Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Yok canım östrojen prolaktin fln herşey gayet normal dedi doktor zaten hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı

Hanımlar bakarmısınız
Bugun adetimin 2.gunu hormon testi yaptırdım lh 9.92 fsh 7.74 cıktı folikul sagda 9 solda 8 cıktı polikistik overmıyım doktor adam gıbı ilgilenmedi bıle

Bende pco var ve ilacsiz adet olamiyorum 6 kasimda asilama yaptim ve cuma gunu ogrendim 2 haftalik hamileyim:)isteyen herkeze nasip olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz en kisa zamanda:)

Bende pco var ve ilacsiz adet olamiyorum 6 kasimda asilama yaptim ve cuma gunu ogrendim 2 haftalik hamileyim:)isteyen herkeze nasip olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz en kisa zamanda:)
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Kaç yumurtan vardı? Belirtiler nelerdi? Detaylı yazar mısın lütfen. Ben aşılamanın 9.gunu yani dün test yaptım negatif ti

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Kaç yumurtan vardı? Belirtiler nelerdi? Detaylı yazar mısın lütfen. Ben aşılamanın 9.gunu yani dün test yaptım negatif ti
1 tane yumurta vardı sadece canım belirtim hiç yok göğüslerine şişkinlik var sadece tekrar yap belli olmuyor canım hayırlısı olsun hepimiz için:)

Aynı sorunları bende yaşıyorum. Üç aydır evliyim ben ve pco olduğumu bildiğim için hemen tedaviye başladım. Stres yapmamak lazım. Bir uğraş bul. Eger çalışmıyorsan. Kafanı rahatlatır bu

Kızlar merhaba bende pkoluyum 30 lu gunlerde yumurtlayan varmı
Merhaba bu sitede okumuştum; pco olan 4 , 5 ay adet olmayıp sonrasında 5-6 haftalık hamile olan bir arkadaşımız yazmış. Yani yumurtası baya bi geç olgunlaşıp çatlamış. Olmaz diye bişey yok. Pcoda yumurtanın ne zaman olgunlaşacağı belli olmuyor ya da hiç olgunlaşamıyor. Ama sağlıklı bi durum değil doktora görünmek gerekir diye düşünüyorum

Bende de pcos var bı yerde okudum endokrinoloji bölümüne gidin yazıyordu bu bölüme giden var mı ? 3 senedir istiyorum 1 aşılama yaptırdım tutmadı bir kez daha denemek istiyorum inşallah olur

Merhaba bebeğiniz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…