Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar bi önceki sayfada yazdıklarımı görebilirsiniz. Çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim. 4 hafta 4 günlüğüz şu an minnacık balım 🐣 inofolic kullanmaya başlamıştım. 2nci ayda hamilelik haberini aldım. İnofolic’in vesile olduğunu düşünüyorum. Doktorunuzla görüşerek kullanabilirsiniz bence. Dilerim herkes bi an önce yavrusuna sağlıkla kavuşur 🙏🏼🌻🐣

Hayırlı geceler cnm sana tavsiyem tarlusal yerine duphaston kullan duphaston hem adet duzenleyici hemde cocuk tutunması için kullanılan bir ilaç

Canim ben tarlusali surekli kullanmiyorum zaten.dogumdan sonra gene duzgun gelmedi reglim doktorumun onerisiyle qlairista kullaniyorum 3 aydir.biliyomusun bu ilaci.?doktorum piyasadaki en dogal ilac dedi

Canim ben tarlusali surekli kullanmiyorum zaten.dogumdan sonra gene duzgun gelmedi reglim doktorumun onerisiyle qlairista kullaniyorum 3 aydir.biliyomusun bu ilaci.?doktorum piyasadaki en dogal ilac dedi
Valla cnm bende çok araştırdım hatta burda eski ebe doktor var o söyledi duphaston en doğal ilaç olduğunu o da tanıdık olduğu için söyledi yoksa söylemezler.kolay kolay hiçbir doktor hem gebe kalsan bile tutunmasını sağlıyormuş yoksada adeti düzene sokuyormus.Benim kuzenime üç ay düzenli kullan demiş sonra hamile kalırsın demiş daha iki ay oldu kullanali bende merak ediyorum.eger hamilelik yoksada demiş hamile bırakacak ilaç söyleyeceğim demiş kullanma şeklinide söylemiş şuan benim aklım da değil.tabi her doktor farkli söylüyor.

Valla cnm bende çok araştırdım hatta burda eski ebe doktor var o söyledi duphaston en doğal ilaç olduğunu o da tanıdık olduğu için söyledi yoksa söylemezler.kolay kolay hiçbir doktor hem gebe kalsan bile tutunmasını sağlıyormuş yoksada adeti düzene sokuyormus.Benim kuzenime üç ay düzenli kullan demiş sonra hamile kalırsın demiş daha iki ay oldu kullanali bende merak ediyorum.eger hamilelik yoksada demiş hamile bırakacak ilaç söyleyeceğim demiş kullanma şeklinide söylemiş şuan benim aklım da değil.tabi her doktor farkli söylüyor.

Bak smdi kafam karisti ???

Pkoluyum adet düzensizliği yumurta tembelliği ve kilo sorunum var tarlusal kullanmadan adet olamıyorum beş ay tedavi gördüm ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ama düşük oldu üç ay klomen kullandım hiç gelişme olmadı iki ay femara+iğne kullandım ikinci ayı hamile olduğumu öğrendim inşallah hepinize Allahim hayırlı evlat verir isteyen herkese 😍😍😍❣️💝🎈

Pkoluyum adet düzensizliği yumurta tembelliği ve kilo sorunum var tarlusal kullanmadan adet olamıyorum beş ay tedavi gördüm ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ama düşük oldu üç ay klomen kullandım hiç gelişme olmadı iki ay femara+iğne kullandım ikinci ayı hamile olduğumu öğrendim inşallah hepinize Allahim hayırlı evlat verir isteyen herkese 😍😍😍💝🎈
Tam da beni anlatmışsın. Kaç yıllık evlisin. Bu arada gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin.

Kızlar ben de geldim araniza. Selamunaleykum. 3,5 yıllık evliyim. Hiç korunmadım, gebe de kalamadım,Pco var bende de. Adet düzensizliği, kilo. Klomen ve gonal f denedik. Yumurtalarım büyümedi. Genetik e yönlendirdi dr. Fsh direnci çıktı. Genetik de protein kaçağı çıktı. Böbrek yetmezliği.anne tarafımda kronik hastalık. Bu hastalık araştırılıyor şimdi
Genetikten çıkarsam tez zamanda bebe tedavisine başlıcaz yeniden. Dün akşam soğuk algınlığı yüzünden acile gittim. Gebelik testi yaptırdım ilaç almadan once. Kadın doğum acil dr u 5 6 aydır adet olmuyorum diyince bana Trisequens TRISEQUENS verdi. Israr etti kullanmam için. Dr umdan habersiz kullanmak istemiyorum tedavi surecindeyim dedim :) ve tereddütle sonunda kullanmaya başladım. Bu ilaci kullanan var mı ?
.... kendi doktorum tarlusal veriyordu her adet gecikmesinde. En son gittiğimde rahim incelmesi var , tarlusal veremem, genetik sonuçlarin çıksın hormon hapı başlarız demişti. Ondan habersiz kullanmaya başladım bu trisequens i. Ama artık regl olmak istiyorum .

Son düzenleme:
Bende pkoyum cnm 1.5 yıldır hamile kalamadım bende adet düzensizliği ve yumurtlamama var :KK43: :KK43: :KK43:
Östrojen düşük mü ? Eğer düşükse hormon takviyesi için görüş dr unla. Tup bebek klomen aşılama vs. bu tedavilere başlamadan once kullan 3 , 6 ay ne kadar uygun gorurse. Her ay adet olacaksin o hapla, yumurtlaman da olacak. Ben şuan trisequens kullanıyorum.

Ne zamandır beri böyle kac gun suruyo doktora gıttınmı

Ne zamandan beri oldugunu hatirlamiyorum. Tamamen temiz olmasi 1 hafta suruyor ama akinti azar azar.
Bazilarina ped yetmezken ben iki gun sonra gunluk pedlerle idare edebiliyorum.
Doktora gebelik icin gittim. Sordugumda her kadinda degisik olabilir dedi.
Sanirim bazi pco'lulardada aksine daha fazla kanama olabiliyormus.

Ne zamandan beri oldugunu hatirlamiyorum. Tamamen temiz olmasi 1 hafta suruyor ama akinti azar azar.
Bazilarina ped yetmezken ben iki gun sonra gunluk pedlerle idare edebiliyorum.
Doktora gebelik icin gittim. Sordugumda her kadinda degisik olabilir dedi.
Sanirim bazi pco'lulardada aksine daha fazla kanama olabiliyormus.
Benimki pco da degıl onceden coktu sonra boyle oldu onceden bir sorunum mu vardı dıye dusunmeye basladım

X