Hayırlı geceler cnm sana tavsiyem tarlusal yerine duphaston kullan duphaston hem adet duzenleyici hemde cocuk tutunması için kullanılan bir ilaç
Valla cnm bende çok araştırdım hatta burda eski ebe doktor var o söyledi duphaston en doğal ilaç olduğunu o da tanıdık olduğu için söyledi yoksa söylemezler.kolay kolay hiçbir doktor hem gebe kalsan bile tutunmasını sağlıyormuş yoksada adeti düzene sokuyormus.Benim kuzenime üç ay düzenli kullan demiş sonra hamile kalırsın demiş daha iki ay oldu kullanali bende merak ediyorum.eger hamilelik yoksada demiş hamile bırakacak ilaç söyleyeceğim demiş kullanma şeklinide söylemiş şuan benim aklım da değil.tabi her doktor farkli söylüyor.Canim ben tarlusali surekli kullanmiyorum zaten.dogumdan sonra gene duzgun gelmedi reglim doktorumun onerisiyle qlairista kullaniyorum 3 aydir.biliyomusun bu ilaci.?doktorum piyasadaki en dogal ilac dedi
Valla cnm bende çok araştırdım hatta burda eski ebe doktor var o söyledi duphaston en doğal ilaç olduğunu o da tanıdık olduğu için söyledi yoksa söylemezler.kolay kolay hiçbir doktor hem gebe kalsan bile tutunmasını sağlıyormuş yoksada adeti düzene sokuyormus.Benim kuzenime üç ay düzenli kullan demiş sonra hamile kalırsın demiş daha iki ay oldu kullanali bende merak ediyorum.eger hamilelik yoksada demiş hamile bırakacak ilaç söyleyeceğim demiş kullanma şeklinide söylemiş şuan benim aklım da değil.tabi her doktor farkli söylüyor.
6ay kullan demiş cnm ben 3demistim ya 6ay kullanacakmis.bence duphaston kullan ama sen bilirsinBak smdi kafam karisti ???
Bende pkoyum cnm 1.5 yıldır hamile kalamadım bende adet düzensizliği ve yumurtlamama varpkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Hanımlar birsey sorucam bu pco adet kanama azlıgı yapıyormu
6ay kullan demiş cnm ben 3demistim ya 6ay kullanacakmis.bence duphaston kullan ama sen bilirsin
Tam da beni anlatmışsın. Kaç yıllık evlisin. Bu arada gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin.Pkoluyum adet düzensizliği yumurta tembelliği ve kilo sorunum var tarlusal kullanmadan adet olamıyorum beş ay tedavi gördüm ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ama düşük oldu üç ay klomen kullandım hiç gelişme olmadı iki ay femara+iğne kullandım ikinci ayı hamile olduğumu öğrendim inşallah hepinize Allahim hayırlı evlat verir isteyen herkese❣
PcomusunBendede ayni sorun var. Sanirim yumurtalar cok buyumedigi icin boyle bisey olabiliyodur. Ama net bir bilgim yok.
Amin iki sene oldu canım neredeyseTam da beni anlatmışsın. Kaç yıllık evlisin. Bu arada gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin.
Östrojen düşük mü ? Eğer düşükse hormon takviyesi için görüş dr unla. Tup bebek klomen aşılama vs. bu tedavilere başlamadan once kullan 3 , 6 ay ne kadar uygun gorurse. Her ay adet olacaksin o hapla, yumurtlaman da olacak. Ben şuan trisequens kullanıyorum.Bende pkoyum cnm 1.5 yıldır hamile kalamadım bende adet düzensizliği ve yumurtlamama var
Pcomusun
Ne zamandır beri böyle kac gun suruyo doktora gıttınmıEvet canim, Hic bir zaman asiri adet kanamam olmadi.
Fazla sancilide olmuyor adetletlerim hic.
Ne zamandır beri böyle kac gun suruyo doktora gıttınmı
Benimki pco da degıl onceden coktu sonra boyle oldu onceden bir sorunum mu vardı dıye dusunmeye basladımNe zamandan beri oldugunu hatirlamiyorum. Tamamen temiz olmasi 1 hafta suruyor ama akinti azar azar.
Bazilarina ped yetmezken ben iki gun sonra gunluk pedlerle idare edebiliyorum.
Doktora gebelik icin gittim. Sordugumda her kadinda degisik olabilir dedi.
Sanirim bazi pco'lulardada aksine daha fazla kanama olabiliyormus.