Kızlar ben de geldim araniza. Selamunaleykum. 3,5 yıllık evliyim. Hiç korunmadım, gebe de kalamadım,Pco var bende de. Adet düzensizliği, kilo. Klomen ve gonal f denedik. Yumurtalarım büyümedi. Genetik e yönlendirdi dr. Fsh direnci çıktı. Genetik de protein kaçağı çıktı. Böbrek yetmezliği.anne tarafımda kronik hastalık. Bu hastalık araştırılıyor şimdi
Genetikten çıkarsam tez zamanda bebe tedavisine başlıcaz yeniden. Dün akşam soğuk algınlığı yüzünden acile gittim. Gebelik testi yaptırdım ilaç almadan once. Kadın doğum acil dr u 5 6 aydır adet olmuyorum diyince bana Trisequens TRISEQUENS verdi. Israr etti kullanmam için. Dr umdan habersiz kullanmak istemiyorum tedavi surecindeyim dedim :) ve tereddütle sonunda kullanmaya başladım. Bu ilaci kullanan var mı ?
.... kendi doktorum tarlusal veriyordu her adet gecikmesinde. En son gittiğimde rahim incelmesi var , tarlusal veremem, genetik sonuçlarin çıksın hormon hapı başlarız demişti. Ondan habersiz kullanmaya başladım bu trisequens i. Ama artık regl olmak istiyorum .