ya regli oldum bitti ama akıntım hala devam ediyor bel ağrımda ara ara sanki çok erken yumurtaldım gibime geldi ateşten ve akıntıdan anladım bugün yumurta akı geldi regli bittekten beri akıntı devam ateşimde ani düştü ve çıktı çok ilginç
3781c1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çokk sağoll canımmm duan içinde kocamann aminnnnnnnnnnnnnn diyorumm bekleyen herkeze inşallahh....
kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına
estağfurullah ne demek. iyiyim canım,sivilcelerim ve tüylerim aşırı arttı çok çirkin oldum.lazere gidiyordum ama bebeğe bişey olur diye bıraktım.ne yapalım artıkcanımcım nasılsın iyimisin kendi dertlerimden sana soramadım bir türlü
canım sen hamilesin snaıırm demi yanlış hatırlamadıysam. pco dan dolayı sivilcelenme varmıydı sende ve hamilelikten sonra sivilcelerin yatıştı mı???
kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına
sakın umutsuzluga kapılmayın bunu söylemek kolay degil biliyorum hergece aglayıslarımı yorumları okuyuslarım aklıma geliyor. benim icinde suan riskli bir dönem sonuna kadar benimle olup olamayacagı belli degil bebegimin ama icim cok rahat sükürler olsun en azından hamile kalabildigimi ögrendim. Allahım hepinize nasip kısmet etsin
aynen bazı doktorlar anlatmaz bişey zorla laf alırsın ağızlarından bir de bazı doktorlar başka bazıları başka tedavi uyguluyor ikisi de doktor bazen neye inanacağını bilemiyor insan...adet olmazsın bebeğin gelsin canım inşallahinş canım pek bi umudum yok açıkçası ama yinede insanın aklına geliyo. ilacım bugün bitti. inş adet olmam:) doktorlar bazen hiç bilgi vermiyo hiç konuşmuyo sinir oluyorum o zaman. deseya bana daha belli olmayabilir haftaya gel bi kan testi yapalım diye. yok illa merak ettircek uğraştırcak:):) hayırlısı bakalım. inş Rabbim hepimize kısa zamanda nasip etsin
anladım canım sıkı takip edecekler sanırım ona göre yavaş yavaş tedaviyi uygulayacaklar öylesi daha iyi baban da kendisini psikolojik olarak hazırlar bu süreçte gerçi öyle zor bişey ki Allah ım inşallah iyileşsin hemen cevap alınsın....babam için biliyorsunuz istanbuldaydım ama meğerse kemotrepi şimdi değilmiş doktor kontrol yaptı ve ilaçlarını verdiler onlar alıncak ayrıca kan testi falanda yapılcakmış çünkü her kemoterapi tedavisinde kan testi mutlaka alıyorlarmış gün verdiler ayın onunda yapılacak bende geri döndüm evime ayın dokuzunda tekrar istanbula gidicem orda ne kadar çok insan vardı çok üzüldüm ya küçücük çocuklar gencecik insanlar valla şok oldum Allah hepsinin yardımcısı olsun
hayır canım ,bu dikişleri nerden çıkardın .sorunlu durumlarda içerden dikiş olur mesela kadının rahim yolunda darlık durumu falan varsa. eğer sorunsuzsa hooop diye kayarak çıkıyor bebek. dikiş gerekmiyor. evde doğuranlar nasıl doğurabilir yoksa. yarım anesteziyle normal doğum yapan kadını gördüm hemen ayağa kalktı,sezeryanlılar yatıyor bikaç gün. neyse yaa o günleri gördük sanki de konuştuğumuz konuya bak.
bulantılarım çok şükür geçti herşeyi yiyorum artık
evet belden aşağıyı uyuşturup normal doğum yaptırılıyor şimdi herkes onu tercih ediyor
canım günaydın mesaj kutun dolu mesaj ataamdım sana burdan yazıyorum
bana çizelge yaparmısın diyetle ilgili ben sana yazayım
başlangıç tarıhım 19-11-2011
1.hafta 64,80 kg ( 23-11-2011)
2.hafta 63,80 kg (30-11-2011 )
3.hafta 63,00 kg (06-01-2012 )
yaparsan çok sevinirim canım :)
izmir yağışlı bu gün güzel hava :)) yağmuru severim Romatizmam olmasına rağmen
benim bu gün doktor günüm kızlar.... dua edin bana da doktor iyi çıksın ilk defa gidiyorum buraya... umarım her şey yolunda gider benim için... gece gelirim yazmaya....
bu arada daha yumurtam çatlamadı bence... bakalım doktor ne diyecek?
ben izledim dediğim belgeseldeki kadın belgeselin sonunda o şekilde doğum yapıyor belden uyuşturularak normal doğum gördüm nasıl olduğunu.....
canım o zaman ben anlamadım bu işi bebeğin iri olmasıyla ilgili o zaman çünkü 2 arkadaşımın da içerde çok dikişi oldu normal doğumdan sonra dedilerki sezeryan olsaydık daha iyiydi.... çünkü öksürükle açılabiiliyor içerdeki dikişler.... onda da dikkatli olunmalı ama demek ki senin de dediğine göre herkeste olmuyormuş bu iyi işte....
bulantılarının geçmesine de sevindim yakında 3 aylık olacaksın :)) bak nasıl takip ediyorum
babam için biliyorsunuz istanbuldaydım ama meğerse kemotrepi şimdi değilmiş doktor kontrol yaptı ve ilaçlarını verdiler onlar alıncak ayrıca kan testi falanda yapılcakmış çünkü her kemoterapi tedavisinde kan testi mutlaka alıyorlarmış gün verdiler ayın onunda yapılacak bende geri döndüm evime ayın dokuzunda tekrar istanbula gidicem orda ne kadar çok insan vardı çok üzüldüm ya küçücük çocuklar gencecik insanlar valla şok oldum Allah hepsinin yardımcısı olsun
çookk teşekür ederimmm canım güzel dileklerin içinnnCanım doğumgünün kutlu olsun. Tüm isteklerin yeni yaşında gerçekleşsin cnm...
doğum günün kutlu olsunnnnn...
canım biraz geç oldu ama nice mutlu yıllara yeni yaşının senesinde bebeğin gelsin inşallah.
.
Canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte