kilo sorunu hariç tüm özelliklerini taşıyorum.daha önceki doktorlarda soruyorlardı tüylenmen düzensizlik vs.gibi sorunların varmı diye evet diyordum fakat anlayan olmadı.şuan doğru doktoru bulduğumdan eminim.daha 2ay oldu sonuçta iyi olacak hayırlısıyla.sara nurcum senin içinde çok sevindim.allah kucağına almayı nasip etsin.duaların bizimle olsun canım.....