canım hepmi kremsi oluyor sende .beyaz şeffaf yumurta akı gibi eline alınca iki parmak arası uzayan akıntı yumurtlama belirtisidir.böyle fark etmiyormusun hiç o akıntı başlayınca 2 günde bir ilişki olsun.kremsi akıntı yumurtlama belirtisi değildir.
AMİN canım tabiki yaşatıcak Allah.sen ona güven yeterki.
canım lh ve fsh oarntın nasıldı senin.metformin bahardada işe yaramamış 2 senedir kullanıyormuş hala ilaçsız adet olamıyor bence işe yaramıyorsa dozu yükseltilmeli diye düşünüyorum.
AMİN canım arkadaşım .iyiki varsın.
ay evet canım benimkide bugün 5 hafta 6 günlük yani aramızda bir gün var sanırım.bende 15 gün sonra ki tarihi sabırsızlıkla bekliyorum.kilodan korkma canım.kiloyla düşüğün bir ilgisi olduğunu samıyorum .bende ilk kez bugün aldım progestanı baş ağrısı yaptı biraz.inşallah sorunsuz devam ederiz sende kasım annesimii olacaksın.
AMİN canım benim inşallah yaşayacaksınız takma şu rahimi kafaya, düşünme Allaha tam teslim ol bak nasıl olacak bebeğin.
hep şöyle dua et: " Allahım beni bu vesveselerden kurtar sana tam teslim olmak istiyorum ,sen benim neye ihtiyacım olduğunu en iyi bilensin,gönlümdekini biliyorsun,kendimi sana teslim ediyorum" de.
unutmaki ona teslimiyetle dua edersen rahim ,yumurtalık bunlar boş canım.bak bir arkadaş yazmıştı kadının tüpleri yokken hamile kalmış işte Allah bunları bize göstererek mesaj veriyor,herşeyin sadece onun ol demesine bağlı olduğunu.