- 1 Kasım 2018
- 3.327
- 12.342
- 208
Merhaba bende bu yağlardan aldım kullanmak için.. Ama bana adet döneminde kullanma yada şu vakit başla gibi bişey demediler.. Sadece günlük alınacak miktarı söylediler.. Tam olarak nasıl kullanılıyor.. Ne zaman başlanıyor kullanılmaya.Adetliyken kullanmayin dediler bana aldigim yerde hec olmaz canim ins. Fayda verir
meraba hamile kalmışız gözünüz aydın lh iniz yuksekkenmi kaldınız benmde lh yuksek tabi 30 civarı değilde yüksek ama 19 benmde bende bu ay aslan pençesine başladım siz nasıl hamile kalfnzAdetim biter bitmez başladım ben canım öyle yap istersen
Meraba bende aspir setini kullandım 1 ay pcosluyum ama adet düzensizliğimin dışında herhangi bir şeyim yok tüylenme kilo vs. gibi sadece adet düzensizliği aspir setini aldım dedim kullandm düzenliMerhaba bende bu yağlardan aldım kullanmak için.. Ama bana adet döneminde kullanma yada şu vakit başla gibi bişey demediler.. Sadece günlük alınacak miktarı söylediler.. Tam olarak nasıl kullanılıyor.. Ne zaman başlanıyor kullanılmaya.
Ben o sıralar hormon testi filan yaptırmadım hiç dr a bile gitmedim inofolic kombi ve glifor kullandım 5 kilo verdim tabi bol su sukettim o şekilde kaldım rabbim size de nasip etsinmeraba hamile kalmışız gözünüz aydın lh iniz yuksekkenmi kaldınız benmde lh yuksek tabi 30 civarı değilde yüksek ama 19 benmde bende bu ay aslan pençesine başladım siz nasıl hamile kalfnz
Acaba nasıl kullanılıyor bir de aspir setinin içinde hangisi vardı keten tohumu ve az çörek otlu bir seti var onu mu aldınız bir de nasıl kullanılıyorMeraba bende aspir setini kullandım 1 ay pcosluyum ama adet düzensizliğimin dışında herhangi bir şeyim yok tüylenme kilo vs. gibi sadece adet düzensizliği aspir setini aldım dedim kullandm düzenli
aspir keten sandoloz sirkesi büyük şişede geldi. Çörek otu yağı küçük şişede geldi.Acaba nasıl kullanılıyor bir de aspir setinin içinde hangisi vardı keten tohumu ve az çörek otlu bir seti var onu mu aldınız bir de nasıl kullanılıyor
Bende regli olur olmaz sipariş vereceğim inşallah bittiğinde başlarım çok sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz şifamızı buluruzaspir keten sandoloz sirkesi büyük şişede geldi. Çörek otu yağı küçük şişede geldi.
Kullanımı: aspir + sandoloz sirkesi 1 bardak ılık suya 1'er tatlı kaşıgı sabah akşam içilecek.
Akşam da keten tohumunu yatarken 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşıgı karıstrıp iç. Bunu yatarken yap bunda tok oluosn.
Çörek otunu da 2 günde 1 aspir+sandoloz sirkesiyle karıstıp içeçeksın.
Ama adetliyken kullanmıosn. Çünkü kanamayı uzatıomus. Adet bittikten sonra 1 gün ara verdikten sonra baslıorm.
şimdiden ver canm 5 günde falan anca gelıo ben kullandım aldığımda 10 gün adetim gecikti kesin hamileyim dedim :) yorumlar cunku hep olumlu olunca sonra test yaptım negatif cıktı ve 1-2 güne adet oldumBende regli olur olmaz sipariş vereceğim inşallah bittiğinde başlarım çok sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz şifamızı buluruz
Haklısın canım en iyisi erkenden sipariş vermekşimdiden ver canm 5 günde falan anca gelıo ben kullandım aldığımda 10 gün adetim gecikti kesin hamileyim dedim :) yorumlar cunku hep olumlu olunca sonra test yaptım negatif cıktı ve 1-2 güne adet oldumsonra kullanmayı kestim evde yarım şişem duruyo acıkcası beklıorm kullansam mı acaba ne bilim ya bu arada adet olmam lazımdı 3 gündr olmuorm bakalım adet bittikten sonra bende baslıcam
aynen ole acaba mı diyorum kendimce hala kullanmuorm ve hala adet olmadm olayım da ole başlayaym şimdi kampanya var çörek otu yagı küçük şişede büyüğü eklenmiş fiyatı 99 tlHaklısın canım en iyisi erkenden sipariş vermekİnşallah sende faydasını görürsün o kadar olumlu yorum var ki dediğin gibi
Olmazsın inşallah da hamilesindiraynen ole acaba mı diyorum kendimce hala kullanmuorm ve hala adet olmadm olayım da ole başlayaym şimdi kampanya var çörek otu yagı küçük şişede büyüğü eklenmiş fiyatı 99 tl
instigramda adresi var ondan alıorm canm ben hala adet olmadım 6 gün gecti kim bilir ne zaman olcamOlmazsın inşallah da hamilesindirAaa bende sipariş vereyim hemen kendi sitesinden mi alıyorsun canım
Ben kendi sitesinden de buldum ama sen oradan alınca sıkıntı yaşamadıysan oradan alabilirim tabiinstigramda adresi var ondan alıorm canm ben hala adet olmadım 6 gün gecti kim bilir ne zaman olcam
yok canm sorun yaşamadm acıkcası 5 günde elime geldi cok güzel paketlemişler bende hatta korktum ama gayet başarılı ya valla canm pco oldugu için 5 yıldır hamile kalamadm bole gecikmeler olabiliyor o yuzden umutlanmıorm bide doktor bana tüp bebek dediBen kendi sitesinden de buldum ama sen oradan alınca sıkıntı yaşamadıysan oradan alabilirim tabiBir test yap sende istersen inşallah hamilesindir
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım bir de arı sütü öneririm genelde tüp bebek tedavisinde de çok kullanılıyoryok canm sorun yaşamadm acıkcası 5 günde elime geldi cok güzel paketlemişler bende hatta korktum ama gayet başarılı ya valla canm pco oldugu için 5 yıldır hamile kalamadm bole gecikmeler olabiliyor o yuzden umutlanmıorm bide doktor bana tüp bebek dedi
Şuanlık tüp bebek tedavisine ara vermek zorunda kaldık maddi durumdan dolayı bakalm kısmetİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım bir de arı sütü öneririm genelde tüp bebek tedavisinde de çok kullanılıyor
Hayıt otu ve bal karışımı çok işe yarıyormuş birde kara üzümü kaynatıp içince doğal yöntemlerde çok işe yarıyormuşŞuanlık tüp bebek tedavisine ara vermek zorunda kaldık maddi durumdan dolayı bakalm kısmet
Rabbim hasret çektirmeden evladınıza kavuştursun inşallah canımŞuanlık tüp bebek tedavisine ara vermek zorunda kaldık maddi durumdan dolayı bakalm kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?