hayırlısı canım bu ay klomen mi kullanmıştın ?
biraz sancı var bicim eğer 35. güne kadar olursam bu benim için gerçekten çok iyi normalde 40. günden önce adet olamıyordum.. evet kendi haline bıraktım hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum metformin bende etkili mi diye takip edeyim dedim.. 6. ayım olacak seninle aynı zamanlarda başlamaıştık diye hatırlıyorum...
biçimcim canım yaa yardımcı olmuş topiğimizin gülü.. Rabbim ona hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.. bu arada baharcım söktürücü almadım bu ay bekliyorum kendiliğinden gelecek mi diye ama geleceğinden ümitliyim biraz sancım var umarım soğuk havadan kaynaklanmıyordur bu... geldiğinde tahlil yaptıracağım metformin etki ediyor mu diye hormonlarıma.. benim doktorum en az 6 ay kullan sonra tahlil yaptır demişti onun dediklerini yapıyorum.. senin metforminle aran nasıl oldu ?
senin durumun benimkiisnden daha kötüymüş biçim şimdi 40 güne inmesi çok güzel bir gelişme o zman canım..2e çıkardın ya daha güzel gelişmeler olur inşallah.. bana da Bülent Bey direkt 2 tabletle başlatmıştı.. benim de 40lı günlere sarkardı ilk defa metforminle bakacağım ne kadar da adet olacağım..
veee bekliyordum biçimin ütüleri ne zamandı diye
sanırım ütü lafını her duyduğumda aklıma geleceksin bicim.. sen neleri ütülüyorsun o kadar ...