• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rabbim biran once evlat nasip etsin sana canim. multifolikuler polikistovere benzemiyormu netten baktim tam anlamadim eger benzerligi varsa sogan suyunu tavsiye ederim yumurtaliklara iyi geliyor

131pko.jpg
multi.jpg

multifolliküler over

multifollilülerde kilo yok, tüylenme vb yok. adet düzensizliği olabiliyor. hafif pco over benzeri bir durum.

bu resmi gorsem pkos derdim demekki cesitleride varmis rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim sen pkoslar icin yag setini duydunmu ben yarin ins. baslayacagim
Ben keten tohumu taze çekip hergün tüketiyorum. tüm yemeklerde zeytin yağı kullanıyor ve hergün bir çay kaşığı çörek otu içiyorum(çörek otu fazlası zarar ,dönem dönem kullanmak gerekiyor dikkat) Bunlar yeterli canım benim için teşekkür ederim

Dr verdi nasıl kullanılacağını söyledi 4 ay kullan olmazsa bebek gel dedi bu kadar yumurta gelişimine falan bakmadi.ben burda gördüm yumurta kontrolü falan olduğunu boş boş kontrolsuz 4 ay kullandim
o dr cabuk birak baska dr bul canim .
bu ne sacmalik ! kontrolsuz klomen kullanilmaz bak benim 1ay kist oldu dr 2.ay vermedi kisti buyutur dedi diger ayki adetimle gitti buay yine basladim demem o ki yumurta kistede donusebilir ve diger ay kullandigin klomen kisti buyutur baska dr bul sakin gitme o dr a benden tavsiye canim

o dr cabuk birak baska dr bul canim .
bu ne sacmalik ! kontrolsuz klomen kullanilmaz bak benim 1ay kist oldu dr 2.ay vermedi kisti buyutur dedi diger ayki adetimle gitti buay yine basladim demem o ki yumurta kistede donusebilir ve diger ay kullandigin klomen kisti buyutur baska dr bul sakin gitme o dr a benden tavsiye canim
yan etkisi olan bi ilaç Nasıl o sekilde verdi anlamadim dahada gitmedim zaten 4 aydan sonra dr gittim kist kontrolüne şükür ki yokmuş canm teşekkür ederim tavsiyen için

normalde adetim asla 7gunden fazla surmez ama klomendenmi aspir setindenmi bilemedim 9.gun olmasina ragmen devam etti bugun dr gittim aspir setinden bahsetmedim ama klomennyapabilirmis duphaston verdi sabah aksam 15gun kullan dedi 1tane 11milim yumurta olusmus sali gunu tekrar cagirdi muhtemelen igneyi vurdurur sali gunu .
sali gunu igne vurursam sizce iliski gunlerini nasil ayarlayayim?
pazartesi gecesi (igne oncesi gece)
carsamba gecesi (igneden sonraki 36. saat)
persembe gecesi (i.sonraki 50.saat)
olarakmi ayarlasam nedersiniz
yada pazartesi sali carsambami denesem

B052DA8E-7A7C-4EBF-8D48-CC2C3BC81C06.jpeg 20 temmuzn testi.. ertesi günler silikti sonra gene yogunlaşmaya başladı gibi o yüzden tam anlamadım.. yumurtlama olmuşmudur ?

normalde adetim asla 7gunden fazla surmez ama klomendenmi aspir setindenmi bilemedim 9.gun olmasina ragmen devam etti bugun dr gittim aspir setinden bahsetmedim ama klomennyapabilirmis duphaston verdi sabah aksam 15gun kullan dedi 1tane 11milim yumurta olusmus sali gunu tekrar cagirdi muhtemelen igneyi vurdurur sali gunu .
sali gunu igne vurursam sizce iliski gunlerini nasil ayarlayayim?
pazartesi gecesi (igne oncesi gece)
carsamba gecesi (igneden sonraki 36. saat)
persembe gecesi (i.sonraki 50.saat)
olarakmi ayarlasam nedersiniz
yada pazartesi sali carsambami denesem
Canm naptin son durum ne

Canm naptin son durum ne
canim tahminlerime uymadi dun igne olurum diye dusunuyordum yarina dr gidecegim tekrar muhtemelen yarin igne olacagim pazar gunune kadarda vaktim var esim sehir disina cikacak acaba diyorum persembe 12de igne vurulsam persembe cuma cumartesi 3gun olarwkmi degerlendirsem ne dersin

dun 13.gunum 15milimdi bugun 14.gunum ovu.testi bu sekilde
SmartSelect_20180725-121248_Gallery.jpg
3gun daha deneyecegim bakalim nasil olacak koyulasmasi

canim tahminlerime uymadi dun igne olurum diye dusunuyordum yarina dr gidecegim tekrar muhtemelen yarin igne olacagim pazar gunune kadarda vaktim var esim sehir disina cikacak acaba diyorum persembe 12de igne vurulsam persembe cuma cumartesi 3gun olarwkmi degerlendirsem ne dersin
Canm iğne olayını hiç bilmiyorum ben o aşamaya gelmedigim için hiç bi fikrim yok senide yanlış yönlendirmek istemem iğne dediğin çatlatma iğnesi galiba iğneyi yaptırdığın gün ilişki olmasi gerekmiyor mu bence sen eşi n gitmeden degerlendir günlerini

Canm iğne olayını hiç bilmiyorum ben o aşamaya gelmedigim için hiç bi fikrim yok senide yanlış yönlendirmek istemem iğne dediğin çatlatma iğnesi galiba iğneyi yaptırdığın gün ilişki olmasi gerekmiyor mu bence sen eşi n gitmeden degerlendir günlerini
evet canim catlatma ignesinden bahsediyorum saol canim

Back